Dodaj do ulubionych

Nowe centra targowe dla kupców

22.06.07, 17:15
Trudno mi uwierzyć, że "kupcy" (a raczej sprzedawcy), którzy mieszkają w Warszawie i mają tu swoje życie przeniosą swoje miesce pracy pod Łódź :|
Ale może się mylę?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Nowe centra targowe dla kupców IP: *.crowley.pl 25.06.07, 09:00
      zgadzam się w 100% to są wymysły prasy!
    • zegrz Nowe centra targowe dla kupców 25.06.07, 09:14
      Kupcy z centrum W-wy też tam się zmieszczą. Nie potrzeba ich uwłaszczać na
      najdroższych gruntach w stolicy.
    • tomide TUNEL???? 25.06.07, 09:39
      UUU, niedobrze, codziennie dojeżdżam z Łodzi jedynką przez Rzgów i Tuszyn do
      roboty. Coś mi się zdaje, że budowa tego tunelu spowoduje MEGAKORKI. Trzeba
      będzie wymyślić jakiś objazd... Ciekawe, jak długo to potrwa (o ile oczywiście
      dojdzie do budowy :))?
    • agatairobert Najpierw niech wybudują drogi 25.06.07, 10:41
      Do Maximusa juz teraz nie można wjechać i wyjechać. To centrum to czysta
      korupcja.
      Kto dał pozwolenie na budowę bez wykonania dróg dojazdowych.
      Jestem mieszkańcem Nadarzyna. Przez to centrum nie można nigdzie dojechać. W
      Wólce Kosowskiej powstało chińskie centrum bez nowych dróg, budują sie nowe
      osiedla w Walendowie bez nowych dróg. Tam ma powstać tysić domów. Tu też nie
      powstała żadna nowa droga. Wszystko wpychane jest w starą katowicką .
      Samorządowcy opamiętajcie się. Nie mozna wydawac zgód na takie inwestycje bez
      zaplecza komunikacyjnego.
      • Gość: zorro te centrum to będzie ostatni mega szfindel antonie IP: *.193.160.246.b.tvsat364.lodz.pl 25.06.07, 11:37
        go na dostatnie życie jego całej rodziny w brazyli....kolesie od ustawek
        meczowych już siedzą tylko czekać dnia kiedy pękną i zaczną sypać....
    • wenussa To dobrze. 25.06.07, 12:37
      Bałam sie, że tyle ludzi straci źródło utrzymania, a wielu innych, możliwość
      zaopatrzenia się w tandetę, podróbki i kradzione towary ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka