Gość: Lennon IP: *.toya.net.pl 04.06.03, 12:28 na dzien przed referendum podać rzadu do dymisji. Ułatwiło by to niektórym podjąć decyzje czy pójść na referendum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda Re: Czy premier nie powinien IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.06.03, 12:38 To jest jakaś myśl. Ale przeczy interesom zarówno premiera i jego wspaniałej partii jak i (jak mi się wydaje) rozchwiałoby też Polskę. A to nie byłoby za dobre... Zresztą nie znam się na zależnościach w polityce i nie wiem jakie konsekwencje dla stabilności kraju by coś takiego miało. Ale patrząc z mojej abstrakcyjnej w tej dziedzinie pozycji- pomysł naprawdę niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
beers Re: Czy premier nie powinien 04.06.03, 13:12 Gość portalu: Lennon napisał(a): > na dzien przed referendum podać rzadu do dymisji. Ułatwiło by to niektórym > podjąć decyzje czy pójść na referendum. Raczej nie - to by rpowadzilo do destabilizacji. Dobrym wyjsciem byloby samorozwiazanie sie sejmu i rozpisanie nowych wyborow na "po wakacjach". pozdr.MARCIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Czy premier nie powinien IP: *.toya.net.pl 04.06.03, 14:07 Większej destablizacju już chyba nie będzie chyba, ze znowu coś namierza dziennikarze. Prezydent powinien poczekać do "zjazdu" SLD na wybór nowego jej szefa i jemu powierzyć obowiązek tworzenia rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: odp. brzmi: nie powinien IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:08 Śmieszne to jest w ogóle. Jak ktoś uzależnia pójście na referendum od tego czy rządzi taki czy inny rząd, to mam dla niego szczere wyrazy współczucia. Wbijcie sobie do łba ludzie że to nie jest plebiscyt popularnosci władzy a wielka historyczna chwila!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Czy premier nie powinien IP: *.toya.net.pl 04.06.03, 14:10 Powinien! Wtedy zagłosują a tak mam w dupie Millerka i Unię Socjalistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad w. Re: Czy premier nie powinien IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:16 hehe Łapiński też ciebie tam ma. Juz polecił swoim kumplom żeby cie "zdjęli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Czy premier nie powinien IP: 195.117.244.* 04.06.03, 19:18 NIE POWINIEN. I na szczescie tak sie nie stanie. Pozdrawiam, Lennon. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Czy premier nie powinien 04.06.03, 20:45 Chcesz wyprzedzic historię. Rząd poda się do dymisji zaraz po ogłoszeniu wyników. To juz przygotowane. Rezultat referendum - obojetny. Zmieni się tylko metoda propagandy nowej ekipy rządowej. W Warszawie, juz nikt nie chodzi do urzędujacego rządu - czekaja na nowe twarze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś