Dodaj do ulubionych

Do Podróżnika

02.07.07, 23:33
Podróżniku......... prosze o kontakt @......... Już nawet specjalnie dla
Ciebie odwiedzę swoją skrzynke na Gazecie, do której nie zaglądam w zasadzie
nigdy....
Obserwuj wątek
    • mescalero1 Re: Do Podróżnika 03.07.07, 03:34
      no... no....fiu... fiu....ciekawa sprawa ... :)))
      • dinozaurka Re: Do Podróżnika 03.07.07, 07:15
        Mescalero ;) ciiiiiiiii............... ;))) :D
        W końcu w jakiś sposób trzeba naszego "Ojca Założyciela" ustawić do poionu i
        sprawić, żeby poczuł się tym "Ojcem Założycielem", bo przecież forum zeszło na
        psy......... oczywiście nie ubliżając Burkom. A jak nie, niech abdykuje, tylko
        o sukcesji niech pomyśli i podzieli się z kimś nożyczkami :)))))
        • zychliniak1987 Re: Do Podróżnika 03.07.07, 08:15
          Podpinam się pod ten temat, bo chciałem prosić Podróżnika o
          sprawdzenie "gazetowej" skrzynki, ponad tydzień temu wysłałem na ten adres e-
          mail i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.
          P.S. Jeśli Edmurphy czyta tego posta, to również jest proszony o sprawdzenie
          konta pocztowego na gazeta.pl i odpisanie na mojego maila :)
          • wewiurka77 [...] 03.07.07, 16:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zychliniak1987 Re: Do Podróżnika 04.07.07, 12:56
      Widzę Podróżniku, że trochę tutaj posprzątałeś, ale nadal czekam aż odpowiesz
      mi na mój e-mail...
      • acid33 Re: Do Podróżnika 05.07.07, 22:08
        I ja pozdrawiam Starą Gwardię.
        Do mnie nikt nie pisze a chętnie bym odpisał:):):):)
        • dinozaurka Re: Do Podróżnika 05.07.07, 22:52
          Hej! Acid,,, witaj:) miło Cie widzieć :)zaglądaj tu cześciej, odzywaj się, a
          może powróci reszta "starych" i wraz z nową gwardią uda nam się wrócić do
          starego poziomu forum?
          • acid33 Re: Do Podróżnika 06.07.07, 09:50
            chciałoby się wrócić i prowadzić dyskusje te przez duże i małe "d", ale jak
            sama zauważyłaś poziom tu mizerny i nijak motywacji nie odnajduję do podjęcia
            starań. Żeby dyskusja mogła mieć miejsce, osoby biorące w niej udział powinny
            wykazać się znajomością tematu dyskisji. Ja nie wiem o czym tu się mówi, bo
            często tylko pretensje, wyzwiska, agresja i inne bzdury. Słabiutki ten poziom.
            Nie dla mnie. Zaglądam, czytam i czasem nawet chętnie bym odpisał, ale brak mi
            sił, bo zaraz trafia się jakis figofago, co poleci po emocjach. I co wtedy?
            Dalej w nieskończoność ciągnąć pogadanki, czy podejść na ulicy i gębe obić?:)
            Lepiej dać sobie spokój. ale czytam i czasem napiszę. Słowo. Pozdrawiam jeszcze
            raz. acid
            • dinozaurka Re: Do Podróżnika 06.07.07, 23:04
              Ja też na jakiś czas wycofałam się z forum, przez jakiś czas nawet czytać mi
              się nie chciało, bo aż strach było sie odedzwać, ze jakieś indywiduum odpowie
              na wpis w sposób taki, że człowie będzie sie zastanawial, gdzie trafił. ALE gdy
              sobie pomyślalam, jak żeśmy rozkręcali to forum, jak tu bywało fajnie i miło.
              to szkoda mi się zrobiło, że może to wszystko pójść na marne, na kompletne
              zatracenie. Powiedziałam sobie, że nie będę zwracała uwagi na chamstwo i
              wulgaryzmy niektórych, po prostu je zignoruję, a Podróżnik (chytrzący nożyczek)
              miejmy nadzieję, że szybko je będzie usuwał. Bo jak nie, to w końcu mozemy go
              zaszantażować ;)))), że weżmiemy swoje zabawki i założymy sobie inne forum,
              konkurencyjne, gdzie będziemy ciąć każdego, kto będzie
              chciał "podskoczyć" ;)))).. oczywiście żartuję ;))))

Niestety, oprócz wpisów łamiących regulamin forum, czyli takich, które
              Podróżnik wcześniej czy później usunie, bywają tu ostatnio wpisy tak infantylne
              i niechlujne, że aż sie człowiek zastanawia, czy osoba, która to pisała chociaż
              3 klasy podstwówki "specjalnej" skończyła... no ale na to nic nie
              poradzimy........ :(((((........ chyba........

A co do obicia gęby :)))) hahaha...... mnie nie uchodzi ;) wszak ja samiczka,
              poza tym nie wiem komu bym miała tą facjatke obić ;))))) więc narazie sie nei
              poddam i będę przynajmniej próbowała tu pisać i nie poddawać sie emocjom :)
              Acha, no i oczywiście Acid trzymam Cię za słowo, że chociaż czasem coś tu
              napiszesz :) Pozdrawiam :)
              • acid33 Re: Do Podróżnika 07.07.07, 22:11
                nie dajmy się więc tandecie. Jak głosi napis na garażach sporządzony wiele lat
                temu przez pewnego mieszkańca ulicy Łąkowej, kiedy to jeszcze odgarniał bujne
                włosy a dziś przelicza rachunki w banku w Warszawie: "miej wstręt do złego,
                podążaj za dobrem".
                • dinozaurka Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:17
                  Z napisem się zgadzam,,,,,,,,, w całej rozciągłosci. Tylko dla czego zło tak
                  sie szerzy,,, a dobro znależć nie jest łatwo? :(

Ten napis do tej pory istnieje?
                • dinozaurka Re: Do Mescalero :) 16.07.07, 00:30
                  No widzisz Mescalero? :) Wystarczyło Podróżnikowi zagrozić, że się zabierze
                  stąd swoje zabawki i zmieni piaskownice na inną i od razu zaczął działać. Wiec
                  Ty też nie udawaj Wróbelka-Elemelka pisząc "no... no....fiu... fiu....ciekawa
                  sprawa ... :)))" tylko bierz sie za robotę i stukaj w klawiszki tworząc ciekawe
                  wpisy :)))))

A tak w ogóle, to ciekawe, kto z młodych wie, a ze starszych pamięta gdzie
                  mieszkał ten Wróbelek-Elemelek :)))) A dla informacji dla tych, co nie wiedza,
                  to Wróbelek-Elemelek to przesympatyczna postać z dobranocek z lat.........
                  eeee.. nie powiem których ;)))) ;P
    • mescalero1 Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:27
      witam Podróżniku :))) napis istnieje na garażach za rzeką ( można go
      przeczytać idąc od strony osiedla Łąkowa przez mały mostek w stronę szkoły
      Podst. Nr 2). Znam też inny napis z Żychlina,napisany na metalowym pojemniku
      na śmieci : " Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy " .
      • dinozaurka Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:33
        Łłłaaaaaaaaa............. :(

A tamtego na garażach raczej nie przeczytam.... nie "moja ścieżka" ;>
      • dinozaurka witaj Mescalero :) 16.07.07, 00:35
        za chwilkę coś Ci wyślę na skrzynke gazetową :)
        • edmurphy Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 02:08
          Raz jeszcze: witajcie weterani tego forum. Widzę, że łatwo sie nie poddajecie, a
          więc powalczymy :-) A nawiązując do ściennych napisów, mnie bardzo ujął napis,
          który gdzieś widziałem wyskrobany na samym dole ściany. Napis brzmiał: "jak
          dorosnę zamaluję cały sufit" :-) I tak trzymać forumowicze :-)
          • edmurphy Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 02:30
            Zychliniak, przepraszam, ale dopiero dziś przeczytałem Twój list. Odpowiedź masz
            już w skrzynce. Pozdrawiam :-)
            • znowuponiedzialek Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 11:45
              acid, fajnie się poczułem, gdy przypomniałeś napis, który dla mnie po prostu
              przestał być widoczny, mimo że powstawał na moich oczach (trzymałem słoiczek z
              farbą, hehe)... tak tak, autor napisu dorabia się Warszawie... mało kto wie, że
              miał być trzeci wers, który po prostu się nie zmieścił:
              "Miejcie wstręt do złego,
              Podążajcie za dobrem,
              A miłość niech będzie bez obłudy"

Pozdro acid!!!
              P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka