there1 01.05.07, 23:51 hej mam moze glupie banalne pytanie...ale gdzie mozna w łodzi poznac calkiem fajnych facetow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
there1 Re: poznawanie sie 02.05.07, 10:02 dziad!proszenie jest zbyt dyplomatyczne ma zbyt oficjalny ton...naprawde szukam kogos niebanalnego Odpowiedz Link Zgłoś
kotberet Re: poznawanie sie 02.05.07, 10:37 Dziad dobrze prawi! Jak niebanalni ludzie, to akurat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jakie cechy ma? 02.05.07, 11:56 evonka napisała: > "całkiem fajny facet"? Przede wszystkim musi być biały;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka piekarz zatem! 02.05.07, 13:21 szukać należy w piekarniach... tam sami biali jak mąka! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: piekarz zatem! 02.05.07, 13:33 W zasadzie może być,ale piekarze harują po nocach a w dzień śpią,także nie wiem czy to jest fajny facet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no to może młynarz?! 02.05.07, 13:42 evonka napisała: > też biały... Hymm,zagrożeni są pylicą płuc,chyba że lubisz jak ktoś ci kaszle nad uchem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no to wychodzi na to, że 02.05.07, 14:11 najlepszy będzie taki co nie pracuje w ogóle... no i nie-biały. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: no to wychodzi na to, że 02.05.07, 14:25 Eee,to ideał ,facet który nie pracuje,a ma;-),może polityk? Koniecznie biały,może być trochę opalony jak Lepper,z sukcesami jak Tusk,uczciwy jak Kwaśniewski(hehehe),patriota jak Gieremek,silny jak Mazowiecki,no i jurny jak łyżwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 15:19 evonka napisała: > czy nie-biali są nie-fajni?? Jako przykład że nie są fajni dam ci prawdziwego murzyna: -Samuel z Warszawy,mimo wykształcenia to dzikus i rasista,o tym mogło się przekonać "parę" Polek,wyobrażasz sobie że on wierzy że częste stosunki i zmiany partnerek go wyleczą:-))) Zresztą Afryka jako żródło tego nieszczęścia,też ma pecha,ciągłe wojny i rzezie na ludności,o to do czego może doprowadzić nowoczesna technologia w rękach murzynów,nacionalizm i rasizm jest tam wpajany od kołyski. Dlatego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 15:24 longeta napisał: > nacionalizm [...] jest tam wpajany od kołyski. Prrrecz z bezwstydnym promowaniem naci! Korzeń - tak, nać - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ale dlaczego biały?? 02.05.07, 22:59 z nacionalizmami to jest tak, że łatwo jest się naciąć Odpowiedz Link Zgłoś
evonka aaa..... to wszystko wyjaśnia... 02.05.07, 15:52 hmm.. co zatem zrobić z tą bandą białych skinheadów, która kiedyś dotkliwie pobiła swojego białego brata, a mojego kolegę, bo miał nieco dłuższe włosy...??? chyba biali też nie są fajni... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: aaa..... to wszystko wyjaśnia... 02.05.07, 16:04 evonka napisała:> chyba biali też nie są fajni... Hymm,a to łobuzy! W takim razie został jeszcze arab,chińczyk i indianin,dla naszej koleżanki z forum,może oni są fajni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka łobuziaki! 02.05.07, 16:17 a ti ti, niegrzeczne hultaje! - idź wytargać ich za uszka, bo się ancymonkom zachciało figli! ... weź, longeta, mnie nie rozśmieszaj, bo naprawde juz mi ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: łobuziaki! 02.05.07, 17:22 evonka napisała: > a ti ti, niegrzeczne hultaje! - idź wytargać ich za uszka, bo się ancymonkom > zachciało figli! ... A skąd wiesz ze to byli akurat skini,dla przeciętnego Polaka wszystko co łyse i w glanach to skin,łobuzy zdarzają sie nawet w najlepszej rodzinie;-) Dawno temu tez mnie często mylili ze skinem,tz.porządni obywatele ormowcy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka skini są łysi 02.05.07, 17:32 i noszą glany i a la mundurowe koszulki.. proszę cie, nie dobijaj mnie pytaniem skad to wiem.. wiem i już. wszak wydawali z siebie okrzyki, ktore ich w pewien sposób identyfikowały, oprocz swojego stroju... no i cóż.. pogratulować tylko szacunku i wiary w rodzine skinheadową, Longeto.. pogratulować.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: skini są łysi 02.05.07, 18:07 evonka napisała: > no i cóż.. pogratulować tylko szacunku i wiary w rodzine skinheadową, Longeto.. > > pogratulować.. Eee,podobnie jak z wieloma sub-kulturami jest wielu przebierańców,także nie można wszystkich do jednego wora wrzucać,poza tym 99% wyrasta z krótkich spodenek;-) Media też przykładają swoją łapkę do takiego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: skini są łysi 02.05.07, 18:14 Longeto, nie wrzucam wszystkich do jednego wora. ci, którzy pobili mojego kolegę, byli skinheadami, jak sama nazwa wskazuje skinheadzi są łysi. i tak sie noszą. nie oznacza to, ze wszyscy łysi są skinheadmi.. np. mój tato.. ;-) nie mniej: skinhead to nie jest pokojowo nastawiony tolerancyjny człowiek o wysokim stopniu wyrozumiałości i akceptacji wszelkiej "inności"... wejdź sobie na jakieś strony organizacji skinheadowych, a może zrozumiesz, że to nie są łagodne ancymonki, którym czasami do głowy przyjdą sztubackie figle... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: skini są łysi 02.05.07, 18:38 evonka napisała: a może zrozumiesz, że > to nie są łagodne ancymonki, którym czasami do głowy przyjdą sztubackie > figle... No nie wiem(?) Tych co znałem kiedyś z miasta łodzi,owszem mieli pewne grzeszki na sumieniu;-),ale w zasadzie nigdy mi nie sprawiali kłopotów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 19:44 wszak czasami tak bardzo sie od niego odcinasz i wydajesz kategoryczne sądy, chocby nad III RP czy prof.Geremkiem... nie ma wtedy mowy o grzeszkach, ale o grzechach, występkach, ciężkich nadużyciach... kiedy mowa o skinach, twoj język łagodnieje. i mówisz juz o grzeszkach, ale w zasadzie tobie nigdy nie sprawiali kłopotów.. wiesz, mi w zasadzie też nigdy krzywdy bezpośrednio nie zrobili... podobnie jak faszysci, pedofile i mordercy.. nigdy bezpośrednio mnie nie skrzywdzili... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:09 evonka napisała: > wszak czasami tak bardzo sie od niego odcinasz i wydajesz kategoryczne sądy, > chocby nad III RP czy prof.Geremkiem... nie ma wtedy mowy o grzeszkach, ale o > grzechach, występkach, ciężkich nadużyciach... Bez porównania są większe,biorąc pod uwagę kaliber jednostki. Gieremek to autorytet dla wielu Polaków,uważasz że robi dobrze plując na obecny stan Rzeczpospolitej. Dam ci przykład twojego błędnego rozumowania,jadąc z miasta L do miasta W,cztery razy kontroluje cię drogówka,czy też będziesz się czuła szykanowana mimo że jesteś w porządku i auto również,czy też będziesz pisała w Niemieckiej prasie o tym fakcie? Może wszyscy zacznijmy łamać prawo w imię jakiegoś Obywatelskiego Nieposłuszeństwa,skoro wszyscy jesteśmy równi wobec prawa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:20 nie odwracaj kota ogonem. nie piszę tu o geremku, ale o skinach i twoim relatywiźmie. o tym, że nei widzisz nic złego w ich działaniach, bo przecież osobiscie krzywdy ci nie zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: zadziwia mnie twój relatywizm 02.05.07, 20:25 evonka napisała: > nie odwracaj kota ogonem. nie piszę tu o geremku, ale o skinach i twoim > relatywiźmie. o tym, że nei widzisz nic złego w ich działaniach, bo przecież > osobiscie krzywdy ci nie zrobili... Nie wiem komu zrobili, kiedy i za co,także ciężko mi się do tego ustosunkować,teraz pełno dziadostwa chodzi na ulicach nie wspomnę o tańcbudach gdzie napie..ją się co tydzień i to bez powodu,ty do tego podkładasz ideologie,dla mnie to łobuzy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka łobuziaki 02.05.07, 20:30 wiec wracamy do pubktu wyjscia. kółko sie zamyka. nie chcesz widzieć szerzej i więcej, to nie. idź jak ten slepy konik dalej.. ku chwale ojczyzny. wszak nic złego zaden skinhead ci nie zrobił.. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: łobuziaki 02.05.07, 20:56 evonka napisała: > wiec wracamy do pubktu wyjscia. kółko sie zamyka. nie chcesz widzieć szerzej i > więcej, to nie. idź jak ten slepy konik dalej.. ku chwale ojczyzny. wszak nic > złego zaden skinhead ci nie zrobił.. powodzenia. Idąc twoim tokiem rozumowania,to każdy skinhed(czy jakoś tam)budzi się z myślą komu tu do..,byle by miał długie włosy,hymm czy to nie idiotyczne? Do tego dorabiasz jakąś ideologię,wrzucasz linka itp.w ten sposób ze "zwykłego"rozboju robisz polityczno-ideologiczną aferę,gdybym był złośliwy to poszukałbym pewnej analogii do postępowania pewnego profesora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:15 choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: bywa 02.05.07, 19:10 szprota napisała: > że dość dobrze znają historię. Ba,znam jednego co jest ekspertem od Powstania Warszawskiego,poza tym strasznie nie lubi Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota owszem 02.05.07, 21:09 bardzo wybiórczą i bardzo przekłamaną. cholernie trudno mi było znaleźć coś pozytywnego o tej, pożal się Boże, formacji, więc wymyśliłam, że muszą - skoro powołują się na kult białej rasy - coś niecoś o historii wiedzieć. nie chciałabym jednak, by ktoś zrozumiał mnie źle: w żadnym wypadku według mnie owa błyskotliwość nie usprawiedliwia głównych założeń ideologicznych tego ruchu. dla mnie są wstrętne i nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: owszem 02.05.07, 21:17 szprota napisała: > bardzo wybiórczą i bardzo przekłamaną. > cholernie trudno mi było znaleźć coś pozytywnego o tej, pożal się Boże, > formacji, więc wymyśliłam, że muszą - skoro powołują się na kult białej rasy - > coś niecoś o historii wiedzieć. > nie chciałabym jednak, by ktoś zrozumiał mnie źle: w żadnym wypadku według mnie > owa błyskotliwość nie usprawiedliwia głównych założeń ideologicznych tego ruchu > . > dla mnie są wstrętne i nie do przyjęcia. Owszem,tak samo jak Czarne Pantery,islamscy radykałowie z Osamą Biladenem na czele,a także skrajna bojówka tz.ruchów tolerancyjnych z Holandii(ale nie pamiętam jak się zwie),przy nich ci nasi skinhedzi wypadają blado,by nie napisać biało;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota myślę, że nie ma co szukać mniejszego zła 02.05.07, 21:29 było nie było zawsze pozostaje złem. innymi słowy: wszelkie te ugrupowania są warte siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: myślę, że nie ma co szukać mniejszego zła 02.05.07, 22:53 szprota napisała: > było nie było zawsze pozostaje złem. innymi słowy: wszelkie te ugrupowania są > warte siebie. Typowa równowaga w przyrodzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: smutne 03.05.07, 20:39 czuję tu jednak pewne zawirowanie w równowadze: miasta.gazeta.pl/opole/51,35086,4104933.html?i=1 miasta.gazeta.pl/opole/1,35086,4104933.html Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: smutne 03.05.07, 20:48 brite napisał: > czuję tu jednak pewne zawirowanie w równowadze: Mnie to nie dziwi,właśnie w tych okolicach Niemcy kupili najwięcej ziemi. To dobrze że młodzież jeszcze nie jest do końca zepsuta UE:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: smutne 03.05.07, 21:51 longeta napisał: > To dobrze że młodzież jeszcze nie jest do końca zepsuta UE:-))) Eche, czekam na taką samą deklarację sympatii, kiedy Ci sami chłopcy i dziewczęta stwierdzą że Twoje oczy są zbyt niebieskie a włosy zbyt jasne, w związku z czym trzeba Cię ich pozbawić (a może nie tylko tego). Chociaż nie, nikomu tego nie życzę. Smutne jest to, jak często ludzie uważają, że ICH cel uświęca środki. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: smutne 03.05.07, 22:05 breblebrox napisała: > Eche, czekam na taką samą deklarację sympatii, kiedy Ci sami chłopcy i dziewczę > ta stwierdzą że Twoje oczy są zbyt niebieskie a włosy zbyt jasne, w związku z c > zym trzeba Cię ich pozbawić (a może nie tylko tego). No to mam już prze..e,ani niebieskie,tym bardziej blond. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: smutne 03.05.07, 22:42 No to jak jeszcze tylko udowodnisz, że Twój chomik nie służył w Wermahcie, to do tej cudnej organizacji przyjmą Cię z pocałowaniem w... rękę i to bez wpisowego. P.S. Byle tylko te oczy i włosy nie były za ciemne oczywiście, bo to jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: smutne 03.05.07, 22:49 breblebrox napisała:> P.S. Byle tylko te oczy i włosy nie były za ciemne oczywiście, bo to jeszcze go > rzej. Hymm,nie mam zamiaru zdradzać tu budowy anatomicznej,ale za murzyna mnie jeszcze nie biorą,no może czasami w pracy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: smutne 03.05.07, 23:01 To nie jest najgorsza możliwość, szczególnie jak umiesz trochę rapować - wtedy możesz nawet na tym zarobić. Chodziło mi bardziej o to, że niektórzy twierdzą, że ludzie których przodkowie (niezależnie jak dawni) mieszkali w kraju położonym między trzema morzami i śpiewali Hatikwę z ręką na sercu, są z góry predysponowani do złodziejstwa, lichwy i paserstwa, i z umiejętności tych skrzętnie korzystją rozkradając wszystko w naszym kraju, łącznie z karmą dla chomików (szczególnie tych należących do Wermahtu). Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a no właśnie 03.05.07, 23:13 mieliśmy już takich, co człowieczeństwo mierzyli kolorem włosów... Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik Re: a no właśnie 03.05.07, 23:40 szprota napisała: > mieliśmy już takich, co człowieczeństwo mierzyli kolorem włosów... i takich co człowieczeństwo mierzyli... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=56057033&a=56108275 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: a no właśnie 03.05.07, 23:50 było nie było nie zgotowaliśmy tej pani żadnego losu. wyraziliśmy zdanie, co jest wyznacznikiem człowieczeństwa i nadal będę się trzymać tej opinii. chyba widzisz różnicę między próbą eksterminacji grupy etnicznej a burzliwą wymianą zdań na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: smutne 03.05.07, 23:18 breblebrox napisała: > Chodziło mi bardziej o to, że niektórzy twierdzą, że ludzie których przodkowie > (niezależnie jak dawni) mieszkali w kraju położonym między trzema morzami i śpi > ewali Hatikwę z ręką na sercu, są z góry predysponowani do złodziejstwa, lichwy > i paserstwa, i z umiejętności tych skrzętnie korzystją rozkradając wszystko w > naszym kraju, łącznie z karmą dla chomików (szczególnie tych należących do Werm > ahtu). To spore nadużycie,zwłaszcza to paserstwo i złodziejstwo,chyba nie sadzisz ze tak nisko "cenię" naród który ma religię w historii:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:53 evonka napisała: > choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów.. W czasach komunizmu,przemycali ulotki,malowali anty-komunistyczne hasła itp. Owszem gonili murzynów,ale to w ramach odreagowania na stresy;-) Teraz nie wiem czym się teraz zajmują,powstało wiele odłamów,różne ideologie mody i trendy,zresztą ja zawsze wolałem: www.youtube.com/watch?v=bz4ki3qzp-U&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 18:59 > zresztą ja zawsze wolałem: > www.youtube.com/watch?v=bz4ki3qzp-U&mode=related&search= Zaraz, to który z nich jest skinem, Emerson, Lake czy Palmer? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 19:11 brite napisał: > Zaraz, to który z nich jest skinem, Emerson, Lake czy Palmer? Chyba żaden:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 19:45 pl.wikipedia.org/wiki/Skinhead tu masz trochę informacji o skinheadach, skoro nie wiesz czym sie zajmują... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ach, i napisz mi proszę 02.05.07, 22:55 evonka napisała: > choć jedną pozytywna cechę działalności skinheadów.. noszą morowe ubranka :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: róg Zgierskiej 03.05.07, 19:54 nie mogę, będę na rogu Kaczeńcowej i Wioślarskiej :P Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: hmm... 03.05.07, 19:58 evonka napisała: > czyli nie ma fajnych facetów???? tak samo jak kobiet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: hmm... 03.05.07, 19:59 szkoda, ze nie znalazłeś żadnej fajnej... naprawdę mi przykro.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: hmm... 03.05.07, 20:08 evonka napisała: > szkoda, ze nie znalazłeś żadnej fajnej... naprawdę mi przykro.. Wierzę,że jest ci przykro;-) Ale niepotrzebnie się martwisz,wychowanie-to jest podstawa sukcesu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka a to ciekawe 03.05.07, 20:10 co napisałeś... jak zanjdziesz taką, co to sobie ja wychowasz, a ma więcej niz 14 lat, to Ci pogratuluję.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a to ciekawe 03.05.07, 20:13 evonka napisała: > co napisałeś... > jak zanjdziesz taką, co to sobie ja wychowasz, a ma więcej niz 14 lat, to Ci > pogratuluję.. Już mam,mimo że skończyła dawno 14,to dalej wygląda na 16;-) i tak od 15 lat:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka a to gratuluję! 03.05.07, 20:17 zatem. że udało Ci się wychować. brawo. mało takich, mało.. ale jak widać są! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a to gratuluję! 03.05.07, 20:21 evonka napisała: > zatem. że udało Ci się wychować. brawo. mało takich, mało.. ale jak widać są! Aaa,nie dziękuje by nie zapeszyć:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota są. są. 03.05.07, 20:08 Cassani jest fajny, i Dziad Borowy, i Big News, chociaż nie wiem, jak wygląda (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza i ładniejsza :P). Powiem wam w sekrecie, ze nawet HuBar z Uerbe są fajni, choć nie wtedy, gdy są razem na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: są. są. 03.05.07, 20:11 szprota napisała: > Cassani jest fajny, i Dziad Borowy, i Big News, chociaż nie wiem, jak wygląda > (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza > i > ładniejsza :P). Powiem wam w sekrecie, ze nawet HuBar z Uerbe są fajni Tylko tyle(?),to okropne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: są. są. 03.05.07, 20:14 prawda, zapomniałabym o Zamku jeszcze...! Brajta tez nie chwalę, bo nie chcę pewnej damie podpadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka a ... 03.05.07, 20:12 brajt? tez jest fajny. i bryzolin też. ... choć znam tylko z forumu to wydają sie fajni.. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota o, Bryzolin też 03.05.07, 20:16 za walkę o kocie uszy i psie ogony. Tak. aż się prosi o ranking najfajniejszego forumowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka aaa.. i jeszcze nakole! 03.05.07, 20:18 i miejskie_narty.. - to też przecież faceci.. i fajni nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota się nam mnożą 03.05.07, 20:21 i Avatary. O, i Excentrix jest bardzo fajny! Ba, gdybym się nie bała Maginiak, to bym napisała, że i Yavorius jest fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: się nam mnożą 03.05.07, 20:23 Ale tylko dzięki temu są fajni,bo jest odniesienie do tych nie fajnych;-) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka och naprawdę! 03.05.07, 20:23 sporo ich sporo... chyba trzeba zaniechać tego wymieniania, bo się nam ci niewymienieni poobrażają.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: och naprawdę! 03.05.07, 20:28 evonka napisała: > sporo ich sporo... > chyba trzeba zaniechać tego wymieniania, bo się nam ci niewymienieni > poobrażają.. Bez obaw i tak mi zwisa kiedy wchodzę na to forum,także o urazie nie może być mowy,tym bardziej o obrazie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jeśli ci zwisa wchodząc na forum 03.05.07, 20:30 to ja bym się jednak martwiła na twoim miejscu, że jest to jakiś uraz... :P Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jeśli ci zwisa wchodząc na forum 03.05.07, 20:33 szprota napisała: > to ja bym się jednak martwiła na twoim miejscu, że jest to jakiś uraz... :P Hymm,może i tak,ale nigdy mnie nie rajcowały wirtualne "panienki" Odpowiedz Link Zgłoś
szprota to dobrze, to zdrowo 03.05.07, 20:38 dobra, dodaję aneks do listy fajnych facetów: Longeta też. zdrowy jest! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: to dobrze, to zdrowo 03.05.07, 20:46 szprota napisała: > dobra, dodaję aneks do listy fajnych facetów: Longeta też. zdrowy jest! Hehehe,daruj sobie ten aneks,mogę być nawet: www.youtube.com/watch?v=t5jaRipA5_M Tak jak wcześniej pisałem......mi to:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zechcę 03.05.07, 20:49 Longeta, pilnuj się, masz kolejne punkty za Iron Maiden :P Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zec 03.05.07, 20:52 szprota napisała: > Longeta, pilnuj się, masz kolejne punkty za Iron Maiden :P He,nie udawaj takiej iron maiden,biedny hunan:-( hymm,chyba się wychowałem na takiej muzyce i masz babo placek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota żelazna dziewica 03.05.07, 20:59 ani mi to w głowie, ani dziewictwo, ani narzędzia tortur. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a nie, bo to mój aneks i zrobię z nim, co zec 03.05.07, 23:28 longeta napisał: > He,nie udawaj takiej iron maiden,biedny hunan:-( a ty już tak tu non-ironizuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Ciasno się robi w tym worku... 03.05.07, 20:54 Ty uważaj szprotka, bo się inni obrażą,że do jednego worka z longetą wrzucasz... Chyba,że w imię szeroko rozumianej tolerancji ;-p lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota może zaś w imię 03.05.07, 20:57 the numer of the beast, skoro już przy Iron Maiden jesteśmy ;) w ramach szeroko rozumianej tolerancji i parad równości to ja też chcę być fajnym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ciasno się robi w tym worku... 03.05.07, 21:09 lavinka napisała: > Ty uważaj szprotka, bo się inni obrażą,że do jednego worka z longetą wrzucasz.. Nie wchodze,jak ja bym wyglądał w takim elitarnym towarzystwie;-) www.youtube.com/watch?v=oQKaJa4phWQ&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: są. są. 03.05.07, 23:30 szprota napisała: > (Huanna nie reklamuję, bo jeszcze mi się kto nim zainteresuje i będzie młodsza > i ładniejsza :P) znacznie gorzej, jakby próbowała paść! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Huasiu, dla ciebie to by lepiej było 03.05.07, 23:33 ja nie pasę, ja umiem rozgotować ręczniki na budyń, a budyń na przypalone grudki. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Huasiu, dla ciebie to by lepiej było 03.05.07, 23:40 ale za to dzielę się z Tobą tym, co zostanie! :D Odpowiedz Link Zgłoś