danway1 22.02.06, 19:26 Te prawdziwe i te wymarzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka_hh Re: Podróże!! 22.02.06, 19:44 nO tO ta praWdziWa cO mI siE bardzO pOdobALa tO kazDa wyciEczkA do KrakoWa bLiskO bO bLiskO aLE kochaM to mIastO.. a WymarzoNA tO UsA :] Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 22.02.06, 20:37 oj lubie strasznie sie wloczyc/podrozowac.... obojetnie gdzie,byle miec jakiegos "drajwera" Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podróże!! 26.02.06, 15:40 Ja lubie jeździć w góry, bo ja uwielbiam góry. Uwielbiam także Kraków. Co do wymarzonej to chyba takiej nie mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 26.02.06, 19:18 gorami jestem przesycona,niemniej chetnie wracam do nich gdy jestem w domciu, tu gdzie mieszkam brak mi tych krajobrazow:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 01.06.06, 21:07 no i co ?? taki piekny watek i nikt niechce podrozowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podróże!! 02.06.06, 14:45 No podróżować się chce,o ile to podróżowanie nie wiąże się z pracą, ale co tam - czekam na wakacje i być może znowu jakiś wojaż przez Szwecję w kierunku Norwegii ;), a jak nie tam to może Anglia dla odmiany? :D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podróże!! 03.06.06, 16:02 Ja niedawno wróciłem z wojaży do Krakowa, gdzie widziałem papieża i moją myszkę <cmok2> Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 03.06.06, 20:42 danway szczesliwy krotka podroza, a mi sie marzy Oslo w tym roku i Kopenhaga-muzeum figur woskowych,jeszcze tam nie bylam, oby tylko cieplej sie zrobilo to moze sie zrealizuje plany. kubatko, jak zrozumialam to juz odylas kiedys podobna podroz przez skandynawie, i jak Ci sie podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podróże!! 03.06.06, 20:55 Bardzo mi się podobało - co prawda był to tylko przejazd przez Szwecję, ale w ciągu dnia więc pooglądałam sobie to i owo :). Norwegią natomiast jako krajem jestem bardzo zachwycona (spędziłam tam prawie siedem tygodni) i do tej pory wspominam góry, lasy i krystalicznie czystą wodę w jeziorze :). Do tego mentalność Norwegów - życzliwi i symaptyczni ludzie :). Jeśli fundusze kiedyś pozwolą to na pewno zwiedzę sobie Szwecję i marzy mi się jeszcze Finlandia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 03.06.06, 20:58 w Norwegi bylam tylko paer km.od granicy ,no troche pojechalismy przez fiordy...cudnie bylo, chatki na skalach bajecznie wygladaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podróże!! 03.06.06, 21:10 Zgadzam się z tym że chatki na fiordach fajnie wyglądają. Marzy mi się żeby kiedyś Nordkapp zobaczyć i Lofoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 03.06.06, 21:13 ciekawa podroz by byla, u mnie nieraz jesienia widac zorze polarne, pierwszy raz jak zobaczylam ,zaparlo mi dech z wrazenia, niesamowite odczucie gdy sie obserwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podróże!! 03.06.06, 21:24 No na pewno, właśnie zorzę bym najbardziej chciała zobaczyć i przeżyć jeszcze prawdziwe białe noce :) - jak byłam w Norge to trafiłam na końcówkę - ciemno się robiło dopiero koło północy a ja chciałabym poczuć jak to jest jak zmrok nie zapada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podróże!! 04.06.06, 20:45 przezylam ten fenomen i powiem Ci, ze bylo fajnie,czytalam Kurier noca bez zapalania swiatla, wprost nie moglam uwierzyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś