Dodaj do ulubionych

Rozpoczęłabym nowy wątek

20.04.07, 10:21
ale odechciało mi się od ciągłego logowania.
Idę połazić po mojej ulubionej ulicy świata - Piotrkowskiej. Cel: obejrzenie
skośnych podwórek.

Zniesmaczona Aaa
Obserwuj wątek
    • brite Re: Rozpoczęłabym nowy wątek 20.04.07, 10:36
      o, jak jesteś w Łodzi, to na jakieś piwko skoczyć można, a?
      • aaa202 Odpisałabym Ci w tym wątku 20.04.07, 10:50
        że jestem za spontanicznym szprotkaniem, ale do tego celu musiałabym się
        zalogować.
        (ustalcie, a ja ewentualnie się stawię)
        • brite ustaliłbym co i jak 20.04.07, 10:52
          ale jestem mizernym organizatorem.

po 18:00 gdzieśtam?
          • excentrix zobaczyłbym Wasze sympatyczne 20.04.07, 10:58
            pysie, ale nie wiem czy ktoś chce oglądać mój.
          • aaa202 Napisałabym, że ok 20.04.07, 10:59
            gdybym wiedziała gdzie.

(o 20 muszę być już w innym gdzieśtam, ale na jedno mogę wejść)
            • excentrix wolałbym aby Brajtu coś 20.04.07, 11:07
              zaproponił a jeśli skończę to co muszę a muszę skończyć to co muszę to z chęcią
              zatoczę koło nad miejscem posiaduchy. A może wpadnie Yavor, nasz stoliczny
              szpanerek...nasz przyczółek w Wielki Świecie...
              :)
              • yavorius Re: wolałbym aby Brajtu coś 20.04.07, 11:14
                excentrix napisał:
                > przyczółek

Czy chodziło Ci o Wyczółki?
              • brite można by było usiąść gdzieś 20.04.07, 11:21
                W Peronie 6. albo w Piano. Albo innym na 'P', wszak dziś Piątek.
                • excentrix oby nie 20.04.07, 11:24
                  na Powietrzu, bo Przepotwornie Piździ
                  • brite no to 20.04.07, 11:46
                    Proponuję Peron 6. Po 18-tej, zanim zleci się wieczornopiątkowa wataha.
                    • brite === ejże! === 20.04.07, 12:33
                      No to jak? Tak?
                      • miejskie_narty Re: === ejże! === 20.04.07, 12:35
                        A będziecie płakać po straconym Euro? Jeśli tak to móglbym dołączyć :-)
                        • brite będziem! 20.04.07, 12:39
                          chlipać jak bobry, oczami pocić się jak mysz pod miotłą.
                          • aaa202 Bobry są wszędzie. Naokoło bobry. 20.04.07, 12:41
                            • miejskie_narty Bobry i brzoskwinie 20.04.07, 12:44
                              to miał Maksymiuk w Egipcie.
                              Sam to przyznał zresztą mówiąc o podziwnianiu fauny i flory
                          • miejskie_narty Re: będziem! 20.04.07, 12:45
                            Więc przyjdę i będę udawał, że jestem Tomaszewskim rezydującym w Nescafe
                            • brite Re: będziem! 20.04.07, 12:55
                              Dziś rano mijałem go na Pietrynie w drodze do pracy. Spojrzałem na niego kątem
                              oka - oblizywał się.
                              • miejskie_narty Re: będziem! 20.04.07, 12:57
                                Myślisz, że mu płacą za siedzenie tam? :-)
                              • aaa202 On się ciągle oblizuje 20.04.07, 12:58
                                ma tak zbudowany aparat artykulacyjny. Felernie. Mówiąc opluwa się i nie tylko
                                się. Ma język jak jaszczurka.
                                • cassani przyszedłbym i ja 20.04.07, 13:13
                                  ale dopiero ok 21 i pewnie juz będziecie nieprzyzwoicie poobrażani na los.
                                  • brite Re: przyszedłbym i ja 20.04.07, 13:37
                                    o 21 to już się pewnie rozejdziemy zupełnie zdemoralizowani.
                                    • dziad_borowy Re: przyszedłbym i ja 20.04.07, 13:39
                                      No ale chyba nie zabronicie Kaszy przyjsc?
                                      Dzierżżż!!!
                                    • excentrix o ile wcześniej 20.04.07, 13:45
                                      nie porwie nas w dalszy tan wieczornopiątkowa wataha.
                                      • cassani jakby Was porwała w dalsze tany 20.04.07, 14:13
                                        wataha - to odbierz emaila - puszczę Ci namiar komórkowy na mnie - dajcie znać!
                                    • cassani ano właśnie :/ 20.04.07, 14:09
                                      do 19.30 mam siatkówkę, potem prycho i wczesniej nie dam rady :/
                                      Łachy bez, chamiska!
                                      • aaa202 Huanna na dole napisała 20.04.07, 14:13
                                        że będzie o 20 ze szprotą, o ile dobrze deszyfruję.
                                        • cassani uważaj na nich! są niebezpieczni! 20.04.07, 14:22
                                          nie piją alkoholu!!!
                                          • aaa202 zbole 20.04.07, 14:26
                                            • cassani straszni! 20.04.07, 14:27
                                              ja byłem normalnie przerażony! Dobrze że ten Brajt trochę popija...
                                              • brite ja 20.04.07, 14:31
                                                pijam tylko dla towarzystwa. Ale uwaga!: dla towarzystwa również nie pijam!
                                                • cassani nie kompromituj 20.04.07, 14:36
                                                  mnie!
                                                  czy sie.
                                                  nie wiem.
                    • excentrix tak 20.04.07, 12:38
                      tak
                      • nett1980 Re: tak 20.04.07, 12:40
                        Breblebrox ma najblizej a jakos sie nie wyrywa ,grunt ze lavinki nie bedzie ,
                        wiec nie wykluczam obecnosci .
                        • brite Re: tak 20.04.07, 12:57
                          Breble w tej chwili jest w pracy, ale to się da załatwić.
                    • aaa202 Peron ale na którym dworcu? 20.04.07, 12:54
                      • brite PetrikauerStrasse Hptbhf /nt 20.04.07, 12:57

• jelonek72 Re: Peron ale na którym dworcu? 20.04.07, 13:01
                        to o której odjeżdżacie ? może mi mąż przepustkę da ....
                        • egzystencjalne_znuzenie Re: Peron ale na którym dworcu? 20.04.07, 13:07
                          Zupelnie serio : to lokal na Pietrynie ,zaraz za Pl.Wolnosci w podworku.
                          • jelonek72 Re: Peron ale na którym dworcu? 20.04.07, 13:09
                            wiemy wiemy :):):)
                        • brite po 18. 20.04.07, 13:09
                          Proponuję 18:30
                          • excentrix 18:35 ? 20.04.07, 13:11
                            • brite deal. 20.04.07, 13:12
                              To świńbnurgera zdążę w drodze z pracy wchłonąć.
                              • aaa202 Rozpaczliwie skurcza się mój czas 20.04.07, 13:15
                                (dobra rybka do piosenki, nie?)
                                rozpaczliwie skurcza się mój czas,
                                rozpaczliwie skurcza się mój czas,
                                nie ma naaaaas,
                                nie ma na-a-as!
                                • jelonek72 boshhe 20.04.07, 13:21
                                  aaa202 dostala skurcza!!!
                                  • dziad_borowy Re: boshhe 20.04.07, 13:25
                                    Udko skurcza.
                                    Dzierżżż!!!
                                    • jelonek72 Re: boshhe 20.04.07, 13:26
                                      Dziadzie a pytałeś czy możesz za udko ?? czy tak na chamulca z łapami do Aaa ?
                                      • aaa202 Samica grizzly brodząca w płyciźnie 20.04.07, 13:29

oby nie za skrzydełko;)
                                      • dziad_borowy Re: boshhe 20.04.07, 13:34
                                        A bo ja w remizie oglady nabieralem. A tam to prosto skurcza bylo.
                                        DzierżżZ!!!
                                  • aaa202 skurcza ma aaa, skurcza maaaaa dwieście dwaaa 20.04.07, 13:26
                                    w łodzi zawsze mam skurcza temporalnego, bo w dwa dni chciałabym przeżyć dób
                                    14. Poumawiałam się i teraz wychodzi mi po pół godziny w jednym miejscu.
                                    • jelonek72 Re: skurcza ma aaa, skurcza maaaaa dwieście dwaaa 20.04.07, 13:29
                                      >bo w dwa dni chciałabym przeżyć dób 14.

dobrze ze nie dup ... bo by się niejeden poseł samucił Twym niecnym prowadzeniem
                                      się
                            • nett1980 Tej osoby z cala pewnoscia nie bedzie... 20.04.07, 13:32
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=61056934&a=61092835
                              • jelonek72 Re: Tej osoby z cala pewnoscia nie bedzie... 20.04.07, 13:35
                                Nett1980 - jakoś mnie to straszliwie nie zasmuciło :) a Ciebie ???
                                • aaa202 No i przeczytałam o tym CC 20.04.07, 13:44
                                  I mam pomysł całkiem nowy:
                                  Kobiety, które do trzydziestki nie urodziły trojga dzieci należy zwalniać z
                                  pracy. "Kobieta, która ma stałe zatrudnienie, boi się rodzić kolejne dzieci, bo
                                  boi się, że jej pozycja w pracy osłabnie. Chcemy sprawić, by zatrudnianie
                                  kobiet bezdzietnych stało się dla pracodawcy nieopłacalne." - wyznał nam poseł
                                  z kręgów zbliżonych do dobrze poinformowanych.
                                • egzystencjalne_znuzenie Re: Tej osoby z cala pewnoscia nie bedzie... 20.04.07, 13:45
                                  Nigdy nic nie wiadomo ,aaa202 twierdzila ,ze w realu to by wlasnie jej
                                  najchetniej siekierke w plecy wsadzili,a tu, w wirutalu, przeciez jest
                                  zabawna ,blyskotliwa i lubiana przez wszystkich !
                                  • excentrix jak to 20.04.07, 13:47
                                    "przez wszystkich" ??
                                    • nett1980 Re: jak to 20.04.07, 13:49
                                      A tak to ,bylo taki watek kiedys , niepomne gdzie teraz .
                                  • aaa202 Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 13:49
                                    podlizujesz?:)
                                    • excentrix ależ Ci 20.04.07, 13:53
                                      pojechał/ła....
                                      • jelonek72 Re: ależ Ci 20.04.07, 13:54
                                        po całości :)
                                        • nett1980 Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 14:18
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=60975788&a=60988454 naszukalam
                                          sie i jest , a wy to niedomyslni jestescie ,chcialam Longiego zwabic i o PiSie
                                          pogadac ,ale jak tak ,to (foch)nie przyjde ;>
                                          • jelonek72 Re: Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 14:23
                                            Nett1980 z Longetą o Pisie - toż to bedzie monolog :)
                                            • longeta Re: Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 15:24
                                              jelonek72 napisała:

> Nett1980 z Longetą o Pisie - toż to bedzie monolog :)

Ano,milczenie jest złotem;-)
                                          • longeta Re: Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 14:29
                                            nett1980 napisała:> sie i jest , a wy to niedomyslni jestescie ,chcialam
                                            Longiego zwabic

Ale nie do dziury(?)
                                            ;-)
                                            • jelonek72 Re: Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 14:35
                                              tiaaa
                                              zaczyna być coraz ciekawiej :):):)
                                            • nett1980 Re: Sluze uprzejmie cytatem 20.04.07, 14:50
                                              Oj ,Longi bylo wczoraj o tym -Lodz z duzej , niechby i Dziura ciut wieksza od
                                              Brzezin ;>
                                    • nett1980 Re: Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 14:48
                                      Zalozylam sobie konto "egzystencjalne_znuzenie" , jako ze mam lavinke
                                      wyszarzona ,ale jesli czasem zobacze ,ze jedzie po mnie ciut za bardzo , to z
                                      tego konta odp. Nie wiem czy ciebie lubie , bo niby jak to wirtualnie mozna
                                      stwierdzic ,tu sie posluzylam twoja opinia z forum ,ze uwazasz sie za
                                      lubiana .Jednak blyskotliwosci ci zazdroszcze , do czego sie przyznaje .
                                      • brite Re: Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 14:55
                                        > Jednak blyskotliwosci ci zazdroszcze, do czego sie przyznaje .

o, o, czy możecie dziś wieczorem na żywo powtórzyć tę rozmowę?
                                        • nett1980 Re: Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 15:02
                                          Nie wiem ,wpadla mi fajna fucha ,musze byc w super formie na sobote .Glowie
                                          sie .
                                          • brite Re: Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 16:08
                                            przecież nie będziemy balować, kulturalnie porozmawiamy, bez wyskoków. No, chyba
                                            że zawita Longi :P
                                            • excentrix a mówiąc szczerze.... 20.04.07, 16:34
                                              bardzo bym sobie życzył...to znaczy może nie bardzo ale życzył. to ciekawa
                                              wymiana "mysli" i doświadczeń bylaby może......
                                            • longeta Re: Kimżeś jest, że tak bezceremonialnie się 20.04.07, 16:46
                                              brite napisał:

> przecież nie będziemy balować, kulturalnie porozmawiamy, bez wyskoków. No, chyb
                                              > a
                                              > że zawita Longi :P

No,ale nie:-)
                              • brite ale 20.04.07, 13:39
                                Breblebrox będzie!
    • excentrix napisałbym coś w tym wątku 20.04.07, 10:44
      ale jestem niemożebnie zajęty.
    • yavorius dodałbym tylko* 20.04.07, 10:59
      Że jestem warszawskim krawaciarzem i że z faktu, że pojechałem do Warszawy,
      wszyscy powinniście bić przede mną pokłony. Jestem takim zdolnym chłopakiem
      emigrantem, który tak doskonale sobie radzi w zglobalizowanym świecie. Siedzę
      na etaciku w stolicy, a w piątek może wpadnę do dziury poszpanować chłopakom i
      może wam piwo postawię - a co, ma się ten gest.

W niedzielę wrócę do kieratu na etaciku i znowu zasiądę przy kompie leczyć
      swoje frustracje.

(Pokłosie ostatnich smutów forumowych trolli)

* - ale nie dodam, bo musiałbym się zalogować.
      • aaa202 Przeczytałabym Twoje wyznanie grzechów 20.04.07, 11:06
        gdybym nie była lubelsko-białopodlaszczańską wieśniarą, która na zadupiu
        sprzedaje się za ruskie pieniądze, a w weekendy wpada do matki po zapas
        kartofli na tydzień (pochodzenie wypowiedzi różne).
        Oraz gdybym nie musiała się zalogować.
        • lavinka Re: Przeczytałabym Twoje wyznanie grzechów 20.04.07, 11:31
          Ty uważaj, nett jest zdaje się z Białegostoku albo innego tego typu.. zad.... ;-)

A swoją drogą gdyby nie to,że nie mieszkam w Łodzi i gdyby nie to,że nie piję
          piwa i gdyby nie to że muszę do wieczora zrobić render.... to kto wie, kto
          wie... moze bym się spotkała ;-D
          lav
          • aaa202 Przypomniałabym Ci, 20.04.07, 11:33
            że to Ty raczyłaś nazwać Lublin zadupiem.
            • lavinka pamiętaj,że dla nas W-wiaków 20.04.07, 11:40
              to nawet New York to zad... ;-))))
            • nett1980 Re: Przypomniałabym Ci, 20.04.07, 12:13
              Witam aaa202 ,prostuje urodzilam sie na Mazurach juz w 2 pokoleniu .Wiekszosc
              zycia jednak spedzilam w Lodzi , ale dumna jestem ze swych korzeni .Coz na
              Mazurach tez na warszawiakow mowia krawaciarze .
              Wczoraj juz z Bigiem o tym dysktowalam :
              "Nigdy nie uwazalam ,ze nobilituje czlowieka czy chwale mu przynosi fakt ,ze
              dwoje ludzi kiedys w jakims miejscu kopulowalo ,a potem za 9 miesiecy w tym
              samy miejscu drogi rodne matki wydalily go na swiat .W ten sposob bej z New
              Yorku czy Londynu bedzie czul sie kims lepszym niz np. hehe premier czy
              prezydent Kaczynski ".
            • lavinka Re: Przypomniałabym Ci, 20.04.07, 12:16
              A widzisz, licho nie śpi :)))
          • excentrix jaki render ?? /nic 20.04.07, 11:37
            • lavinka nie wiem,jeszcze nie zrobiłam /nt 20.04.07, 11:41

• dziad_borowy Re: Przeczytałabym Twoje wyznanie grzechów 20.04.07, 11:39
          Ha! Te kartofle przypomnialy mi, ze w Olimpie mialem sasiadke, ktora na
          balkonie trzymala zawsze jeden wor ziemniakow i jeden wor cebuli. Wory
          wygladaly jaby byly na dluzej niz na tydzien.
          Dzierżżż!!!
          • aaa202 Mądra dziewczyna to była 20.04.07, 11:52
            Założę się, że nie raz i nie dwa, ten czy ów, który kpił z jej worów, po cichu
            zazdrościł roztropnej pannie i łykał ślinę na myśl, co by zrobił, gdyby miał
            takie skarby.

W Olimpie mieszkali moi przyjaciele w latach 1996-2001.
            • dziad_borowy Re: Mądra dziewczyna to była 20.04.07, 12:22
              Po cichu to obserwowalismy jak owe ziemniaki kwitna.
              A na glosno zazdroscilismy gdy musielismy zjechac po jakas cebule do sklepu na
              dol:-)
              No to 2 lata mieszkalismy razem.
              Dzierżżż!!!
          • aaa202 I jeszcze bym Ci napisała* 20.04.07, 12:01
            Jeśli masz jakąś rodzinę na wsi, na pewno wiesz, co oni myślą o tym, co je się
            w mieście. Brzydzą się tym.
            Kiedyś przyjechała do nas babcia. Przywiozła jaj, żywą kurę i papier toaletowy,
            bo u nas nie był dostępny, a w wiejskim domu towarowym jak najbardziej. Podczas
            obiadu zaczęła chlipać w zapaskę. Myśleliśmy, że to ze wzruszenia, że wnuczęta
            widzi. W końcu wyjęczała: U was straszna nędza musi być, że jecie kartofle...
            chlip chlip ...opasowe.

*gdybym nie musiała się logować
            • nett1980 Re: I jeszcze bym Ci napisała* 20.04.07, 12:35
              Co to sa kartofle opasowe?
              • miejskie_narty Re: I jeszcze bym Ci napisała* 20.04.07, 12:36
                spod opaski babcinej, podejrzewam
              • aaa202 Bym Ci napisała* 20.04.07, 12:40
                *chociaż okazało się, że mam robotę do zrobienia i forum mi w niej jak zwykle
                przeszkadza.

opasowe - dla zwierząt karmienia, dla krowy, dla świni. człowiek opasowego na
                wsi nie rusza, bo to nikczemne żarcie, bydlęce.
                • nett1980 Re: Bym Ci napisała* 20.04.07, 12:41
                  A czym sie roznia ,bo ja takie eko kupuje i dziwnie male sa , to o to chodzi?
                  • aaa202 To chodzi prawdopodobnie o gatunek. 20.04.07, 12:45
                    Ja niestety się nie znam, nic mi te nazwy nie mówią.
                    Kartofle które potem dostawaliśmy od babci podczas każdej wizyty
                    (mówiła: "chociaż te kartofle będziecie mieli...") nie głąbiały podczas
                    gotowania, nie czerniały, nie rozpadały się. Były żółte, słodkie, pachnące.
                    naprawdę dobre.
                    Ale babcia umarła i znowu żremy opas;)
                    • dziad_borowy Re: To chodzi prawdopodobnie o gatunek. 20.04.07, 12:48
                      Znam ten bol. Jak skonczyla sie komuna to mi tez skonczyly sie paczki z
                      pomaranczami od chrzestnej z juesej.
                      Dzierżżż!!!
                  • dziad_borowy Re: Bym Ci napisała* 20.04.07, 12:46
                    Ojejku, Nett, zaprzestam. To obrzydliwe i uwlaczajace:-)
                    Dzierżżż!!!
                    ps. tez sie musze przyjzec swoim ziemniorom. Zeby sie tylko nie okazalo, ze jem
                    swinskie jadlo. Bo najgorsze, ze mi smakuje.
                    • nett1980 Re: Bym Ci napisała* 20.04.07, 12:52
                      Chodzi ci o male ziemniaki ?Ej no male jest piekne iiii drogie .
      • longeta Re: dodałbym tylko* 20.04.07, 11:06
        yavorius napisał:> W niedzielę wrócę do kieratu na etaciku i znowu zasiądę przy
        kompie leczyć
        > swoje frustracje.

Hymm,tego się nie da wyleczyć,przykro mi;-)
    • evonka polecam skośne podwórka 20.04.07, 11:19
      to ukryta deformacja regularnego układu podwórek, pozostałość po dawnym
      układzie...
      • excentrix najskośniejsze podwórko 20.04.07, 11:25
        to chyba to zwane potocznie China Town lub Soho.
    • jelonek72 widok na podwórko 20.04.07, 12:11
      co prawda nie jest ono przy piotrkowskiej i nie jest skośne ale za to zastawione
      szkłem różnego rodzaju (niestety pustym) i takie butelkowe widoki mam non stop i
      logować tez się muszę - dodatkowo oprócz forum , wywala mi się linux na kompie
      biurowym i muszę wpisywać hasła i odzewy !!! czuję się jak w konspiracyjiii i w
      dodatku boli mnie ząb i muszę pobiadolić póki jeszcze mnie nikt nie zabanował
      pozdrawiam wszystkich logujących się inaczej
      Jeleniiiii
      • brite Re: widok na podwórko 20.04.07, 12:33
        > wywala mi się linux

haha, czekam na subwątek windowsowo-linuksiarski :-)
      • cassani bo kto to słyszał linuksa..... 20.04.07, 13:36
        ech!
        • dziad_borowy Re: bo kto to słyszał linuksa..... 20.04.07, 13:38
          A czy linuks to paluch koslawy?
          Dzierżżż!!!
    • huann przyszedłbym dziś na Peron 20.04.07, 13:50
      siejąc ferment
      niczym Reymont;;;*

aaale:

1. będę niezalogowany
      2. i koło w koło 20:00.

*;;; - na cześć Lipiec, Chłopów i Zapasków ;>
      • brite przybądź z nielogu! 20.04.07, 13:58
        ino nie wiem, czy dotrwamy.
        • huann Re: przybądź z nielogu! 20.04.07, 13:59
          z tego, co wiem, to tak, albowiem powiedziane jest: Szprot też po 20:00 zwlecze
          sie z nielogu!
          • jelonek72 zupełnie z innej beczki 20.04.07, 14:29
            SIIIIKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
            • mag.gie Re: zupełnie z innej beczki 20.04.07, 14:31
              też tak czasami mam.
            • cassani zupełnie z innej beczki cz. 2 20.04.07, 14:37
              Radwańska 55.
    • mag.gie centrum zarządzania kryzysowego nieEURO2012? 20.04.07, 14:30
      będę!
      • cassani przyjdź! 20.04.07, 14:38
        będziemy sie pastwili nad huanem. albo go wypasali!
        • mag.gie Re: przyjdź! 20.04.07, 15:01
          mam coś ugotować ? :>
          • huann Re: przyjdź! 20.04.07, 16:56
            a ja zjeść!
            to by się nawet zgadzało ;>
    • cassani dobra, lecę! 20.04.07, 14:35
      jak będzie jakikolwiek plan wieczorny to dajta znać na smsafloresa.
    • aaa202 Nie mogę przyjść, niestety. To znaczy 20.04.07, 17:24
      mogłabym - na 30 minut. A to czyniłoby przedsięwzięcie dziwnym.
      Pozdrawiam zatem, dobrej zabawy.
      • brite aaa aaa 20.04.07, 17:47
        no wpadnij chodź na te 30 minut, a nawet i dwadzieścia dziewięć!
        • nett1980 Re: aaa aaa 20.04.07, 18:36
          No i motywacja spadla , ciekawe czy Jelonek72 bedzie?
          • breblebrox Re: aaa aaa 20.04.07, 23:29
            Jelonka nie było :-(
            Ale Ty, Nett, też mnie zawiodłaś :-(
            Miejmy nadzieję, że następnym razem okazja dopisze większej ilości forowiczów!

A tym co przyszli dziękuję - naprawdę miło było Was poznać i atmosferka dopisała :-)
            Oby częściej zdarzały się takie okazje!!!
            Dobranoc wszem i pchłem.
            • excentrix a Ty już w domu ???? 20.04.07, 23:32
              ja też dziękuję, pozdrawiam, do miłego, kolejnego.........

peace !!!
              • breblebrox Re: a Ty już w domu ???? 20.04.07, 23:36
                Mogłabym spytać o to samo.
                A zdjęcia wyślę zaraz na maila :-)
                • excentrix a tu ciepła kolacja 20.04.07, 23:38
                  więc gdzieżby indziej ?? A i coś się schładza....
                  A za foto z góry dziękuję...Masz wyłączność na fotografowanie mnie. Tyle wiem.
                  pozdrawiam !!!
                  • brite Re: a tu ciepła kolacja 21.04.07, 12:01
                    > Masz wyłączność na fotografowanie mnie.

Włącznie z aktami, że tak nieśmiało zapytam? >:->
                • excentrix dziękuję !!! /nothing 21.04.07, 00:41
    • excentrix czyli co.... ??? 20.04.07, 17:31
      stoi jak było napisane ??? 18:35 ? bo wychodzę
      • aaa202 Tak było. Wychodź. 20.04.07, 17:33
    • breblebrox Osoby obecne na spotkaniu baaaaczność!!!! 21.04.07, 00:37
      Do skrzynek mailowych patrz!
      Spoooooocznij!
      • excentrix ooodnotowano 21.04.07, 00:47
        zapisano, spoczęto, umyto, mały sexix i spać....
        pozdro !!!
        • excentrix sprostowanie..... 21.04.07, 00:50
          jaki tam mały....??
          normalny....
          całonocny.

pozdrawiam dobranocnie

:)))

8- ~~~
      • miejskie_narty Re: Osoby obecne na spotkaniu baaaaczność!!!! 21.04.07, 06:16
        Przynajmniej nie uwieczniłaś nikogo przy zamawianiu pięciu piw na raz. Dobre i to;-)
      • aaa202 Dzięki za zdjęcia! 21.04.07, 09:15
        Pewno resztki mojej aury pod ścianą można dojrzeć;)

A co z Jelonkiem i Nett? Czemu się nie stawiły?
        • excentrix nie stawiły się.... 21.04.07, 09:47
          i do dziś nikt nie wie dlaczego.
          • nett1980 Re: nie stawiły się.... 21.04.07, 11:01
            Przykro mi ,ze nie udalo mi sie dotrzec. Jestem jednak osoba ,ktora sie dlugo
            oswaja ,nie jest spontaniczna i otwarta ,wiec ozdoba towarzystwa bym nie
            byla .Dzis jestem od 6 na nogach ,a jeszcze mam prace wieczorkiem i obrabianie
            fotek w nocy ...Milo mi jednak ,ze sie fajnie bawiliscie. Nastepnym razem
            namowie kolezanke , ktora sie tu rzadko udziela ,ale z checia mi bedzie
            towarzyszyc , a dzieci zostawimy mezom ,ot co.
            Tylko sie nie smiejcie ,jak ok 21 bede przez komorke spiewac dziecku kolysanke,
            nawet na wyjazdach o tej porze musze dzwonic i spiewac ,bo mlode nie zasnie.
        • brite Re: Dzięki za zdjęcia! 21.04.07, 10:28
          > Pewno resztki mojej aury pod ścianą można dojrzeć;)

Ach, zapomniałem sfocić Twego emanującego jestestwa :(
        • aaa202 Dręczy mnie jeszcze przeświadczenie, 21.04.07, 11:05
          że Miejskie Narty są mi znajome. Ze szczenięctwa. Gdyby miały na imię Przemek,
          lub Paweł.. no ale nie mają.
          Ej, MN, gdzie chodziłeś do przedszkola?;)
          • brite Re: Dręczy mnie jeszcze przeświadczenie, 21.04.07, 11:39
            > Miejskie Narty są mi znajome.

Eej no, wydawało mi się, że limit powiedzenia "Świat jest mały" na to spotkanie
            został wyczerpany!
            • jelonek72 buuuu, 21.04.07, 14:27
              no i proza życia mnie znów dopadła ...małżon zapracował dłużej, synuś hendrixami
              wierzgał i mowy nie było ,żeby z babcią został ... i du-blada ...tak sie
              zakończyło moje wyjście na forumowe spotkanie ..... jeszcze jakieś 16 latek i
              będzie spox - wezmę syncia pod pachę i przyjdę z nim ( a jak nie będzie chciał
              to zrobię mu takie same szopki jakie on mi robi teraz:):) )

Poopowiadajcie co tam wyprawialiście , nich sobie chociaż powyobrażam ,że też
              tam byłam :)
              • aaa202 Mogę Ci opowiedzieć 21.04.07, 17:07
                Byłam na spotkaniu normalnie chyba ze 30 minut! Całe! Początkowo Excentrix,
                wyposażony w czapkę, która utrudniała jego identyfikację (dodatkowo jakoś
                tak... postarzał się na trzewioczaszce;)), handryczył się z kelnerką, która
                uważała (słusznie), że zajmujemy stół, który jest zarezerwowany dla kogoś
                innego. W tymczasie ja i Brite biernie przyglądaliśmy się akcji, aż ja nie
                wytrzymałam i przyznałam się, że nasz pobyt przy stoliku jest nieupoważniony.
                Na to przyszły Miejskie Narty, znane mi na sto procent (jakieś kolonie,
                zimowiska? normalnie paznokcie obgryzę od tego w głowę zachodzenia), wyrzekły
                swoje imię i poszły kupić coś do picia. Decyzja o zmianie stolika zapadła.
                Ruszyliśmy na poszukiwanie. Był. Zasiedliśmy. Excentrix kontynuował gnębienie
                personelu nieuzasadnionymi roszczeniami - żądał, by usunięto brudne naczynia ze
                stołu, przyniesiono popielniczkę itd. Ja zaś zajęłam się wertowaniem darmowego
                czasopisma Aktivist. Dowiedziałam się z niego o istnieniu wody toaletowej o
                zapachu cytrynowej bezy, 60 zł. W międzyczasie przyszła Breblebrox i wyjaśniła
                (na moją prośbę chyba nawet), skąd jej nick, ale nie dosłyszałam odpowiedzi.
                Albo też nie znałam większości słów których użyła. Potem poruszono temat
                filmu "Aleja Gó..arzy", za udział w którym Ex skasował 75 złotych. Filmu nie
                widziałam, więc znowu uciekłam w czasopismo. Potem było o jakimś dachu, ale nie
                dosłyszałam gdzie on się mieści, więc tylko kiwałam głową ze zrozumieniem. W
                końcu zarejestrowałam na moim zegarku, który dostałam na stacji benzynowej za
                zjedzenie 200 hot-dogów, że muszę już iść i poszłam. Może ktoś przejmie
                opowieść.
                • brite Re: Mogę Ci opowiedzieć 21.04.07, 17:13
                  zjadłaś 200 hotdogów?!
                  • aaa202 Zrozum. Bardzo potrzebowałam zegarka. 21.04.07, 17:21
                    • lavinka Ty się następnym razem nie krępuj 21.04.07, 19:04
                      Mam kilka nieużywanych zegarków to Ci przyślę :)
                      • aaa202 Przyślij mi od razu 21.04.07, 21:58
                        Mój zegarek musi mieć duży cyferblat(t) i cyfry arabskie.
                • breblebrox Re: Mogę Ci opowiedzieć 21.04.07, 18:03
                  Jeżeli chodzi o słyszalność, to ja też większości nie słyszałam, za to wytrwale kiwałam głową (np. zamawiając piwo. Przynajmniej miałam nadzieję że chodzi o piwo)
                  Co do nicka: wpisz w google "Beeblebrox" albo "Autostopem przez galaktykę". Albo Douglas Adams.
              • szprota Re: buuuu, 21.04.07, 17:25
                czekam na Excentrixowe skanopisy, by odpowiedni dać szprotokół.
                misie podobało.
                • szprota PS 21.04.07, 17:30
                  jeśli Wszyscy Uczestnicy Szprotkania powiedzą, że tak, to dam linka do fot.
                  Czekam jeszcze na rękodzieła Brajta.
                  • breblebrox Że tak /nt 21.04.07, 17:51

• szprota Breblebroxu dziękuję, a reszta co? 21.04.07, 20:41
                      ogląda paznokcie pogwizując?
                      • aaa202 Nie wiem, czy pytanie mnie dotyczy, ale tak. 21.04.07, 21:00
                        I mam nadzieję, że pytanie nie brzmiało "Czy królowa ma trypra".
                        • szprota pytanie brzmiało: czy długi ryj może być 21.04.07, 21:05
                          sympatyczny.
                          są dwa zdjęcia Breblebrox niewiadomoczego, więc obstawiam, że to Twoja aura.
                          Więc tak, masz prawo głosu, przyjmuję.
                  • excentrix Re: PS 21.04.07, 20:37
                    absolutement.
                • excentrix sie robi szefowo... 21.04.07, 20:36
                  sie robi....
                  • szprota się czeka (i dziękuje z góry, nobo czemu nie) [nt] 21.04.07, 20:43

• nett1980 Re: Dręczy mnie jeszcze przeświadczenie, 22.04.07, 16:44
              Widzialam zdjecie ze spotkania w Peronie , na 100% jestem pewna ,ze znalam
              Excentrixa , ale to bylo z 14 lat temu ...Zwlaszcza jesli wtedy mial pseudo na
              litere M. ,zwiazane z pewnym jajecznym przysmakiem ;>
              • aaa202 Momlet 23.04.07, 08:20
              • excentrix A to rzeczywiście mnie znałaś.... 23.04.07, 11:14
                a skąd ???
                Dada ? Chenko ? ....
                • nett1980 Re: A to rzeczywiście mnie znałaś.... 23.04.07, 11:26
                  Nieee, to byly klimaty pewnej szkoly , w ktorej pojawiales sie raczej w
                  nieszkolnych sprawach. Moze na haslo "Joshua" cos ci blysnie? Podrywales moja
                  kolezanke o tym pseudo ,aaa mielismy w tamtych czasach podobny image , tzn
                  wlosy rozjasnione ,zeby w ultrafiolecie fajnie wygladaly.Pewne osoby z wada
                  wzroku typu krotkowidztwo nawet nas mylily!
                  • excentrix coś mi błyska 23.04.07, 11:35
                    ale raczej przez mgłę... Jak to była szkoła ? Joshua też mi coś mówi ale nie
                    mogę jednoznacznie tego umiejscowić w czasie i miejscu. Pamięć już nie ta. Ale
                    skoro w ultrafiolecie to pewnie czasy Alcatraz i białych rękawiczek.
                    Nie wiem czy nie kompromitujesz mnie ździebko pisząc o tym podrywaniu, no ale
                    niech tam.... :))
                    Jeśli będziesz miała jakieś pikantniejsze szczegóły to raczej na priva, please...
                    • nett1980 Re: coś mi błyska 23.04.07, 11:45
                      Przeciez pisalam ,ze to stare dzieje ,a pikantnych szczegolow nazbieralaby
                      sie ,szkola byla "czarodziejska" ,byly tam imprezy w podziemiach , w lokalu z
                      biala podloga.
                      • excentrix psychotronik.... 23.04.07, 13:55
                        I know, I know !!! Zacne miejce, tylko którą z koleżanek podrywałem, bo
                        pamiętam przynajmniej z trzy... Karol ?
                        Pamiętam też Gosię z tego tonącego miasta. Wyszków ? Z Gosią zresztą mieszkałem
                        z pół roku. O pikantnych szczegółach pomilczmy, proszę, mam tu nową osobowość,
                        której nie chciałbym brukać. :))
                        send mi plizz foto na priva to wszystko bede wiedzial.
          • miejskie_narty Re: Dręczy mnie jeszcze przeświadczenie, 22.04.07, 21:01
            Wiesz, że gdybyś nie spodziewając się tego miała przyjemność rozmawiać dajmy na to z Patrikiem Słejze, też wydawałoby ci się, że z nim chodziłaś do przedszkola?:-)

• longeta Re: Dręczy mnie jeszcze przeświadczenie, 22.04.07, 22:46
              miejskie_narty napisał:

> Wiesz, że gdybyś nie spodziewając się tego miała przyjemność rozmawiać dajmy na
              > to z Patrikiem Słejze, też wydawałoby ci się, że z nim chodziłaś do przedszkol
              > a?:-)
              >

Całe szczęście że ja nie chodziłem do przedszkola,dzięki temu nie mam skojarzeń
              z kim chodziłem;-)
            • aaa202 Że niby taką mam konstrukcję mózgu? 23.04.07, 08:15
              • miejskie_narty Re: Że niby taką mam konstrukcję mózgu? 23.04.07, 08:24
                Ej, no przecież nie znam konstrukcji twoje mózgu. Tak po prostu jest czasami:)
                • aaa202 Ej, no, weź się przyznaj, skąd Cię znam 23.04.07, 08:28
                  Inna sprawa, że Ty też powinieneś mnie wtedy znać, Patrick.
                  Skoro nie, to pewnoś do kogo podobny.
                  • miejskie_narty Re: Ej, no, weź się przyznaj, skąd Cię znam 23.04.07, 08:34
                    Myślę nad tym intensywnie. Na razie doszedłem do tego, że na pewno możemy wykluczyć przedszkole i plan Dirty Danzig...
                    • longeta Każdy ma swojego sobowtóra;-) 23.04.07, 08:36
                      Może się znacie z forum,ot i cała zagadka;-)
                    • aaa202 A może kończyłeś technikum na Strykowskiej? 23.04.07, 08:37
                      • miejskie_narty Re: A może kończyłeś technikum na Strykowskiej? 23.04.07, 08:43
                        Na pewno nie - przynam nawet, że kiedy po raz pierwszy usłyszałem frazę "kretyn techniczny", to pomyślałem, że to o mnie. Na szczęcie jednak nie.

Mam! Kiedyś chodziłem na wuef na Styrksą. Może tam?
                        • miejskie_narty Re: A może kończyłeś technikum na Strykowskiej? 23.04.07, 08:43
                          Styrską
                        • aaa202 Wszyscy chodzili na wf na Styrską 23.04.07, 08:46
                          Grałam w siatkę na Styrskiej, a wcześniej w tym starym ośrodku udzielałam się w
                          seksji lekkoatletycznej (bez efektów zresztą, ale to nijak się ma do clue).
                          • aaa202 Seksji? 23.04.07, 08:46
                            • miejskie_narty Re: Seksji? 23.04.07, 09:05
                              seksja szok, a także chyba siatka.
                          • miejskie_narty Re: Wszyscy chodzili na wf na Styrską 23.04.07, 09:08
                            Wracając do clue. Skoro nie przedszkole i szkoła średnia (podstawówkę też bym wykluczył), to może edukcja, <tfu!>, wyższa?
                            • aaa202 Ja to filolożka z bożej łaski. Kościuszki. 23.04.07, 09:14
                              A może jesteś ekonomistą lub kulturoznawcą?
                              • miejskie_narty Re: Ja to filolożka z bożej łaski. Kościuszki. 23.04.07, 09:26
                                Kościuszki. Brzmi znajomo;-)
                              • aaa202 Historem sztuki. Bibliotekoznawcą. Pływałeś delfin 23.04.07, 09:27
                                em zawodniczo. Chodziłeś na karatę na Żubardzką. Pracowałeś w Zoo. Chodziłeś na
                                angielski do Lloyda. Na filozofię na Kopcińskiego. Albo matematykę studiowałeś.
                                • miejskie_narty Re: Historem sztuki. Bibliotekoznawcą. 23.04.07, 09:30
                                  Nic z tych rzeczy, przykro mi...

(Ale wyjść nie mogę z podziwu, że aż z tylu miejsc mnie możesz kojarzyć:)
                                  • miejskie_narty Ale widzę, że zadałem Ci niezłego klina:-)/n 23.04.07, 09:31
                                    • aaa202 Dobra, greka w baraku filozoficznym obok BUŁ 23.04.07, 09:34
                                      • miejskie_narty Re: Dobra, greka w baraku filozoficznym obok BUŁ 23.04.07, 09:37
                                        Gdy się pojawiałem, nie było tam greki, tylko filozofia. Ale że pojawiałem się tam ktrótko, mogłem coś przegapić:)
                                        • miejskie_narty Tak! Teraz pamiętam - 23.04.07, 09:38
                                          Jeśli tę grekę prowadziła miła, młoda i ładna pani, która zwykła nosić ze sobą podręczną popielniczkę, w której odgaszała pety przed barakiem, to tak. Tam byłem!
                                          • aaa202 Tak, bardzo miła palaczka prowadziła tę grekę 23.04.07, 09:41
                                            Blondynka, drobna, z grzywką. Zaś ja z zapałem ją studiowałam. Grekę tę.
                                            • miejskie_narty Re: Tak, bardzo miła palaczka prowadziła tę grekę 23.04.07, 09:51
                                              No i co, byliśmy razem na tej grece?
                                              • aaa202 Ja na tej grece bardzo się skupiałam 23.04.07, 09:55
                                                wydaje mi się niemal niemożliwe, żebym percypowała cokolwiek więcej. Ale kto wie.
                                                Czyli filozof? A Grabarczyka znasz?
                                                • miejskie_narty Re: Ja na tej grece bardzo się skupiałam 23.04.07, 10:03
                                                  Bardzo żałuję, ale filozofem nie jestem. Z greki nie pamiętam w zasadzie nic (najbardziej kształt popielniczki prowadzącej) - pojawiłem się na tych zajęciach parę razy, potem dałem pokój.

Grabarczyka nie znam, kto zacz? (Już chyba go wygóglowałem)
                                                  • aaa202 Też zaliczyłam tylko semestr 23.04.07, 10:07
                                                    A Grabarczyk to taki kolega z klasy, miał pisac doktorat z filozofii, coś z
                                                    teorii komunikacyjnych, ale skoro nie znasz, to nic.
                                                    I co, z tych kilku migów miałabym pamiętać człowieka?
                                                    Może jednak coś więcej z Kościuszki?
                                                  • miejskie_narty Re: Też zaliczyłam tylko semestr 23.04.07, 10:09
                                                    Pewnie tak:-)
                                                  • miejskie_narty Re: Też zaliczyłam tylko semestr 23.04.07, 10:12
                                                    Doktorat napisał:
                                                    www.filozof.uni.lodz.pl/Eksplikacja.pdf
                                                  • aaa202 O, to doskonale! Lecz czy obronił? 23.04.07, 10:17
                                                    Stronicowo to skromnie, ale pewno treści powalają.
                                                  • miejskie_narty na to wygląda: 23.04.07, 10:51
                                                    www.filozof.uni.lodz.pl/index.php?id=44&type=1
                                                  • aaa202 O, dziękuję, muszę do niego napisać 23.04.07, 16:52
                                                    Bardzo fajny kolega - ironista do sześcianu. Przeuroczy.
                                                  • aaa202 No to odczuwam połowiczną satysfakcję 23.04.07, 10:13
                                                    i, oczywiście, jestem dumna ze swojej pamięci do twarzy. Z drugiej strony
                                                    martwię się, że tyle śmiecia we łbie noszę - bez urazy:)
                                                  • miejskie_narty Dlaczego połowiczną? 23.04.07, 10:47
                                                    Ja zaś mógłbym niepokoić się trochę tym, ile mi ucieka, choć z drugiej strony pewien Argentyńczyk nauczył mnie kiedyś, co dzieje się, gdy każdy szczegół (wybacz) człowiek pamięta:-)
                                • miejskie_narty Powiedz mi, jeśli wiesz... 23.04.07, 09:33
                                  co się przez 5 lat studiuje na bibliotekoznawstwie. Od dawna mnie to nurtuje, ale wszystki znane mi bibliotekarki mają taki wyraz twarzy, jakby byly strażniczkami wiedzy tajemnej i boję się spytać.
                                  • aaa202 Nie mam zielonego pojęcia 23.04.07, 09:39
                                    Potem kataloguje taki/taka i myli paleografię z poligrafią;)
      • lavinka A osoby nieobecne na spotkaniu? 21.04.07, 19:00
        Gdzie się mają nie-wpisać?
        lav
        • szprota Re: A osoby nieobecne na spotkaniu? 21.04.07, 20:30
          znalazłam tylko taki, na którym mogą się wpisać, gdyby się zalogowały
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=30232339
      • szprota przy intensywnej współpracy z Breble i Exce 22.04.07, 19:11
        szprotokół został wygenerowan, ugodzon i pogrzebion
        spoczywa zaś tu:
        szprotokoly.blox.pl/2007/04/SZPROTOKOL-Z-DN20042007-W-PERONIE-6.html
        • evonka no i znowu sobie obejrzałam li tylko.. 22.04.07, 19:29
          bo
          nie śledziwszy ;-) wątku i nie dojrzawszy, że spotkanie ustalone, nieświadoma
          udałam sie na cotygodniowe relaksowanie... no i dupa blada.
          • szprota Re: no i znowu sobie obejrzałam li tylko.. 22.04.07, 23:18
            bo trza ptaszki śledzić. te czerwone.
            oraz obecność na wątku Breble, Brite'a, Excentrixa i Aaa202. To może zaowocować.
            A przy okazji się dobrze czyta.
    • cassani zostałem karnie usunięty z TWA! 23.04.07, 11:34
      nikt nie puścił smsa... :(
      • miejskie_narty Nie to, żebym chciał się wypowiadać w imieniu TWA 23.04.07, 11:50
        czy też poczuwał się do członkowstwa, ale jeśli chodzi ci o piątek w peronie, to brajt coś wspominał, że nie możesz przyjść, bo w siatkę grasz. A jeśli chodzi o coś innego, to nie wiem.

• cassani Re: Nie to, żebym chciał się wypowiadać w imieniu 23.04.07, 11:54
          wiem, wiem. Była siatka i wolny byłem dopiero około 21.
          PS. Ale focha to mogę zawsze sobie strzelić, nie?
          • miejskie_narty Re: Nie to, żebym chciał się wypowiadać w imieniu 23.04.07, 11:59
            I tu miałbym do Ciebie małe pytanko, jeśli wolno: gdzie, z kim, za ile, w jakich warunkach, na jakim poziomie i z jaką częstotliwością w siatkę pogrywasz?
            • cassani ha! czapki z głów!!! 23.04.07, 14:01
              gram z ludźmi z Państwowej Inspekcji Pracy ( w większości)! Raz w tygodniu, 2
              bite godziny, na średnio niezłym poziomie-takim jak reprezentuję i ja. Cena
              bardzo umiarkowana - ok 30 zł/miesiąc/na głowę.
              • dziad_borowy Re: ha! czapki z głów!!! 23.04.07, 14:24
                Ohooo! I tak ludzie dochodza do fortun. W takim wypadku to mozna nawet kazac
                swojej ciezarnej pracownicy ciagnac slonia na biegunach. A inspekcja sie
                niczego nie dopatrzy. Jak bedziesz gral ze skarbowka to tez sie pisze:-)
                Dzierżżż!!!
          • lavinka 200. Albo małą prowokację ;-) nt 23.04.07, 12:00

• excentrix sameś sobie winny brachu 23.04.07, 13:58
        owszem, Brajtu odczytał nam Twojego floresa, natomiast ja znalazłem maila
        dopiero po powrocie a wtedy nawet nie byłem go w stanie przepisać. :)
        • jelonek72 wf na Styrskiej 23.04.07, 14:00
          jak to wszyscy chodzili na wf na Styrskiej ??? Ja nie chodziłam :)
          • cassani uwielbiam takie wstawki 23.04.07, 14:02
            na temat :)
            • jelonek72 Re: uwielbiam takie wstawki 23.04.07, 14:04
              ja też :):):)
              a jeszcze bardziej uwielbiam kiedy ktoś uwielbia
        • cassani aha... 23.04.07, 14:02
          TP.SA mnie testuje i co rusz rozłącza mi net. Email się musiał nie wysłać od
          razu... ech!
          • jelonek72 Re: aha... 23.04.07, 14:03
            uuuu no to se ta tepsa nagrabiła :)
            • cassani Re: aha... 23.04.07, 14:07
              a najlepsze jest to że przy okazji wyszło że przez półtora roku firma nie
              płaciła za Neostrade, bo nie była wyszczególniona na rachunku i przyzłali
              fakturę na 4 tys zł :)
              Strasznie mnie to rozbawiło i na początek wysłałem równie absurdalne pismo z
              prośba o anulowanie należności :)
              • excentrix a czy uwzględiłeś w reklamacji 23.04.07, 14:38
                że nie mogłeś zadzieżgnąć ze swą ulubioną gromadką ?? Bo moim zdaniem to
                decydujący argument.
                • cassani hmmm.... 23.04.07, 14:48
                  nie uwzględniłem... ale napisałem o Longecie i od tamtej pory TP S.A. się nie
                  odzywa do mnie...
                  • lavinka a mnie dziś modem neostradowy się zbuntował 23.04.07, 15:01
                    ale wyciągnęłam wtyczkę i wsadziałam z powrotem, po czym zrestartowałam i
                    ponownie wyciągnęłam wtyczkę i wsisnęłam z powrotem.
                    Zadziałało za trzecim razem ;-)
      • szprota nie marudź, tam nie ma zasięgu 23.04.07, 18:51
        wiedziałam, że ten pierun szósty czemuś mi się niemile kojarzył :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka