tome.k 19.05.07, 00:49 tnij.org/0t6 tnij.org/0t7 :) Fajnie, co nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nett1980 Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 00:54 Chlopie ,to news sprzed dwoch dni ,na tym stanowisku musi byc Amerykanin. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 08:35 Szans to on żadnych nie ma, chocby dlatego że nasi "dyplomaci" pytani o popieranie kandydatury Balcerowicza odpowiedzieli, że żadnej kandydatury popierać nie będą. Miłe że choć za granicą polscy ekonomiści mają szacunek. My mamy Skrzypka bo każdy ma to, na co zasługuje, a wiedzę prof. Balcerowicza niech ktoś inny wykorzystuje, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 08:52 Taaak. Przez tego Skrzypka Warszawski Parkiet poleciał na mordę, gospodarka narodowa wyhamowała niemal do zera, $ kosztuje 5, a € 7 zł, inwestorzy w panice zmykają gdzie pieprz rośnie oraz spadły na nas wszystkie Plagi Egipskie. Proponuję, żebyś od czasu do czasu zmienił stację tv i poczytał także inne niż dotąd gazety. Mówię Ci, jak dyny dyny, że od czasu odejścia Balcerowicza świat się nie zawalił. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 08:59 Ależ ja nie mówię, że Skrzypek jest winien plag egipskich. On sam jest jedna z nich: www.youtube.com/watch?v=ro_rlphazH4 Nie przypisuj temu człowiekowi pracowitości i mądrości Polaków. Także skutków włączenia nas do krwioobiegu europejskiej gospodarki. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 09:15 Ja wiem, żeś kulturalny człowiek i to dlatego w wątku o przyszłości Balcerowicza wyjechałeś ze Skrzypkiem. Oczywiste jest też to, że z racji swojej sympatii dla wszystkich Polaków, w jednym poście część z nich postponujesz, a w innym, nikogo nie wyróżniając, przyjaźnie rodaków głaszczesz. Rozumiem także, że żeby podkreślić walory jednego pana, musisz się posiłkować wpadkami innego gościa. A to wszystko w ramach sympatii do ludzi. Równie szczerze życzę Ci udanej soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 09:17 Ja też cię kocham... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 08:46 Powodzenia życzę. No i teraz rozumiem, dlaczego imć Balcerowicz nie przyjął żadnej z wieeeeeeeeeeeelu propozycji roboty, jakie na niego spłynęły z calutkiego świata. Albo i wszechświata. Żeby tylko nie skończyło tak, jak z Kwaśniewskiego sekretarzowaniem w ONZ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Coś dla Big Newsa itp [Balcerowicz] 19.05.07, 16:00 Oczywiście to niemożliwe. Ale poimaginujmy (wrzucam wersję obcą bo mam kłopoty z odmianą słowa fantazja...) Nawet USA nie jest tak zdesperowane,by ratować gospodarkę swego kraju za pomocą człowieka który prawie zniszczył inną :) lav Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 10:30 Gość z Afganistanu (sic!) na liście Ośmiu: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=45017 A naszego Geniusza nie uwidzisz... Fajne, co nie? buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
glupia_blondynka Re: Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 21:32 > A naszego Geniusza nie uwidzisz... > Fajne, co nie? > buahahahahahahahaha Gdy to przeczytałam przestałam się dziwić, że coraz bardziej nami pogardzają. Zasługujemy na to w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 21:38 Kto to są ci, którzy nami pogardzają i jacy my na to zasługujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 22:04 big_news napisał: > Gość z Afganistanu (sic!) na liście Ośmiu: A dlaczego "sic!"? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 22:14 A dlaczego by nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Coś dla Tome.k itp (Ashraf Ghani) 20.05.07, 23:21 Że niby jako ozdobnik? Odpowiedz Link Zgłoś