vauban 23.06.07, 23:59 Bo w Toruniu nikt nic nie widzi, a w Warszawie - tak. Jak jest w Łodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 00:13 Teraz działa, przynajmniej ja widzę fotoforum. Rano przez kilkanaście minut nie pokazywały się fotografie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofbla Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 00:14 W Łodzi też nic nie widać. Tzn. tekst widać, brakuje fotek. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 00:22 krzysztofbla napisał: > W Łodzi też nic nie widać. > Tzn. tekst widać, brakuje fotek. > pzdr No właśnie,miałam tak dziś kilka razy.Jest coraz gorzej i z forum i z pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 00:32 Ulepszają ;D Warszawiacy twierdzą, że widzą wszystko. Ale chyba tylko oni... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 00:38 Hi, hi, z Warszawy może lepiej widać... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Nie działa na Mozilli, za to na IE 24.06.07, 00:52 wświetlają się zdjęcia. Nie wiem czy się wstawiają bo jak wiesz zostałam uznana za spamerkę i odebrano mi auopublikację ;-D lav Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Niniejszym uprzejmię donoszę: 24.06.07, 01:33 faktycznie, już działa Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: W Operze działa. 24.06.07, 01:57 Linuksowa Opera czasami nie rulez, bo nie radzi sobie z flaszami, joł. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 10:31 Pod firefoksem nie widać zdjęć i nie da się pisać postów a pod operą wczytuje się tylko górny banner. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 10:37 A pod safari działa koszmarnie wolno :/. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 10:35 spod IE widać teksty, a nie widać fotek. na szczęście juz dawno zrezygnowałem z publikacji czegokolwiek na fotoforach gazety.pl. szkoda 'nerw'. polecam założenie sobie galerii <a href="http://picasaweb.google.pl/huann74">tego typu.</a> :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Działa Wam Foto Forum ? 24.06.07, 12:44 Ja straciłam nerwy wiesz po czym. Nie dość,że forum częściej nie działa niz działa to administracja czepia się co drugiego zdjęcia,które wstawiam. Jeśli już, to wolę się denerwować ważniejszymi sprawami :) Na przykład dlaczego dziś w lodówce nie znalazłam nic prócz starego żółtego sera i przedwczorajszego niedokończonego mlika.... lav Odpowiedz Link Zgłoś