milosnikkm 21.06.07, 16:04 Po prostu brawa za inicjatywę na rzecz Księżego Młyna. Zobaczymy, co z tego się wykluje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: Brawa dla PO za działania na rzecz Księżego M IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.06.07, 17:02 Tak!! Brawo!! Teraz juz nikt nie bedzie chcial w Lodzi inwestowac, miasto popadnie w kompletna ruine!!!! fantastycznie!!!! zablokujmy wszystkie inwestycja na KM - niech developerzy sie stad wyniosa jak najszybciej - niech inwestuja we Wroclawiu, Katowicach, Poznaniu - tam przyjma ich z otwartymi rekoma. Nie chcemy rozwoju miasta!!! Niech znowu idzie w Polske radosna nowina z Lodzi, ze tutaj to sie interesow nie da robic, ze wzgledy polityczne sa wzniejsze niz dobro miasta...chcemy odstraszyc skutecznie wszystkich potencjalnych inwestorow, chcemy byc w tyle za cala Polska....yeah!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Tomaszewski - broni supermarketow! IP: *.toya.net.pl 21.06.07, 18:44 A mnie dziwi, że Tomaszewski promuje wilekopowierzchniowe suprmarkety zamiast drobnych przedsiębiorcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Bloki na Wawelu IP: *.toya.net.pl 21.06.07, 18:45 PO broni po prostu zabytków na Księzym Młynie. Czy w Krakowie nikt nie inwestuje dlatego, że na Wawelu nie można stawiać wieżowcow? Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio A co masie dziac 22.06.07, 10:21 Po prostu jesli PO przeforsuje to inwestor sie wycofa i nic sie nie zmieni to znaczy teren bedzie popadal w dalsza ruine. Proste. Glupota radnych siegnela zenitu. Skoro mysla ze uchwala rady miasta uratuja KM... Odpowiedz Link Zgłoś
jajo0 do PR (skodabodzio) 22.06.07, 12:31 Ty myślisz, że głupota radnych sięgnęła zenitu. A ja myślę, że Ty jeteś pracownikiem PR inwestora. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio A moze jestem kubusiem puchatkiem 22.06.07, 13:16 Ha ha a ha h hah a h. Takie rzeczy to tylko na tym smiesznym forum Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk1 Re: do PR (skodabodzio) 23.06.07, 21:58 a ja mysle ze ty jestes pracownikiem PR sweterkowicza Odpowiedz Link Zgłoś
rybak76 Re: A co masie dziac 22.06.07, 16:25 skodabodzio napisał: > Po prostu jesli PO przeforsuje to inwestor sie wycofa Dzwonił z tym do ciebie czy na rannej odprawie to usłyszałeś ? Podaj konkrety, skoro jesteś taki rzeczowy. Opal próbuje wykiwać naiwniaków z dzielną pomocą Rewilizatora. I jak nie uzyska ofery na milonowe zyski juz po 5 latach - to pewnie zadowoli sie troche mniejszymi zyskami za 15 lat. Tak łatwo tej okazji nie wypuści - dla inwestora bez kasy takie tereny w tej cenie to złota zyła. Teraz tylko jak najwięcej z niej wyciagnąc. Nawet zatrudniając "forumowiczów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: A co masie dziac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:00 Duze brawa dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 [...] IP: 195.69.82.* 23.06.07, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakarz Re: Brawa dla PO za działania na rzecz Księżego M IP: 195.69.82.* 23.06.07, 12:42 > Zobaczymy, co z tego się wykluje. Otoz powiem ci co: a gowno. Odpowiedz Link Zgłoś