big_news 27.06.07, 11:31 W stacji TVN 24, leci właśnie na żywo relacja z Łodzi. Młodzi modelki i modele prezentują... mundurki szkolne. I niech ktoś powie, że nasze Miasto nie potrafi znaleźć się na fali;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Mam nadzieję na powszechny bojkot 27.06.07, 11:40 zuniformizowania młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Mam nadzieję na powszechny bojkot 27.06.07, 11:46 Twoje nadzieje są płonne. I nie napiszę : niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tymczasem zaś 27.06.07, 11:56 kontemplujmy nicnierobienie oraz chmury typu cumulus w kolorze białym. Natomiast niebo jest przy tym niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani powinni wprowadzić także obowiązkową fryzurę 27.06.07, 12:12 "na Giertycha". Dla chłopców i dziewczynek. Fryzura prosta, niezobowiązująca, łatwa do utrzymania. Nie wymaga czesania. Same pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ta fryzura u dziewczynek byłaby zbyt lewacka 27.06.07, 12:27 Dziewczęta winny nosić warkocz, z trzech splotek, skromnie związany aksamitką. Na przerwie można go filuternie przerzucić na jedno ramię. Po ukończeniu edukacji dziewczęcej, na którą składa się wykucie stacji drogi krzyżowej, ojczenasza i przyswojenie, w którą stronę należy się podcierać, oraz po rychłym zawarciu sakramentalnego związku małżeńskiego, warkocz byłby obcinany, ew. za zgodą męża w całości chowany pod czepkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka dziewczyny w szkole-toż to strata czasu 27.06.07, 12:35 Od urodzenia wszak winny być przygotowywane jak być dobrą żoną i matką. A z tych książek to jeno zgorszenie i obraza Boska! ;D lav Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Interesujący sylogizm kiedyś słyszałem 27.06.07, 12:33 Na Tatrzańskiej jest najlepszy burdel w Łodzi, bo tam dużo żołnierzy chodzi, a jak wiadomo, za mundurem panny sznurem. Mundurki w szkołach to w ogóle dobry pomysł, tyle tylko, że obawiam się, że wprowadzany ze stuletnim opóźnieniem, może się nie przyjąć... Odpowiedz Link Zgłoś