hubar 13.06.03, 17:57 Sejm wyraził wotum zaufania rządowi Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m..m Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 13.06.03, 18:11 hubar napisał: > Sejm wyraził wotum zaufania rządowi Leszka Millera > > Jak pech, to pech. Wiadomo piątek 13-go :-( Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.p.lodz.pl 13.06.03, 18:28 Vivant bogaci! -- Teraz nam sie dobiora do szkatul... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 18:33 m..m napisał: > Jak pech, to pech. Wiadomo piątek 13-go :-( a zawsze myślałem że piątek 13-go jest dniem szczęśliwym ... ale jednak nie jest :((( No może przy jakiejś innej okazji upadnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.06.03, 19:01 To jakis paradoks :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 21:28 no i teraz biedny aparatczyk Lesiu na dwa wyjscia: albo skompromitowac sie totalnie, albo zrobić coś, by pchnąć ten kraj do przodu, wprowadzić podatek liniowy, ograniczyć wydatki na gryzipiórów i zasiłki chorobowe. ograniczyc korupcje w szeregach swojej zdegenerowanej partii, której kolesiostwo przypomina jako żywo wybryki sławetnego AWS (nigdy nie wybacze nokii ze w słowniku T9 zamiast 'byś' było 'aws' ) aws=sld. poglądy inne ale interesy tożsame. banda skretyniałych politycznych szczurków, łasych na kaske, stołeczki i pseudowładze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go..ść Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 13.06.03, 21:31 Gość portalu: eyemakk napisał(a): łasych na kaske, stołeczki i pseudowładze. Gdyby ta władza była pseudo, to by nie było tych łasych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 22:11 oni są za głupi by dostrzec, kto naprawde rządzi. politykierstwo to władza dla maluczkich Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 13.06.03, 21:50 z drugiewj strony.... mnie na przykład przerażał potencjalny, przyszły, układ sił w Sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Geografie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 22:19 ... a nie przeraża Cie, że do sejmu, jednego z najważniejszych organów państwa, itp itd, dostają sie w przerażającej większości karierowicze i konformiści, polityczne szczury i aparatczyki, qurfy ktore sprzedają sie za garść głosów? czy to ważne z jakiej są partii, skoro mówią tylko to co wyborcy chcą usłyszeć? a różnią się tym, że licza po prostu na inny elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geografie.... 13.06.03, 22:24 Obawiam się, że z silnej obecnie w sondażach Samoobrony, nie dostali by się inni ludzie... poza tym LPR tez w sile.. a partie centrowe-nie tak popularne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Geografie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 22:32 wiem, czego sie obawiasz i ja obawiam sie tego samego. niestety... po prostu pijaczki, menele, prymitywy, gnoje, debile i inne pomioty Bhaala dostały wreszcie stricte swoje partie, partie motłochu, na które mogą głosować i z którymi identyfikować sie. Giertych i Lepper, dwaj idioci zapatrzeni na Białoruś, mogą święcić triumfy. wraz z 13 milionami polskich idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Geografie.... 13.06.03, 23:17 w tym ęk, że pomimo wyznawanej ideologii...Giertych to dosyć inteligentny facet. Tylko szkoda, że cała ta jego ideologia, "cel" jego partii jest tak chory..... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Geografie.... 14.06.03, 01:33 I niestety, co gorsza obawiam się, że malo który polski parlament był tak reprezentatywny dla społeczeństwa, jak ten obecny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Geografie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 22:36 wybierają ich ludzie, którzy mają moralny obowiązek pójścia na głosowanie. a przcież wiadomo że porządny człowiek, czy to nauczyciel, czy biznesmen, czy naukowiec, informatyk itp. polityką sie nie zajmie. pomijając przypadki charyzmatycznego przywódcy rewolucji, politykami zostają qrfy i szczury, co zamiast w bankach i public relations, realizują się w partiach politycznych. idąc na wybory dokonujemy oceny, która qrfa jest najmniej qrefska. tyz piknie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Eyemakk IP: 217.153.156.* 13.06.03, 22:51 Hm, uroczy sposob dyskusji, ktos idiota bo idiota.... Poraza mnie to. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Geografie.... 14.06.03, 10:02 Gość portalu: eyemakk napisał(a): > wybierają ich ludzie, którzy mają moralny obowiązek pójścia na głosowanie. a > przcież wiadomo że porządny człowiek, czy to nauczyciel, czy biznesmen, czy > naukowiec, informatyk itp. polityką sie nie zajmie. pomijając przypadki > charyzmatycznego przywódcy rewolucji, politykami zostają qrfy i szczury, co > zamiast w bankach i public relations, realizują się w partiach politycznych. > > idąc na wybory dokonujemy oceny, która qrfa jest najmniej qrefska. tyz > piknie :)) Oby jak najmniej takich ludzi jak Ty w Polsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk janiorze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 18:12 chyba mnie nie zrozumiales... a tak Cie szanowalem i lubilem za Twą sygnaturke. wlasciwie to co Ci sie w mojej wypowiedzi nie podobalo? ze nie lubie polityków i ich debilnego pogladu na świat? Odpowiedz Link Zgłoś
misty_fikacja Re: Geografie.... 18.06.03, 09:36 Ah te nastroje społeczne, na Twoim przykładzie dobrze widac zniechęcenie, itd. Ale trudno mi z Twojej wypowiedzi wywnioskować czy popierasz Leszka Millera i jego gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 13.06.03, 22:44 Wszyscy narzekają. Nikt nic nie robi. Każdemu jest źle, ale nikomu się nie chce iść zagłosować. Nie jesteśmy starymi babkami, które narzekają na każdy dzień. To my, młodzież powinniśmy być motorem Rzeczpospolitej Polski. Na razie siedzimy i płaczemy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 14.06.03, 01:30 I wszyscy powinni się cieszyć. Jego zwolennicy - bo ich wódz pokazał swoją siłę i spryt. Przeciwnicy - bo dalsze trwanie spowoduje całkowity upadek tej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
teo_ Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 14.06.03, 09:03 Dlatego tak jak chyba wczoraj powiedział szef BCC Goliszewski,że sytuacja kraju determinuje aby powstał taki drugi okrągły stół gdzie zasiądą wszystkie partie,przedsiębiorcy aby opracować jedną strategię eoknomiczną w związku z wejściem Polski do Unii Europejskiej. Podatek liniowy,przekazanie do samorządów kasy z podatków,wykorzystanie w 100% funduszy europejskich. Ale opozycji zależy chyba tylko na niszczeniu drugiej strony zamiast wspólnej deklaracji współpracy.Reforma finansów puplicznych z wyżej wymienionymi składowymi uda się jeśli wszystkie siły wezmą się do zdecydowanego działania bo to dopieprzanie Kaczora Rokity Dorna jest poniżej wszelkich standartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 14.06.03, 09:12 A na czym wyrosło SLD, na krytyce AWS. Jak widać sami też nie potrafią nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: 217.153.156.* 14.06.03, 10:14 Hm, od dluzszego czasu czytam Twoje wypowiedzi Teo. Brak w nich sensu i logiki, a juz teraz poraziles, a raczej przeraziles mnie swoja naiwnoscia, moze glupota?? Ktoz to wie. Miller ma odpowiednia wiekszosc w sejmie, w senacie, ze mogl juz dawno wprowadzic wszelkie niezbedne reformy. I zaden okraglu stol II nie jest do tego potrzebny. Wykorzystanie funduszy w 100%??? Hm, no ciekawe na razie jeden z przedakcesyjnych w ciagu 3 lat wykorzystalismy w 0,25%... Powodzenia. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera IP: *.toya.net.pl 14.06.03, 21:09 Gość portalu: hm` napisał(a): > Hm, od dluzszego czasu czytam Twoje wypowiedzi Teo. Brak w nich sensu i > logiki, a juz teraz poraziles, a raczej przeraziles mnie swoja naiwnoscia, moze > > glupota?? Ktoz to wie. > Miller ma odpowiednia wiekszosc w sejmie, w senacie, ze mogl juz dawno > wprowadzic wszelkie niezbedne reformy. I zaden okraglu stol II nie jest do tego > > potrzebny. Zdanie całego klubu BCC,przedsiębiorców jest odmienne od twego.Dopiero niedawno przedsiębiorcy przekazali Millerowi cały pakiet rozwiązań które wpłyną na poprawę funkcjonowania firm i pozwolą zwiększać miejsca pracy.A to właśnie ta grupa tworzy miejsca pracy.Pozatym przez 1,5 roku rządów Millera który postawił na pierwszym miescu działanie by przygotować Polskę do akcesji-blisko 30 tematów.Teraz czas na zmiany w polityce wewnętznej dotyczącej finansów.Dlatego tu nie chodzi o większość tylko jak twierdzą przedsiębiorcy by wszystkie strony usiadły przy stole i opracowały wspólną politykę.Ale póki takie dzikie matoły występują to nigdy ci ludzie nie zaczną myśleć o gospodarce tylko o tym by dyskredytować drugą stronę. > Wykorzystanie funduszy w 100%??? Hm, no ciekawe na razie jeden z > przedakcesyjnych w ciagu 3 lat wykorzystalismy w 0,25%... Powodzenia. > pozdr. hm`( jaki i skąd te dane,region który ?) Dopiero 1 maja 2004 zaczniemy te fundusze inwestować więc jest 1 rok na dobre przygotowanie się. Staraj się przynajmniej pisać w języku polskim i jeśli masz większą wiedzę niż Goliszewski z BCC który twierdzi, że to jedyne rozwiązanie czyli okrągły stół dla gospodarki i rozwoju, to gratuluję ci właśnie tej głupoty i zacietrzewienia jakie występuje wśród parlamentarzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 14.06.03, 10:06 Szkoda, ale to było raczej do przewidzenia. Geografie fakt odwołania milera nie spowodowałby, że do włądzy doszła by samoobrona i LPR. Premierem mógłby zostać ktoś inny z SLD. Mnie też denerwuje Samoobrona i SLD i na prawde nie weim kto na nich głosuje. Nasze społeczeństwo czesto mnie poraża. Chyba lubimy być manipulowani i wierzymy w takie bzdury jak Lepper. Dobrze, ze nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wotum zaufania rządowi Leszka Millera 14.06.03, 15:04 w przypadku wcześniejszych wyborów SLD raczej nie miałoby większości i nie wiem kto z kim zawiązałby koalicję rządzącą...tak myślę. a co do wyborów...Polacy nauczeni przez 50 lat, że "ktoś za nich zrobi" (ktoś: w domyśle-państwo) są łasi na obietnice zrobienia tego, zagwarantowania owego...a, że większość społeczeńśtwa nie jest wykształcowa...mamy to, cop mamy. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar MC Miller is inda house ;-) 16.06.03, 20:55 www.rotfl.pl/img.php/mc_miller.jpg Odpowiedz Link Zgłoś