Gość: ŁKSiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:35 Za co my płacimy? Gdzie są ci rycerze wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seweryn Re: ŁKS znów przegrał u siebie IP: *.toya.net.pl 13.05.07, 21:51 Druga liga ŁKS w przyszłym sezonie czeka jak nie poprawia swojej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZZ ŁKS znów przegrał u siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:58 Oddajcie sie jak najszybciej miastu. To najlepiej potraficie, a kasy nie ma: www.sport.pl/pilka/7,65050,4126729.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celsus Panie Walczyk IP: *.lodz.mm.pl 13.05.07, 22:08 Co to za głupie zdanie? Goście powinni prowadzić 2:0, bo wcześniej Karwan strzelił niecelnie (w poprzeczkę). Gdzie tu jest logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Panie Walczyk IP: *.opera-mini.net 13.05.07, 22:23 Panie Jurku, artykuł potwierdza tezę trenera Marka Chojnackiego z pomeczowej konferencji prasowej vide TV3 tj. nie jesteś Pan jednak inteligientny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej LKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:25 nie ma w slowniku ludzi cywilizowanych slow ktorymi mozna okreslic poziom ktory reprezentuja dzis zawodnicy klubu ktoremu od lat kibicuje..... pozdrawiam chlodno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł piłkarze ŁKSu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:38 weźcie się wreszcie do roboty bo wygląda jak by się wam nie chciało! Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Przeciez sie juz utrzymali 14.05.07, 18:40 a wiec cel osiagniety. A teraz musza tylko pokopac pilke do konca sezonu. ;) LKS zawsze tak gral, nawet rok temu, jak awansowal to ostatni mecz z piastem tez przegral Jest tez dobra strona tego medalu, slabego zespolu tak nie oskubia jak dobrego, moze nawet to jest celowe olewanie, by za duzo za wypozyczonych zawodnikow nie zaplacic, by znowu inne kluby nie podkupily pozostalych, zeby zaoszczedzic na premiach, itp. Faktem jest ze zanim pozostanie nie bylo pewne grali dobrze, a przede wszystkim skutecznie. (Zaglebie, Cracowvia) Osiagneli cel i graja kopana, a ze nie fer w stosunku do kibicow? Dlatego tych kibicow tak malo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.05.07, 00:51 dlaczego większosc kibiców łksu opuściła stadion w 28 minucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty1910 Re:widzew? nie znam , wiem że w łodzi jest łks IP: *.chello.pl 14.05.07, 01:08 żeby zobaczyć jak kolejny raz oddajecie się bez walki legii to ile tych szmat straciliście ( i nie o gole chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazzaq Re:kolejny "mózg" się wypowiedział buehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:04 Skoro nas nie znasz, to czemu jesteś przeciwko nam (bo twój nick to anty1910 przecież)??? Logiki chłopczyku u ciebie brak...w sumie nic dziwnego... No chyba, że to "anty1910" dotyczy np. Radomiaka buehehehe, a jeśli tak to co tu robisz??? P.S. A co cię obchodzą nasze flagi? Swoich nie macie? A może są w praniu? Ale pozbawię cię radochy - w meczu na flagi z (L) 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty1910 Re:czerwona logika IP: 217.153.125.* 15.05.07, 10:24 gdybym chciał pisać o was - byłoby anty1922 lub 2004 - nie powiedzieli ci koledzy? mój nick jest w opozycji intelektualnej do forumowego trolla - jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział macie flagę legii? super, sam ją szyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qazzaq Re:biała logika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 16:23 Nienajlepsza ta biała logika - niby nie pisałeś o nas, a temat twojego wątku mówi co innego... Czyli jak w końcu - jesteś antyWidzew czy może faktycznie antyRadomiak? A jeśli, jak to piszesz, twój nick jest w "opozycji intelektualnej" (hehe) do kogoś z forum to chodzi ci zapewne o 1910* - ergo twój nick jest błędny... Nie mamy flagi (L), tak jak (L) nie ma naszej - obie sobie spłonęły na tym meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron ŁKS Re: ŁKS znów przegrał u siebie IP: *.p.lodz.pl 14.05.07, 10:07 Ku.. a po meczu z soboty na niedzielę Kmiecik i Ari balowali w najlepsze w pubie "Hunny Bunny" i nie wyglądali na zbyt smutnych!!!! Kmiecik zapytany przeze mnie o nastrój w szatni po meczu odpowiedział (wcięty) : "a skąd mam wiedzieć, nie wiem nie było mnie tam..." Oddajcie mi pieniądze za karnet !! Odpowiedz Link Zgłoś