Dodaj do ulubionych

Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenumeraty

30.05.03, 07:23
Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenumeraty???? Chciałem zamówić, a
tu pan mówi, że jest możliwość, ale odbiór w kiosku.
Obserwuj wątek
    • geograf Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum 30.05.03, 15:21
      a gdzie jest taka (no właśnie, jaka??) prenumerata i
      jakiego czasopisma?

uszczknij Waćpan odrobinę szczegółów...
      • teufel Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum 31.05.03, 06:37
        geograf napisał:

> a gdzie jest taka (no właśnie, jaka??) prenumerata i
        > jakiego czasopisma?
        >
        > uszczknij Waćpan odrobinę szczegółów...
        >
        >

Gazeta Wyborcza.

Ja nie chcę całe woj.,ale tak jest w całym wojewódźtwie tzn. jak bym chciał
        zamówić w piotrkowie to też bym musiał maszerować do kiosku. Zapraszam na
        stronę gazeta.pl i wybrać prenumerata.
        • hubar Teufel 31.05.03, 15:44
          Teufel! Naucz się wreszcie od razu mówić o co Ci chodzi. Przeczytaj pierwszy
          post i sam sobie odpowiedz, czy ktoś inny od Ciebie jest w stanie zrozumieć
          Twój tok rozumowania. Dopiero w kolejnym poście mówisz, że chodzi Ci o
          prenumerate Gazety (o ile dobrze zrozumiałem). Nie dziw się więc, że dostajesz
          takie odpowiedzi, są nieco adekwatne do pytania zadanego przez Ciebie.
          • teufel Re: Teufel 02.06.03, 06:44
            hubar napisał:

> Teufel! Naucz się wreszcie od razu mówić o co Ci chodzi. Przeczytaj pierwszy
            > post i sam sobie odpowiedz, czy ktoś inny od Ciebie jest w stanie zrozumieć
            > Twój tok rozumowania. Dopiero w kolejnym poście mówisz, że chodzi Ci o
            > prenumerate Gazety (o ile dobrze zrozumiałem). Nie dziw się więc, że
            dostajesz
            > takie odpowiedzi, są nieco adekwatne do pytania zadanego przez Ciebie.
            >
            >

ok. może i tak, ale piszemy na portalu GW i nie mogę pisć o konkurencji.
            • geograf Re: Teufel 02.06.03, 07:25
              Jasne Teufel, tak to sobie tłumacz z tą konkurencją;-)
              Zauważ, że na tym Forum przewijały się juz adresy WIELU
              różnych gazet i nie tylko...

pozdrawiam
              i obyś zawsze pisał konkretniej;-)
        • ixtlilto ortograficznie do Teufela. 03.06.03, 11:29
          teufel napisał:

> [...]wojewódźtwie [...]
          wojewóDZtwo, wojewóDZtwie;
          Łódź, ale: łóDZkie!
          Już po raz drugi poprawiam u Ciebie ten sam błąd. Do trzech razy sztuka.
    • Gość: fleuriste Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum IP: 62.233.180.* 30.05.03, 21:10
      Teufel - chcesz całe województwo zaprenumerować??? to nic dziwnego, że nie chcą
      Ci go do domu dostarczyć... ;)))
      • angolia Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum 31.05.03, 01:12
        ;)))
    • Gość: MarcinK Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 22:51
      Witam

U mnie w pracy jest zaprenumerowanych kilka sztuk GW i co rano dowożą ją na
      miejsce. Pracuję w Łodzi przy Goplańskiej - w czym kłopot?

MK
      • teufel Re: Dlaczego woj. łódźkie nie ma normalnej prenum 02.06.03, 06:42
        Ja piszę o tym co usłyszałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka