czechy11 27.04.07, 12:59 jeśli tak piszcie na jakich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.kropiwnicki Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 13:01 Na nerwach moich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 13:20 Trochę grałem na bębnach. Grałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 17:01 Ja kupiłem fujarkę i potrafię grać el kondor passa Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 14:35 na stole, krześle, udach, nosie... spróbuję też zagrać na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnet Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 14:43 Gram na byle czym i bez składu i ładu! Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 15:20 Grywam między innymi na cymbałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja szczególnie dobrze 27.04.07, 15:29 wspominam wszystkie próby nauczenia mnie gry na gitarze przez barczystych druhów pachnących tanimi fajkami i igliwiem:) Nie wiem czemu żaden niczego mnie nie nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 17:11 Na niczym. Brat i wujkowie próbowali nauczyć mnie grać na gitarze ale mam za delikatną skórę i struny ją przecinały do krwi,więc gra była odmianą sado-macho. No i tyle co mnie uczyli w podstawówce na flecie. Ale poza "Lulajże Jezuniu" nic nie pamiętam, a i to z błędami. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 17:18 A tam, jak ktoś ćwiczy to skóra robi mu sie gruba na palcach taka jak na pięcie. Powiedz prawdę, że nie miałaś zapału do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 19:49 Zapał może i był ale przyjemności żadnej. No i cały czas miałam albo strupy albo otwarte rany. Inaczej mówięc moje dłonie nie miały najmniejszej ochoty zamienić się w pięty. Choć może masz rację, mogłam nauczyć się grać stopami ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_rzyrafy Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 21:03 Poszukujemy Huann w Imieniu Rządu, który chce, by nauczył nas grać na organkach. Podobno posiada dwie pary! Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 22:36 Jakiego rządu? Jakiegoś ziemskiego chyba, bo ja takiej dyspozycji nie wydałam. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 28.04.07, 01:11 ach, to tylko dwie_rzyrawy. napardwę nic_takiego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
evonka jak każda porządna panienka 27.04.07, 22:31 z dobrego domu pobierałam nauki gry na fortepianie. dawno nie grałam, ale pamietam wszystkie egzaminacyjne utwory i lubię czasami sobie coś zaplomkać... Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 27.04.07, 22:54 Ja gram na każdym, który wpadnie mi w łapska. Muzyka to moja pasja. Z tym, że na żadnym grać nie potrafię. Znaczy coś tam kiedyś szarpałem, trochę bębniłem, ale na żenującym poziomie. Za to świetnie sprawdzam się jako wokalista na imprezach imieninowo-urodzinowych. "Sto lat" wybitnie trafia w moją tonację. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanograf Na organkach 30.04.07, 21:59 "O-łen-de-sejnts-goł-mar-czin-in..." - ślicznie gram. I wlaskotka, i jeszcze kilka innych. Lubię grać na organkach. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 02.05.07, 17:27 a co, kapele weselną montujesz? wchodze w to! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Czy gracie na instrumentach muzycznych 03.05.07, 10:59 Dawno, dawno temu byłem o włos od rozpoczęcia kariery. Gitara,gitara basowa, drugi puzon w orkiestrze, trochę bębny. Lecz wesołe życie na pewno było ciekawsze od cięzkiej pracy. Młodość jest głupia, co zresztą widać z pokolenia na pokolenie. Poza tym kiedyś było ciężko, dobry instrument był rarytasem dostepnym dla nielicznych. Dzisiaj młodzi ludzie mogą mieć wszystko, problem w tym, że ogłuchli. A mnie pozostał komputer i Fruity Loops - też fajnie, tylko żal, że nie jestem mocny w klawiszach. W razie czego rysuję sobie nutki. Też gra. Odpowiedz Link Zgłoś