Gość: anja IP: *.lodz-sowinskiego.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 11:35 naprawde potrzebuje pilnie dobrego laryngologa, prosze was, nie byl ktos u kogos fachowego? kto naprawde bada a nie tylko oglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ELVIZ Re: PILNE!!! DOBRY LARYNGOLOG!! IP: *.mipro.pl 16.06.03, 11:46 Szpital Barlickiego: Dr. Mazerant (wycinał migdałki - prawdziwy profesjonalista) Dr. Jankowski (przyjmował mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: PILNE!!! DOBRY LARYNGOLOG!! 16.06.03, 11:56 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > (wycinał migdałki - prawdziwy profesjonalista) Do wycinania mogdałków kieruje sie już stażystów - więc nie można wykazać się poważnym profesjonalizmem. Dr. Mazerant jeszcze przejmuje się pacjentami - ale i jego dopadnie "rutyna". Nie leczył mnie - więc nie mogę oceniać jego pracy, a oceniam jedynie z kilkukrotnego pobytu na oddziale w Barlickim. pozdr. wszystkich z migdałkami i bez. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: PILNE!!! DOBRY LARYNGOLOG!! 16.06.03, 11:48 Jako chirurg - sprawdził sie dr. Z. Kozłowski z Barlickiego. Jasam to przećwiczyłem, poprzednio operował ktoś inny - mam jakies porównanie. Natomiast w długim leczeniu - nie mam takiego faworyta w Łodzi, ale przecież poznałem tylko kilku lekarzy. Proponuję zobaczyć strony specjalistów od kilku pokoleń, z dobrze wyposażoną prywatną przychodnią: www.krajmed.com.pl/ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś