Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 12:38 No i powinni tamci faceci podac Wyborcza do sadu, bo kto drukuje zdjecia osob, ktore nie wyrazily zgody na upublicznienie swojego wizerunku, ten powinien podlec karze do ilus-tam lat pozbawienia wolnosci. Osobiscie jestem przeciwny lamaniu prawa w zwiazku z lamaniem prawa. wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: Bandyci IP: *.mipro.pl 12.06.03, 12:42 cwaniak z pompką w nosie!!! skoro zamieścili film w internecie, to chyba już wyrazili zgodę na, jak to nazałeś "upublicznienie" swojej "osoby".. brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 12:49 >>skoro zamieścili film w internecie, to chyba już wyrazili zgodę na, jak to nazałeś "upublicznienie" swojej "osoby">> Ale to ONI decyduja o tym, gdzie chca byc pokazani, a gdzie nie. Kiedy David Backham zenil sie z Victoria Adams, to zgodzili sie, aby tylko jeden angielski magazyn (chyba "Hello") mial zdjecia z ich slubu. Jak zobaczyli, ze ukazaly sie takze w (chyba ) "OK", to jest proces na kilka milinow funtow!!! I tak ma byc!! wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walen Re: Bandyci IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 12:55 wz: Ale to nie jest slub Victorii Adams z pilkarzem, tylko bezwgledne pobicie chlopaka.. kretyni sami sie jeszcze nagrywali i teraz za to zaplaca. Jak dostaniesz kiedys w dziob na ulicy, chociaz nie bedziesz wiedzial dlaczego, zrozumiesz ze tych kolesi trzeba napietnowac, a nie chronic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:00 >>zrozumiesz ze tych kolesi trzeba napietnowac, a nie chronic... >> Zgadzam sie! Ale nie pietnowac, samemu lamiac prawo! wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Bandyci IP: *.mipro.pl 12.06.03, 13:03 A ja złamie prawo i jeśli by była taka sytuacja to nawet zabiję i nie będę się wahał rozumiesz?? I nic mi nie zrobi prawo, bo jest dużo furtek i będę uniewinniony. Tak z tyłu koszem na śmieci np walnąć takiego zbira i wysłać Go to hell!!! Wszystkie dane na wierzch i zaorać całe jego środowisko życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:11 > A ja złamie prawo i jeśli by była taka sytuacja to nawet zabiję i nie będę się wahał rozumiesz??>> Tak rozumiem. Ale to TY pojdziesz do wiezienia, a oni przyjda do Ciebie w odwiedziny z puszka piwa w dloni i beda Ci sie smiac prosto w twarz. >>I nic mi nie zrobi prawo>> Moja rada jest, aby zmienic prawo. Ale parlamentarnie, a nie na swoja reke. wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 10:22 > Moja rada jest, aby zmienic prawo. Ale parlamentarnie, a nie na swoja reke. Ale prawo nie jest sztywne! Jest coś takiego jak znikoma szkodliwość społeczna czynu. Mniejsza o to, że jest to często nadużywane w związku z przepełnieniem sądów, ale ta opcja została wymyślona właśnie na okoliczność takich sytuacji. Wyborcza nie ma się czego obawiać. Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
dekster co to za doktrynerstwo? 12.06.03, 14:27 skoro to prawo broni bandytów to jest złe i koniec dyskusji nad złym prawem czas je zmienić amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: co to za doktrynerstwo? IP: 212.160.183.* 12.06.03, 15:01 >>skoro to prawo broni bandytów to jest złe i koniec dyskusji nad złym prawem czas je zmienić amen. Zgadzam sie z Toba w 100%!! Wlasnie o to mi chodzi. wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za dupek Re: Bandyci IP: *.sgh.waw.pl 12.06.03, 12:56 Gość portalu: wZ napisał(a): > >>skoro zamieścili film w internecie, to chyba już wyrazili zgodę na, jak > to > nazałeś "upublicznienie" swojej "osoby">> > > Ale to ONI decyduja o tym, gdzie chca byc pokazani, a gdzie nie. Kiedy David > Backham zenil sie z Victoria Adams, to zgodzili sie, aby tylko jeden angielski > magazyn (chyba "Hello") mial zdjecia z ich slubu. Jak zobaczyli, ze ukazaly sie > > takze w (chyba ) "OK", to jest proces na kilka milinow funtow!!! > I tak ma byc!! > > wZ Wz - szacunku do Ciebie nie mam żadnego. Takie teksty sobie daruj - ja jestem za tym, by takie typy jak Edi - wbijać publicznie na pal z podaniem imienia nazwiska, adresu, ksywki i nr rejestracyjnego Beemki która się woził. Bez Pozdrowień Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:03 >>ja jestem za tym, by takie typy jak Edi - wbijać publicznie na pal z podaniem imienia nazwiska, adresu, ksywki i nr rejestracyjnego Beemki która się woził>> Jakie to szczescie, ze zyjemy juz w cywilizowanych czasach, gdzie nie nabija sie na pal. Ale szkoda, ze choc swiat cywilizowany, to nie wszyscy w nim sa cywilizowani. pozdrawiam serdecznie wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za dupek Re: Bandyci IP: *.sgh.waw.pl 12.06.03, 13:13 > Jakie to szczescie, ze zyjemy juz w cywilizowanych czasach, gdzie nie nabija > sie na pal. Ale szkoda, ze choc swiat cywilizowany, to nie wszyscy w nim sa > cywilizowani. Człowieku Ty mi nie mów o Cywilizacji. Bardzo znana prawda jest taka, że to nie wysokość kary a jej nieuchronność odstraszają przestępców. Właśnie dlatego jest tyle napadów bvandyckich na ulicach, bo dresy czują sie pewnie, nikt na nich nie napuści policji. Trzeba się cieszyć że prasa to nagłaśnia, bo to zwiększa w naszym poje...nym systemie szanse na skazanie sprawcy. Jak taki dupek jeden z drugim mają się bać popełnienia przestępstwa zagrożonego karą w zawiasach albo grzywną, gdy i tak wiadomo, że o fakcie jego popełnienia będzie wiedział tylko on i sąd, do danych przestepcy się nie publikuje. No pomyśl, gdyby ktoś obił na ulicy Twoją dziewczynę (chłopaka) i dostał za to rok w zawiasach na dwa to czy twoim zdaniem to jest kara adekwatna do popełnionego czynu. A co innego gdyby jego sąsiedzi poznali całą pradę o Nim - że to cham i złodziej i bandyta - taki człowiek dostaje wtedy to na co zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:31 > tyle napadów bvandyckich na ulicach, bo dresy czują sie pewnie, nikt na nich > nie napuści policji>> Moim zdaniem nie masz racji. Ide o zaklad, ze Ci bandyci maja dzisiejsza "Wyborcza" i chwala sie wszystkim kolegom z tego, co zrobili (zreszta potwierdza to opublikowanie tego w internecie). Bylem kiedys na rozprawie, gdzie 2 facetow zabilo trzeciego w wyjatkowo okrutny sposob, nawet tak, ze jeden przy tym zlamal sobie reke. Wyobraz sobie, ze nastepnego dnia po tym zajsciu, oni rozpowiedzieli z DUMA wszystkim na swoim osiedlu, co zrobili. - Zgadnij, dlaczego mam reke w gipsie? - ??? - Bo zaje***em wczoraj X-a. Jedna z moich kolezanek pracowala w Szptalu dla Psychicznie Chorych i nauczyla mnie, ze "pamieta, nigdy w przypadku osob niezrownowazonych psychicznie nie kieruj sie zdrowym rozsadkiem. Bo ich rozsadek jest zupelnie inny od naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za dupek Re: Bandyci IP: *.sgh.waw.pl 12.06.03, 13:46 > Moim zdaniem nie masz racji. Ide o zaklad, ze Ci bandyci maja > dzisiejsza "Wyborcza" i chwala sie wszystkim kolegom z tego, co zrobili > (zreszta potwierdza to opublikowanie tego w internecie). Bylem kiedys na > rozprawie, gdzie 2 facetow zabilo trzeciego w wyjatkowo okrutny sposob, nawet > tak, ze jeden przy tym zlamal sobie reke. Wyobraz sobie, ze nastepnego dnia po > tym zajsciu, oni rozpowiedzieli z DUMA wszystkim na swoim osiedlu, co zrobili. > - Zgadnij, dlaczego mam reke w gipsie? > - ??? > - Bo zaje***em wczoraj X-a. > Ale co ma jedno do drugiego - opis degeneracji społeczeństwa do kwesti ujawniania danych brutalnych przestępców ??? Czy Ty naprawdę wolałbyc by w Gazecie ukazała się notka : " Dwóch młodych ludzi pobiło brutalnie ( a nie przepraszam - powinno być "jest podejrzanych o pobicie" ) nastolatka. Rzecz miała miejsce w Łodzi. Nagranie video z zajścia zostało opublikowane na jedej ze stron internetowych." Czy takie postawienie sprawy jest w Twoim zdaniem słuszne ??? Bo jeśli tak to nie mamy o czym rozmawiać. Pozdr. rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Re: Bandyci IP: cafemax:* / 192.168.1.* 12.06.03, 13:14 Cywilizowani?!? Sprawiasz wrażenie osobnika żyjącego w wyimaginowanym świecie kodeksu karnego!! A może wierzysz w sprawiedliwość sądów? Zazdroszę Ci! Nie zrozumiesz jak to jest iść ulica SWOJEGO miasta i bać się bo 100 m dalej stoi grupka dresiarzy... A Ty niegdy nie wiesz jak zareagują... I uważasz, że to normalne, że ja sie boję a oni nie? Czy nie widzisz że agresja w postach poprzsedników wynika z ich bezsilności!! prawo jest bezsilne do tej dresiarskiej chołoty trzeba przemówić ich metodami w tym zastraszyć! Mam znajomego policjanta, który w chwili szczerości powiedział coś mniej więcej takiego: "jeśli ktoś Cię napadnie pobije a ty masz siłę wstać i mu oddać to zrób to tak, żeby go bolało a tobie dało satysfakcję bo nikt i nic w tym kraju Ci nie pomoże!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:43 > Mam znajomego policjanta, który w chwili szczerości powiedział > coś mniej więcej takiego>> Mam znajomego Sedziego, ktory powiedzial mi: "tu jest sad. A nie sprawiedliwosc". Jest jeszcze jedna - oprocz zlamania prawa do publikacji wizerunku osob, ktorego sobie tego nie zycza - WADA tego tekstu. Jak TVN pokazal w jednym z programow "Lige chuliganow", o "kibicach", ktorzy po meczu sami rozgrywaja mecz na piesci z "kibicami" z drugiej druzyny, to po programie w polskich wyszukiwarkach internetowych zanotowano niespotykane zainteresowanie tym zjawskiem. Analogicznie teraz, niejeden bandzior z drugim wpadnie na podobny pomysl filmowania tego, jak bija innych i zle sie bedzie dzialo. Bo gdyby GW poszla na policje i nikomu nic nie mowila, to bandyci byliby schwytani (A o to chodzi), ale nie podjudzono by chorej wyobrazni innych bandziorow, ktorzy moga wpasc na podobny pomysl. wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Bandyci IP: *.sympatico.ca 12.06.03, 15:52 Gość portalu: wZ napisał(a): > > Mam znajomego policjanta, który w chwili szczerości powiedział > > coś mniej więcej takiego>> > > Mam znajomego Sedziego, ktory powiedzial mi: "tu jest sad. A nie > sprawiedliwosc". > > Jest jeszcze jedna - oprocz zlamania prawa do publikacji > wizerunku osob, ktorego sobie tego nie zycza - WADA tego tekstu. > Jak TVN pokazal w jednym z programow "Lige chuliganow", > o "kibicach", ktorzy po meczu sami rozgrywaja mecz na piesci > z "kibicami" z drugiej druzyny, to po programie w polskich > wyszukiwarkach internetowych zanotowano niespotykane > zainteresowanie tym zjawskiem. Analogicznie teraz, niejeden > bandzior z drugim wpadnie na podobny pomysl filmowania tego, jak > bija innych i zle sie bedzie dzialo. Bo gdyby GW poszla na > policje i nikomu nic nie mowila, to bandyci byliby schwytani (A > o to chodzi), ale nie podjudzono by chorej wyobrazni innych > bandziorow, ktorzy moga wpasc na podobny pomysl. > wZ Wiesz masz racje - nastepni nie dosc ze bede bic i filmowac to jeszcze beda filmowac tak zeby twarzy nie bylo widac badz ja zaslonia.A do publikacji wizerunku z podanymi wszelkimi danymi to uwazam ze w takich przypadkach sad powinien nakazac publikacje takich bandziorow ku przestrodze innych.Napietnowac bydlaka zeby wszyscy sasiedzi wiedzieli co to za czlowiek.Bo w wielu wypadkach gowno takie jest grzeczne na swoim osiedlu.Przebiera sie w dresik i jedzie w inna czesc miasta zeby poczuc sie wielkim. Mam tylko nadzieje ze nie dostana wyroku w zawiasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 13.06.03, 10:05 >>do publikacji wizerunku z podanymi wszelkimi danymi to uwazam ze w takich > przypadkach sad powinien nakazac publikacje takich bandziorow ku przestrodze innych>> Dobrze, ale niech zadecyduje o tym sad, a nie dziennikarze GW wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 17:06 Ale szkoda, ze choc swiat cywilizowany, to nie wszyscy w nim sa > cywilizowani. > I tych niecywilizowanych na pal. Gowno mnie obchodzi czy ktos daje mi spokojnie zyc ze stracu czy dlatego, ze go dobrze wychowano. Pelno smieci chodzi po ulicach - do wora ich i bedzie mniej nieprzyjemnie. Proste i bez humanistycznych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: Bandyci IP: *.ima.pl 13.06.03, 09:31 > Jakie to szczescie, ze zyjemy juz w cywilizowanych czasach, gdzie nie nabija > sie na pal. Ale szkoda, ze choc swiat cywilizowany, to nie wszyscy w nim sa > cywilizowani. Podanie wszystkich danych tego śmiecia, by ludzie spluwali przy nim koło nóg, to wg ciebie wbijanie na pal? Uważam, że podawanie danych przy udowodnionych przestępstwach większego kalibru (drobna kradzież nie, ale brutalne pobicie już tak) powinno być niemalże obowiązkowe - tzn zwykle się podaje, tylko np ze wzgledu na specjalne okoliczności można decyzją sądu ukryć imię, nazwisko itp sprawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ CZY TY TEŻ JESTEŚ DRESIARZEM/ARĄ IP: *.mipro.pl 12.06.03, 13:00 Nie porównuj mi Adamsowej i jej męża do zafajdanych dresiarzy i bandytów, którzy nie mają rozumu, inteligencji i honoru żadnego. Precz z psiarnią dresiarnią i bandyciarnią. Gorsi są od zwierząt kanalie jedne. Jeszcze powinno się umieścić ich adresy numery telefonów i pełne dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: CZY TY TEŻ JESTEŚ DRESIARZEM/ARĄ IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:06 >>Precz z psiarnią dresiarnią i bandyciarnią>> "Precz z siepactwem. Chwala nam i naszym kolegom" - jak napisal jeden z KRRiT do Kwiatkowskiego. >>powinno się umieścić ich adresy numery telefonów i pełne dane>> Dane personalne tez sa przez polskie prawo chronnione. wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Re: CZY TY TEŻ JESTEŚ DRESIARZEM/ARĄ IP: cafemax:* / 192.168.1.* 12.06.03, 13:18 A ja uważam, że tacy powinni być pozbawieni ochrony danych osobowych. Napietnowac ich na wszelkie możliwe sposoby. Niech się wstydzą, niech się czują zaszczuci. Niech wreszczie przestana sie czuć bezkarni i licytowac kto ma większe "zawiasy"!!! Oni powinni się bać, czuć strach przed konsekwencjami!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: CZY TY TEŻ JESTEŚ DRESIARZEM/ARĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:42 popieram cie Andri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Bandyci - do wZ IP: *.proxy.aol.com 12.06.03, 14:56 Gość portalu: wZ napisał(a): > >>skoro zamieścili film w internecie, to chyba już wyrazili zgodę na, jak > to > nazałeś "upublicznienie" swojej "osoby">> > > Ale to ONI decyduja o tym, gdzie chca byc pokazani, a gdzie nie. Kiedy David > Backham zenil sie z Victoria Adams, to zgodzili sie, aby tylko jeden angielski > magazyn (chyba "Hello") mial zdjecia z ich slubu. Jak zobaczyli, ze ukazaly sie > > takze w (chyba ) "OK", to jest proces na kilka milinow funtow!!! > I tak ma byc!! > > wZ Tak, ale oni podpisali kontrakt z Hello wiec to byl czysty bussines dla nich i nic wiecej. Sam wiesz, jak oni lubia sie wszedzie pokazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Bandyci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 12:58 Gość portalu: wZ napisał(a): > No i powinni tamci faceci podac Wyborcza do sadu, bo kto drukuje > zdjecia osob, ktore nie wyrazily zgody na upublicznienie swojego > wizerunku, ten powinien podlec karze do ilus-tam lat pozbawienia > wolnosci. Osobiscie jestem przeciwny lamaniu prawa w zwiazku z > lamaniem prawa. > > wZ Proponuję udać się do specjalisty w celu zdiagnozowania i podjęcia natychmiastowego leczenia - na moje oko masz coś na kształt "szajby". Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiunio1 Re: Bandyci 12.06.03, 14:37 wZ jesteś zbokiem ? Ukrywać bandziorów ?może jesteś młody i nie doznałeś żadnych krzywd bez powodu ja tak.iJestem za tym by tych chorych biednych podludzi eksponować w każdym możliwym miejscu.Niech to oni zaczną się bać że,ktoś rozpozna takiego "chorego" i da znać odpowiednim służbom.Może jesteś jednym z nich i dlatego chcesz karać ludzi którzy,chcą walczyć z bandyctwem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadl chyba Cię porąbało... IP: *.kolno.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 19:34 Jestem ciekaw czy byłbyś taki słodki jak to Ty byś dostał ,albo Twoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Bandyci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 12:43 Dlaczego ludzie nie reagowali?? Ze strachu. Bo w reakcji byliby najprawdopodobniej osamotnieni i też by dostali swoją porcję. Bo jako społeczeństwo boimy się bandytów. Prawo nie stoi po naszej stronie. Moi znajomi raz wezwali policję. Zapowiedzieli że więcej tego nie zrobią. Przesiedzieli całą noc na komisariacie jako świadkowie. Potem musieli zwalniać się z pracy i latać po sądach. Nie warto było. Wyrok /recydywisty !!!/ w zawieszeniu. Nasze sądy ukochane. Na razie oskarżony jeszcze się na nich nie odegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł PAMIĘTAJCIE O PROGRAMACH CRIME STOPERS!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 10:28 Własnie w takich sytuacjach warto znać oprócz zwykłego 997 także numer do lokalnego Crime Stoppers (jeżeli w Waszym mieście jeszcze tego nie ma to warto męczyć o to radnych). To bardzo ważne, bo do Crime Stoppers zgłasza się wszystko anonimowo. Nie trzeba później biegać po komisariatach i sądach. Ja numer Crime Stoppers mam w książce telefonicznej w komórce. Polecam wszystkim zrobić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Kiedy się załamie... 12.06.03, 12:47 ...wtedy, gdy policja poda do sądu Gazete za ten fragment: "Nie wiemy, kim była ofiara, na oko 18-letni chłopak. Wiemy natomiast, kto bił. Ten, który katował chłopaka jako pierwszy, to "Edi". Można go spotkać krążącego po ul. Piotrkowskiej i pubach niemal w każdy weekend. Drugi (w czapce założonej daszkiem do tyłu) to Dariusz Malaczyński, mieszkaniec Dąbrowy. Publikujemy dane i twarze bandytów z pełną świadomością i nadzieją, że odpowiedzą za to, co zrobili. Film przekazaliśmy policji." Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Kiedy się załamie... 12.06.03, 13:44 hubar napisał: ) ...wtedy, gdy policja poda do sądu Gazete za ten fragment: -- Nie przyjmuję tego do wiadomości. Nie mogą, nie nie nie. Jeśli to zrobia, a mam ten film, to sceny z tego filmu porozrzucam na około, komu się tylko da! Pokazać ich perfidne gęby!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Kiedy się załamie... IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 16:22 al-ki napisał: > hubar napisał: > > ) ...wtedy, gdy policja poda do sądu Gazete za ten fragment: > -- > > Nie przyjmuję tego do wiadomości. Nie mogą, nie nie nie. > Jeśli to zrobia, a mam ten film, to sceny z tego filmu porozrzucam na około, ko > mu się tylko da! > Pokazać ich perfidne gęby!!!!! > > dokladnie sie z toba zgadzam ja tez mam ten film i jezeli tak zrobia to bedzie wrzucony gdzie tylko sie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Bandyci IP: *.limes.com.pl 12.06.03, 12:50 Ci co widzieli cale zdarzenie sa zwyklymi tchorzami! Nie reagowali na to ze obok jest katowany bezbronny czlowiek. Niedlugo w bialy dzien beda zabijac w centrum miasta i tez nikt na to nie zwroci uwagi.! Pozdrawiam wszystkich ludzi ktorym nie jest obojetny los drugiego czlowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: Bandyci IP: 195.205.180.* 12.06.03, 12:54 do słowników, młodzieży dziennikarska, do słowników marsz i sprawdzić znaczenie słowa "bluźnierstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja. Re: Bandyci IP: *.kozle.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 12:56 Jutro ten który udawał że nic nie widzał i nie zawiadomił policji sam zostanie skatowany, może pojótzre, może nie on sam może ktoś mu bardzo bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: Bandyci IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 13:07 Ci którzy widzieli i nie zareagowali powinni odpowiedzieć za współudział. Mówię poważnie. Trzeba skończyć ze znieczulicą. Obojętność też jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwacenty Re: Bandyci IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 12:56 zabić wszystkich skurwysynów, obciąć im łby i nasrać w szyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Wpier..olić gnojkom w pierdlu IP: 217.153.25.* 12.06.03, 13:05 Jak takie coś czytam to aż się trzęse ze zdenerwowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtula zrobic s...om z du.... jesien sredniowiecza w pierdlu IP: *.brookes.ac.uk 12.06.03, 13:11 Dokladnie tak do pierdla i zrobic im z du.... jesien sredniowiecza zeby porzadny obywatel nie mogl spokojnie chodzic po ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: zrobic s...om z du.... jesien sredniowiecza w IP: *.sgh.waw.pl 12.06.03, 13:37 A tobie mala trepanacje czaszki. Chociaz i tak pewnie to by nic nie zmienilo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 Re: zrobic s...om z du.... jesien sredniowiecza w IP: *.w / 192.168.10.* 12.06.03, 14:46 identyfikujesz się z tym bydłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobody Re: zrobic s...om z du.... jesien sredniowiecza w IP: *.sgh.waw.pl 12.06.03, 16:38 Nie. Jedynie wiem ze 80% osob ktore sie tutaj wypowiadaja gdyby zauwazyly taka sytuacje nic by nie zrobily gdyz stwierdzilyby ze to nie ich problem. Ale faktycznie tutaj moga probowac udowodnic sobie i innym ze byloby inaczej. Troche realizmu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bund Link do filmu IP: *.salwator.net 12.06.03, 15:51 Film jest tu: abes.siec2000.pl/EDI_FIGHT.avi Jest duży, ma 20 MB Prymityw, dno, żałosne. Nie wiem, czy ci ludzie rodzą się z 1/4 normalnego mózgu czy co, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić, żeby człowiek o zdrowych zmysłach zrobił coś takiego. Ktoś z tyłu krzyczy "capoeira", a jeden z tych kolesi mówi drugiemu, żeby zrobił parafuso. Naprawde fajnie, że takie gnoje robią ćwiczącym capoeira opinię. Bund Prośba do administratora - nie zdajmujcie tego linka, niech ludzie zobaczą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG CZY TE ŚMIECI JUŻ SĄ W WIĘZIENIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.03, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "7" Re: Bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:12 fragmenty filmu są na www.wiadomosci.tvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol! Re: Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:59 zwróćcie też uwagę jakie pani sędzia ma ładne mieszkanie.To z walczenia z przestępcami wybudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutan Re: Bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:15 a gdzie policja ? a gdzie ludzie ?sa bierni udaja ze nic nie widza- a takiej sprawy nie mozna pozostawiac bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Obudź się!! Następnym razem możesz to być Ty! IP: *.mipro.pl 12.06.03, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberpunk do redakcji IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 13:24 ... ścigajcie, dobrze, że opublikowliście ich twarze, możecie film przesłać do innych portali netowych, z propozycjąby zrobili co Wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Bandyci IP: *.pekao.com.pl 12.06.03, 13:24 Za coś takiego powinno się wieszać tych oprawców. Oczywiście za jaja - bo za karą śmierci nie jestem. Ich mordy pokazać wszystkim i ich skompromitować jak to tylko możliwe. Z drugiej jednak strony w ich dresiarskim środowisku to taki wyczyn pewnie zasługuje na medal i to właśnie jest problem. Postawcie się w roli ofiary głupie głąby. Mam nadzieje, że jak nie będziesz jeden z drugim w grupie, to też wam S....SYNOM mordę obiją. Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutom Re: Bandyci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:39 nie czytałam wszystkich wpisów ale jeden na początku był bardzo trafny – jeżeli ten dzieciak by się obronił skutecznie to poszedłby siedzieć – podobnie było kilka tygodni temu z babcią, która łyknęła ziółka i sękatą laską obiła drechów kradnących komórki – zarzuty postawiono babci - dopóki nie będziemy mieli skutecznego prawa chroniącego poszkodowanych i krającego bandytów – nic się nie zmieni a swoją droga ciekawy jestem kiedy powstaną komanda samoobrony (prawdziwej a nie tej ... partii) eliminujące tych, z którymi państwo sobie nie radzi – taki podziemny oddolny ruch społeczny ja osobiści wywalam z tego kraju jeżeli nic się nie zmieni - będę płacił wysokie podatki innym rządom, które potrafią je wykorzystać a nie pasa się i mają wszystko w d.. wiem, że dużo jest osób, które myślą podobnie – ostatni wyłącza elektrownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako MAM NADZIEJE>.. IP: 213.77.7.* 12.06.03, 13:33 ze redakcja gazety bedzie informowala o dalszych losach tej sprawy. w polskim skrzywionym spoleczenstwie nie ma innych metod na skuteczna walke z bandytami. takie sprawy trzeba naglasniac, bez wzgledu na konsekwencje. BANDYCI oprócz stosownej kary wymierzonej przez temide (na ktora co prawda nie ma co za bardzo liczyc) powinni zostac napietnowani. wystawieni na publiczne potepienie np. za pomoca gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subi Proces karny i cywilny IP: *.crowley.pl 12.06.03, 13:33 Oprocz procesu karnego powinno sie wytaczac automatycznie proces cywilny ,zadac wysokiego odszkodowania w wysokosci kilkuset tysiecy zlotych za zwykle pobicie. Kwota jest jak najbardziej sluszna - zlamany nos juz nigdy nie bedzie taki jak byl wczesniej. Po kilkunastu takich procesach bedzie spokojniej na polskich ulicach. Takie gnojki nie boja sie odsiadki ale jak beda pracowac 30 lat za uszkodzenie ciala to sie to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golabek Re: Bandyci IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 13:35 Sam mialem ostatnio przygode z 7 dresami naprzeciw Grand Hotelu... Lodz schodzi na psy. A policji jak nie widac tak nie widac :) Dobra rada - chcesz wyjsc na Pietryne, nie stac cie na taxi, chodzcie w wiekszych grupkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba !!!!!!gdzie są psy??? IP: *.stocznia.gda.pl / 192.168.1.* 12.06.03, 13:36 a co na to nasza "kochana' policja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacho Re: Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:38 a Miller i spółka mowi o państwie prawa i bezpiecznym państwie!!!!!GDzie!!! No prosze wiecej pocałunków z Milllerem Panie redaktorze naczelny!! Odpowiedz Link Zgłoś
labrraddor Re: Bandyci 12.06.03, 13:40 Z pewnością wszystkich wkurza coś takiego i niejedna osoba wstawiłaby się za kimś katowanym... ale jest jedno ale... nasze prawo!! Za pomoc poszkodowanemu i obronę go przed bandziorami można samemu beknąć. A na co to komu??!! Widziałem w telewizji starszego pana który bronił się przed bandytami, którzy włamali się do jego mieszkania...I co?? Dziadek w szoku złapał nożyk i dźgnął jednego... Bandyta zmarł, a dziadka wsadzili do aresztu!!!! B R A K S Ł Ó W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wZ Re: Bandyci IP: 212.160.183.* 12.06.03, 13:41 Jest jeszcze jedna - oprocz zlamania prawa do publikacji wizerunku osob, ktorego sobie tego nie zycza - WADA tego tekstu. Jak TVN pokazal w jednym z programow "Lige chuliganow", o "kibicach", ktorzy po meczu sami rozgrywaja mecz na piesci z "kibicami" z drugiej druzyny, to po programie w polskich wyszukiwarkach internetowych zanotowano niespotykane zainteresowanie tym zjawskiem. Analogicznie teraz, niejeden bandzior z drugim wpadnie na podobny pomysl filmowania tego, jak bija innych i zle sie bedzie dzialo. Bo gdyby GW poszla na policje i nikomu nic nie mowila, to bandyci byliby schwytani (A o to chodzi), ale nie podjudzono by chorej wyobrazni innych bandziorow, ktorzy moga wpasc na podobny pomysl. wZ wZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Miasto Millera IP: 80.48.150.* 12.06.03, 13:52 Jaki zarzut im postawią ; Zgodnie z art. 157 i 158 kodeksu karnego za udział w pobiciu, w którym naraża się człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający powyżej siedmiu dni grozi kara do 5 lat więzienia. Powinni nagranie puścić kabotynom w sejmie zwłaszcza zwolennikom łagodzenia prawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Za takie i inne afery odpowiada rzad LSD IP: *.sympatico.ca 12.06.03, 13:54 Gość portalu: zxc napisał(a): > Jaki zarzut im postawią ; > Zgodnie z art. 157 i 158 kodeksu karnego za udział w pobiciu, w którym naraża s > ię człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo naruszenie czy > nności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający powyżej siedmiu dni grozi ka > ra do 5 lat więzienia. > > Powinni nagranie puścić kabotynom w sejmie zwłaszcza zwolennikom łagodzenia pra > wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Za takie i inne afery odpowiada rzad LSD IP: *.pai.net.pl 12.06.03, 15:35 SLD MA Z TEGO POTERZNY GROSZ-AGENCJE OCHRONY ,MONITORINGU,UBEZPUIECZALNIE-BEZ BANDZIORSTWA ICH FIRMY BEZ PRACY.CO Z SSELIGA? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Masz absolutną rację. 12.06.03, 14:00 Tiaaa oczywiście. Media są jak detektywi, jak coś wyszukają to mają siedzieć cicho i nic nikomu nie mówić, jedynie policji. Chyba nie wiecie co mowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:51 ZA CO PŁACIMY RZĄDOWI PODATKI ??? GDZIE JEST POLICJA ??? OD LAT W TYM SAMYM MIEJSCU UERZĘDOLI ZA BIURKAMI ZAMIAST BYC N ULICY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak a to polska wlasnie IP: *.atm.com.pl 12.06.03, 13:53 nic nowego... btw wystawcie ten film na www. musi byc fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re:huje, na organy ich IP: *.example.net / 192.168.15.* 12.06.03, 13:56 po porostu Odpowiedz Link Zgłoś