Gość: qwer IP: *.toya.net.pl 12.06.03, 13:58 Może jakaś pani ma ochotę na czerwoną Sophię w Parku Poniatowskiego dzisiaj ok 15 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Eee.... zobacz datę 08.12.03, 13:14 Relacja w GW: Łódzcy forumowicze pierwszymi ofiarami mrozów ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: toż to nielegalne i zakazane !!! ;-) 07.12.03, 21:58 i dlatego takie smaczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: toż to nielegalne i zakazane !!! ;-) 07.12.03, 22:04 dokładnie! zakazany owoc smakuje najlepiej. ostatnio w którymś 'oddziale' żabki byłem świadkiem takiego zamówienia wykonanego przez panią w nieokreślonym wieku: - i trzy nalewki. - jakie? - wiśniowe, bo lubię. i o to chodzi! robić to co się lubi :D Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: toż to nielegalne i zakazane !!! ;-) 08.12.03, 13:16 gray napisał: > ostatnio w którymś 'oddziale' żabki byłem świadkiem takiego zamówienia > wykonanego przez panią w nieokreślonym wieku: > - i trzy nalewki. > - jakie? > - wiśniowe, bo lubię. A czego tu nie lubić? Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Park Poniatowskiego 08.12.03, 00:31 Darze do pewnego rodzaju sentymentem:) W koncu przez dwa lata spogladalem na niego z okna i od czasu do czasu po nim biegalem. Ale nie zdarzylo mi sie w nim pic wina:) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Park Poniatowskiego 08.12.03, 13:20 intruder napisał: > Darze do pewnego rodzaju sentymentem:) Tak np. Remik pewnie już nie... przez tę ścieżkę obok (i krzaki przy niej)... > Ale nie zdarzylo mi sie w nim pic wina:) Bo to kiepskie miejsce do picia wina. IMHO pasaż Schillera czy dajmy na to pl.Komuny Paryskiej mają lepszy klimat. Do nadrobienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś