oto_nowy_login Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 20.04.07, 18:11 [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 20.04.07, 18:19 [*] Żal,pustka.....Wielcy odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 20.04.07, 18:35 Pamietam go tez z dziecinstwa , gral aniola w "Igraszkach z diablem", naszym dzieciom jego glos moze tez sie z Kubusiem Puchatkiem kojarzycz. (')(')(') Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 20.04.07, 20:55 Najwdzięczniejszy był w "Wielokropku" z Kobuszewskim. Wtedy telewizja była jeszcze czarno-biała, na szczęście nagrali to i były powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlodz Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 20.04.07, 22:53 A jeszcze dwa lata temu miałem okazję być z Nim i Magdą Zawadzką oraz Ewą Wiśniewską na wycieczce na Saharze w Tunezji. Respekt i wielka szkoda...... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
hermes-mitzrael Re: Zmarł Jan "Gucio" Kociniak [*] 22.04.07, 23:47 Nie zapomniany i wspaniały aktor. Też miałem okazje poznać osobiście w 1971 roku na kempingu w Rumuni. Przyjechał na ten kamping wraz z Janem Kobuszewskim pięknym czerwonym cadilakiem z otwartym dachem. Miałem wtedy 7 lat i byłem na wycieczce z rodzicami Trabanetm . Wspaniali skromni ludzie, zwłaszcza Kosiniak chociaż Kobuszewski też , , mimo tego że w tych latach byli u szczytu ( Wielokropek ). Trochę się chce płakać, że tak wspaniali ludzie odchodzą. Widać Panu Bogu już smutno w niebie, to go zabrał do nieba, by tam innych rozweselał swą wspaniała duszą i poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś