Dodaj do ulubionych

O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."?

28.06.07, 22:20
Czy ktoś mi może streścić treść? I zsensić sens? Bo powziąłem założenie, że nie włanczam się do wontków powyżej 50 sztuk nie zacząwszy czytać z samego początku. Jeśli nie, to oczywiście się nie obrażę. Zresztą spać powoli sie się wybieram.
Obserwuj wątek
    • big_news Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 28.06.07, 22:24
      Rzeczony wątek ma z pewnością niewiele wspólnego z "Traktatem o dobrej robocie".
      Raczej traktuje on o pewnym nieco napuszonym panu, jego niezbyt dobrze
      traktowanej żonie oraz gdzie niegdzie poślednio potraktowanym autorze tego knota.
    • nakole Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 28.06.07, 22:25
      B_n bardzo zdenerwowały doniesienia prasowe z drugiej ręki nt wywiadu
      udzielonego M. Olejnik przez Kwaśniewskiego. Wyłowiony fragment o ochroniarzu-
      gosposi i zakupach czynionech przez eks first lady nastroił b_n gawędziarsko.
      Jednak b_g nie sięgnął do źrodła i bardzo się obruszał na ten zarzut.
      Chyba nie nakłamałem...drżę...
      • big_news Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 28.06.07, 22:26
        Łżesz.
        Nie obruszyłem się.
        Drżyj...
        • nakole Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 28.06.07, 22:33
          Ałałała! Co to będzie, co to będzie? Zamienię się w osikę drobnolistną...
          • big_news Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 28.06.07, 22:41
            Nie uważasz, że trochę głupkowate jest deliberowanie pod nieobecność pewnie już
            leżącego w objęciach Morfeusza gospodarza wątku? Ja tam się w każdym razie stąd
            ewakuuję;)
            • nakole Ja też, Dobrej Nocy ! 28.06.07, 22:43

• evonka jak śmiesz?!!! 29.06.07, 10:22
      mówić o kimś, zamiast napisać do niego na prv! to bardzo niekulturalne.
      powinieneś sie ukożyć. i zadośćuczynić.
      ps. mi też się nie chce wtrącać do wątków powyżej 50...
    • czy.jest.na.sali.lekarz Re: O czym jest wątek bignjusa "Traktowanie..."? 29.06.07, 10:35
      tAk mÓwilI paryŻaniE przeD proCesem maRIi ANtoniNy!
    • miejskie_narty dzięki za info. 29.06.07, 11:20
      Zrozumiałem, o co chodzi:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka