Dodaj do ulubionych

Blokada drogi w obronie S8

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:16
Popieram inicjatywe! W tym kraju inaczej chyba nie można, normalne argumenty
nie trafiaja do ignorantów z GDDKiA. S8 TYLKO PRZEZ ŁÓDŹ!!!
Obserwuj wątek
    • zgierzyk Brawo Sieradz! 08.06.07, 17:35
    • hubar Brawo dla Sieradza! 08.06.07, 17:45
      Gramy w jednej drużynie! Brawo
      Pamiętajcie o stronie: s8.dlalodzi.info - podpisujcie listy do władz
      • Gość: Pink Floyd Re: Brawo dla Sieradza! IP: *.4web.pl 08.06.07, 19:22
        Jak mamy cokolwiek podpisywać, skoro ta strona się nie otwiera? Z takim profesjonalnym protestem daleko nie zajedziemy, no chyba że S-8 do Bełchatowa. :)

Mimo korzeni zduńskowolskich :) chciałbym gorąco pogratulować sieradzanom dzisiejszej akcji. BRAWO!!!
        • tome.k Re: Brawo dla Sieradza! 08.06.07, 20:37
          Strona otwiera się elegancko, żadnych problemów.
          Co to znaczy że Ci sie nie otworzyła?
          • Gość: Pink Floyd Re: Brawo dla Sieradza! IP: *.4web.pl 09.06.07, 01:52
            Teraz się otworzyła.
            Nie otwierająca się strona to taka, która po jakimś czasie się nie otwiera, o czym informuje przeglądarka.
            • tome.k Re: Brawo dla Sieradza! 09.06.07, 08:58
              Nie rób ze mnie idioty. Internauci pod hasłem "strona się nie otwiera" mają na
              myśli również wiele innych sytuacji chociażby tj. błędy w php.
              • Gość: Pink Floyd Re: Brawo dla Sieradza! IP: *.4web.pl 09.06.07, 10:37
                Nie robię z Ciebie idioty, tylko wskazuję na pewiem problem. Jeżeli chcecie odnieść sukces w walce o S-8, czego także sobie życzę, nie mogą występować żadne trudności w dostępie do takich stron. Nie mam bladego pojęcia co to jest php, i wiele osób też tego nie wie. Jednak podobnie jak inni odnoszę wrażenie niedbalstwa, gdy ktoś podczas używania sieci nakłania mnie do poparcia akcji pod stroną, której dla mnie nie ma, bez względu na powód.
                • tome.k Re: Brawo dla Sieradza! 09.06.07, 11:11
                  Ok, niedziałanie strony nie było naszą winą, może coś na chwilę się zepsuło u
                  usługodawcy. I to też raczej wyjątek. Serwer jest solidny.
    • munch2 Tylko przez Bełchatów :))) 08.06.07, 17:55
      j.w.
      • hubar Re: Tylko przez Bełchatów :))) 08.06.07, 18:35
        Przez Bełchatów TYLKO droga i obwodnica. S8 jest dla ludzi - Łodzi!
    • Gość: obi7 Re: Blokada drogi w obronie S8 IP: *.toya.net.pl 08.06.07, 18:46
      tak trzymac!
      • Gość: nieBOnie Re: Blokada drogi w obronie S8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 01:11
        bylem tam, i jestem dumny z mozliwosci wlaczenia sie do protestu.

blokady drog jednego takiego zaprowadzily na fotel wicepremiera, wiec moze i
        mnie sie uda :)

protest swietnie przygotowany - duze bannery, napoje dla pikietujacych i
        oczywiscie szacunek dla kierowcow - przerwa co 15 min, ponad to duze
        zainteresowanie mediow - lokalnych i ogolnopolskich.
        Wladze miasta oraz powiatu rowniez braly udzial w akcji, choc moim zdaniem, juz
        dawno powinni nad tym obradowac w Warszawie. wydaje mi sie ze slabo funkcjonuje
        wspolpraca pomiedzy zainteresowanymi miastami. jak mowi porzekadlo... gdy ludzi
        kupa i herkules dupa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka