miniantenka 06.06.07, 22:27 Czy małpy się wstydzą? Tak. Świnie też się podobno wstydzą. Co do ludzi nie ma pewności, wiadomo tylko, że ludzie często bywają bezwstydni. kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,79849,4206604.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:39 miniantenka napisała: >[...]ludzie często bywają bezwstydni. Ten bezwstyd jeśli chodzi np. o politykę, wylewa się szerokim strumieniem z naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:43 nakole napisał:> Ten bezwstyd jeśli chodzi np. o politykę, wylewa się szerokim strumieniem z > naszej władzy. Nie tylko,np.bezwstydne marsze Odpowiedz Link Zgłoś
miniantenka Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:45 longeta napisał: > nakole napisał:> Ten bezwstyd jeśli chodzi np. o politykę, wylewa się szero > kim > strumieniem z > > naszej władzy. > > Nie tylko,np.bezwstydne marsze My lubimy marsze. Marsz, marsz Polonia, marsz dzielny narodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:02 miniantenka napisała: > My lubimy marsze. Marsz, marsz Polonia, marsz dzielny narodzie... Teraz raczej,uległy narodzie UE. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:56 longeta napisał: > Nie tylko,np.bezwstydne marsze ...to jakaś nowa forma rekreacji? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:00 nakole napisał: > ...to jakaś nowa forma rekreacji? Raczej pod szczytnymi hasłami tolerancji,lansują bezwstydne i chore zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:05 Ja wiem , że jest upał, ale żeby tak ciągle się tym pasjonować? Czyś nie jest przypadkiem teleportantem z czasów płonących stosów św.Inkwizycji? Posiadasz PESEL? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:12 nakole napisał: > Ja wiem , że jest upał, ale żeby tak ciągle się tym pasjonować? > Czyś nie jest przypadkiem teleportantem z czasów płonących stosów św.Inkwizycji > ? > Posiadasz PESEL? Szkoda że ludzie niby na pierwszy rzut oka inteligentni nie widzą zagrożeń jakie wiążą się z takimi bezwstydnymi ruchami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:15 Lonegeta prawie jak Kant - "rzecz sama w sobie przyjemna , tylko ruchy niegodne filozofa" .Oj Longi ,a ty wciaz nie dopuszczasz tego ,ze ludzie w rozny sposob osiagaja przyjemnosc , nawet przez stymulowanie prostaty ,ze sie powtorze. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:27 nett1980 napisała: > Lonegeta prawie jak Kant - "rzecz sama w sobie przyjemna , tylko ruchy niegodne > > filozofa" .Oj Longi ,a ty wciaz nie dopuszczasz tego ,ze ludzie w rozny sposob > osiagaja przyjemnosc , nawet przez stymulowanie prostaty ,ze sie powtorze. To już trzeci raz się powtarzasz:-( Mam nadzieje że twoje życie jest non-stop przyjemne,jak stymulantów prostaty,tylko czy o to chodzi? Nigdy nie jest przyjemne cały czas,tak jak alkohole z górnej półki;-) Ale niech twoja wiara w przyjemne życie kwitnie,zawsze to mniej szkodliwe niż fałszywe marsze tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:32 Dobrze wiesz o co chodzi , widzisz diabla tam gdzie go nie ma .Poznales chociaz tak na "czesc" jakies pary homoseksulane , czy boisz sie ich ?Nie ty gardzisz pewnie nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:35 Podobny dyabeł gnębi innego mistrza, zWierzejskim zwanego. Ów bez "gejowskiej sprawy" śliny nie przełknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:43 nett1980 napisała: > Dobrze wiesz o co chodzi , widzisz diabla tam gdzie go nie ma .Poznales chociaz > > tak na "czesc" jakies pary homoseksulane , czy boisz sie ich ?Nie ty gardzisz > pewnie nimi... Znam i dlatego od dzisiaj na wino nie dostaną,może upał ich wytępi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:46 longeta napisał: > Znam i dlatego od dzisiaj na wino nie dostaną,może upał ich wytępi;-) to już na tacę nie dajesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:49 huann napisał: > to już na tacę nie dajesz? ;) Nigdy na tace nie daje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:52 Oj tam , a ja spedzalam ostatnio wakacje z gejami na pieterku , to jest smutne ,ze wszyscy wiedzieli o co chodzi ,ale porozmawiac nie mozna bylo o problemach jakie sa w zwiazkach ,bali sie ujawnic.A byli to bardzo fajni chlopcy , ciekawi swiata ,inteligentni .Pewnie na Zachodzie nie baliby sie tak bardzo i nie kryli ze swoimi uczuciami .To jest wlasnie nienormalne. Czlowiek jest czlowiek niezaleznie jakie ma zycie seksualne, byle to nie bylo kosztem dziecka , zwierzaka czy innej sytuacji ,gdy ktos do czegos jest zmuszany. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 07.06.07, 00:03 nett1980 napisała:Pewnie na Zachodzie nie baliby sie tak > bardzo i nie kryli ze swoimi uczuciami .To jest wlasnie nienormalne. Faktycznie,dwóch facetów którzy się pieprzą jest nienormalne,może dlatego się bali że ich zamkną w szpitalu psychiatrycznym w oddzielnych salach i łóżkach;-) Aaa cóż to ten zachód(?) Skończył się kiedy ostatni Pewex padł:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 07.06.07, 00:13 A skad wiesz ,ze oni sie pieprzyli?A to ci sie wyobraznia rozbujala, to co ty robisz swojej zonie? A moze tak ladniej o tym co robi dwoje ludzi w sypialni. Nie zrozumiemy sie i tyle, zawsze juz bedzie chodzil za mna bohater z filmu z American beauty ,gdy bede z toba sie "przekomarzac" , ktory tak bardzo nienawidzil gejow ,ze ehhh. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Czy małpy się wstydzą? 07.06.07, 00:46 nett1980 napisała: > A skad wiesz ,ze oni sie pieprzyli? Niech ci będzie że chodzili z sobą tylko dla jaj;-) Poza tym nawet sobie nie wyobrażam,zwłaszcza po kolacji:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swietajno Re: Czy małpy się wstydzą? 07.06.07, 01:03 Ehh Longeto ,jedyny i niepowtarzalny w swych pogladach , robolu wsrod wyksztalciuchow ,ekspercie do "pieprzenia" sie gejow. Co moge ci powiedziec , dobranoc ?O matko juz pierwsza , jak to dobrze ,ze moge spac od oporu ...Wroc -poki mlode nie zacznie byc glodne . Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 07.06.07, 01:04 To bylam ja Jarzabek ...eee no przeszlam z szybko z innego forum .Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:17 longeta napisał: > nakole napisał: > > Szkoda że ludzie niby na pierwszy rzut oka inteligentni nie widzą zagrożeń jakie > wiążą się z takimi bezwstydnymi ruchami;-) ...o jakie ruchy chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:21 Niegodne filozofa i sztukmistrza z Brzezin? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 23:31 Jesli ma On na myśli ruchy koitalne i ma je za bezwstydne to może tu kryje się praprzyczyna Jego obsesji i fantazji .... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:56 bezwstydne kiszki marsza grają! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:08 to po dzisiejszym bezwstydnym pedałowaniu! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:15 ...no już nie wiem co napisać. Muszę zaraz ugasić swoje oburzenie, a tak dobrze się zapowiadałeś... Daleko? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:21 a takie tam nie tyle wapno gaszone, co Zgniłe Błoto. w ogóle to byłem w czworokącie miejscowości Grunwald-Zgniłe Błoto-Słowak-Sanie, wcześniej przemknąłem przez Babiczki koło Żabiczek, Bełdów, Kontrewers, Franciszków, Puczniew. przekroczyłem też Pisię między Małyniem 5 albo 6 razy (zależy, czy liczyć młynówkę u jej ujścia do Neru w Małyniu) jadąc od ujścia w górę przez Kwiatkowice, Lesnicę, Wodzierady, Chorzeszów. a potem już Janowice, Żytowice i Górkę Pabianicką i Gorzew do Łodzi. ponadto: wielce niepochlebnie o koparkach słów kilka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47240&w=63774482 widziałem też pałac Piorunów i obok spalone przez piorun ogromne drzewo, wiele stawów i jedna brukowaną drożynę. 98 km w 5,5 h, bo trochę w nos wiało od 50km :) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:27 No, piekne okolice. Znam, znam. Piorunów też, tam autorka Nocy i dni miała nad stawami wizję Tolibowskiego w rzęsie wodnej. Dobrze że ten pałac MO miała w swojej mocy, he, dzięki temu oclał i nie zasilił cegłą okolicznego budownictwa. Ale na Pisię uważaj wszedzie jej pełno.... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:33 nakole napisał: > No, piekne okolice. Znam, znam. Piorunów też, tam autorka Nocy i dni miała nad > stawami wizję Tolibowskiego w rzęsie wodnej. Dobrze że ten pałac MO miała w > swojej mocy, he, dzięki temu oclał i nie zasilił cegłą okolicznego > budownictwa. ładny jest, żółty i przyjęcia robią ;> > Ale na Pisię uważaj wszedzie jej pełno.... w To-mi graj! (patrz: pocztówki znad Pisi Gągoliny, choć ja akurat preferuję Tuczną;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:38 Jak Pisię zwał tak zwał, ale jedno pewne, że nie jednego zwiodła i w swój nurt wciagnęła.... Przyjątka robią i nawet dupsko w jakuzzi można wymoczyć, ale to nie na moją kieszeń. Pozwiedzać jednak warto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:40 tylko przemknąłem, a jak się mur skończył od pałacu, skręciłem przy rozpiorunowanym drzewie i kapliczce z kostką brukową na brukowaną kamieniami polnymi drożynę nad stawy, przez Pisię i dalej Piorunówek i Kwiatkowice. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:44 Tym Piorunowem musze stronkę uzupełnić bo mam kilka fot. Teraz spać idę bo jutro śmigam do 3miasta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:46 i to pewnie rowerem?! uważaj na nisko przelatujące bushe! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:47 Tak, rowerem. Oby tylko car Put`ko nie wziął nas za element tarczy, bo wtedy odpali i buuum! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:48 highway to Hel! szerokich poboczy i obszernych pobyczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:52 ...a dzięki, tylko co ja zrobię na widok bezwstydnych kobiet przydrożnych? Chyba oczy zakryję... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Żarłok ;-) 06.06.07, 23:59 są przeróżne szkoły reakcji na tego typu przydrożność :] Odpowiedz Link Zgłoś
miniantenka Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:49 nakole napisał: > miniantenka napisała: > >[...]ludzie często bywają bezwstydni. > > Ten bezwstyd jeśli chodzi np. o politykę, wylewa się szerokim strumieniem z > naszej władzy. > Ani wstyd, ani bezwstyd nie dotyczą polityków, oni są niezależni. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy małpy się wstydzą? 06.06.07, 22:59 Wpadnę, ale już nie dzisiaj. Muszę się przygotować duchowo do ekstremalnej jazdy. Jeśli wrócę to poklikam :-) Ps.: Mój piesek-suczka czasem sie wstydzi. Ludzie się maskują z róznym skutkiem, czesto jednak zdradza ich rozbiegany wzrok, albo rumieniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Kopareczka musi odreagować po jajkach z oknami... 06.06.07, 23:47 To znaczy po rysowaniu mieszkania w kształcie jajka... lav Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Kopareczka musi odreagować po jajkach z oknam 06.06.07, 23:49 Czy to projekt na zamówienie jakiegoś jajczarskiego potentata? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Kopareczka musi odreagować po jajkach z oknam 06.06.07, 23:52 Niezupełnie. Trzeba było wklepać stan istniejący(do projektu wnętrz)... rzut=jajko a ściany jak esyfloresy... prawdopodobnie właściciel jest ciągle pijany i te ściany są po to by bez problemu trafił do sypialni ;) Tego się nie da opisać... lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To jest jajo z lat 90tych... 07.06.07, 00:01 to jest w takim razie sztuka! to jest JAJART! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Przyjmę aviomarin w ilościach przemysłowych... 07.06.07, 00:08 Jeszcze mi działówki pokitrane zostały... i render tej radosnej twórczości... lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Przyjmę aviomarin w ilościach przemysłowych.. 07.06.07, 00:11 polecam avioplant. mniej inwazyjny na zatoki :) a tymczasem uchatka, podobnie jak śliwka kalifornijska błędnie zwana dalej foką, stąd nie tyle polędwica, co schab Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka a kiedy zmontujesz 07.06.07, 00:13 film koparkowy? Meteor napomkiwał,że jest tu i ówdzie kilka krótkich filmików do zestawienia w jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a kiedy zmontujesz 07.06.07, 00:18 jest dużo materiałów i mało czasu :( pewnie kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
miniantenka Dla nagrody? 07.06.07, 17:03 Małpy potrafią podejmować decyzje na podstawie prawdopodobieństwa otrzymania nagrody - twierdzą naukowcy z USA na łamach "Nature". Ludzie z reguły wstydzą się działać dla nagrody - ach ci ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś