dinozaurka 02.07.07, 23:33 Podróżniku......... prosze o kontakt @......... Już nawet specjalnie dla Ciebie odwiedzę swoją skrzynke na Gazecie, do której nie zaglądam w zasadzie nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mescalero1 Re: Do Podróżnika 03.07.07, 03:34 no... no....fiu... fiu....ciekawa sprawa ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Podróżnika 03.07.07, 07:15 Mescalero ;) ciiiiiiiii............... ;))) :D W końcu w jakiś sposób trzeba naszego "Ojca Założyciela" ustawić do poionu i sprawić, żeby poczuł się tym "Ojcem Założycielem", bo przecież forum zeszło na psy......... oczywiście nie ubliżając Burkom. A jak nie, niech abdykuje, tylko o sukcesji niech pomyśli i podzieli się z kimś nożyczkami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Re: Do Podróżnika 03.07.07, 08:15 Podpinam się pod ten temat, bo chciałem prosić Podróżnika o sprawdzenie "gazetowej" skrzynki, ponad tydzień temu wysłałem na ten adres e- mail i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi. P.S. Jeśli Edmurphy czyta tego posta, to również jest proszony o sprawdzenie konta pocztowego na gazeta.pl i odpisanie na mojego maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
wewiurka77 [...] 03.07.07, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak1987 Re: Do Podróżnika 04.07.07, 12:56 Widzę Podróżniku, że trochę tutaj posprzątałeś, ale nadal czekam aż odpowiesz mi na mój e-mail... Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Do Podróżnika 05.07.07, 22:08 I ja pozdrawiam Starą Gwardię. Do mnie nikt nie pisze a chętnie bym odpisał:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Podróżnika 05.07.07, 22:52 Hej! Acid,,, witaj:) miło Cie widzieć :)zaglądaj tu cześciej, odzywaj się, a może powróci reszta "starych" i wraz z nową gwardią uda nam się wrócić do starego poziomu forum? Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Do Podróżnika 06.07.07, 09:50 chciałoby się wrócić i prowadzić dyskusje te przez duże i małe "d", ale jak sama zauważyłaś poziom tu mizerny i nijak motywacji nie odnajduję do podjęcia starań. Żeby dyskusja mogła mieć miejsce, osoby biorące w niej udział powinny wykazać się znajomością tematu dyskisji. Ja nie wiem o czym tu się mówi, bo często tylko pretensje, wyzwiska, agresja i inne bzdury. Słabiutki ten poziom. Nie dla mnie. Zaglądam, czytam i czasem nawet chętnie bym odpisał, ale brak mi sił, bo zaraz trafia się jakis figofago, co poleci po emocjach. I co wtedy? Dalej w nieskończoność ciągnąć pogadanki, czy podejść na ulicy i gębe obić?:) Lepiej dać sobie spokój. ale czytam i czasem napiszę. Słowo. Pozdrawiam jeszcze raz. acid Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Podróżnika 06.07.07, 23:04 Ja też na jakiś czas wycofałam się z forum, przez jakiś czas nawet czytać mi się nie chciało, bo aż strach było sie odedzwać, ze jakieś indywiduum odpowie na wpis w sposób taki, że człowie będzie sie zastanawial, gdzie trafił. ALE gdy sobie pomyślalam, jak żeśmy rozkręcali to forum, jak tu bywało fajnie i miło. to szkoda mi się zrobiło, że może to wszystko pójść na marne, na kompletne zatracenie. Powiedziałam sobie, że nie będę zwracała uwagi na chamstwo i wulgaryzmy niektórych, po prostu je zignoruję, a Podróżnik (chytrzący nożyczek) miejmy nadzieję, że szybko je będzie usuwał. Bo jak nie, to w końcu mozemy go zaszantażować ;)))), że weżmiemy swoje zabawki i założymy sobie inne forum, konkurencyjne, gdzie będziemy ciąć każdego, kto będzie chciał "podskoczyć" ;)))).. oczywiście żartuję ;)))) Niestety, oprócz wpisów łamiących regulamin forum, czyli takich, które Podróżnik wcześniej czy później usunie, bywają tu ostatnio wpisy tak infantylne i niechlujne, że aż sie człowiek zastanawia, czy osoba, która to pisała chociaż 3 klasy podstwówki "specjalnej" skończyła... no ale na to nic nie poradzimy........ :(((((........ chyba........ A co do obicia gęby :)))) hahaha...... mnie nie uchodzi ;) wszak ja samiczka, poza tym nie wiem komu bym miała tą facjatke obić ;))))) więc narazie sie nei poddam i będę przynajmniej próbowała tu pisać i nie poddawać sie emocjom :) Acha, no i oczywiście Acid trzymam Cię za słowo, że chociaż czasem coś tu napiszesz :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Do Podróżnika 07.07.07, 22:11 nie dajmy się więc tandecie. Jak głosi napis na garażach sporządzony wiele lat temu przez pewnego mieszkańca ulicy Łąkowej, kiedy to jeszcze odgarniał bujne włosy a dziś przelicza rachunki w banku w Warszawie: "miej wstręt do złego, podążaj za dobrem". Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:17 Z napisem się zgadzam,,,,,,,,, w całej rozciągłosci. Tylko dla czego zło tak sie szerzy,,, a dobro znależć nie jest łatwo? :( Ten napis do tej pory istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Mescalero :) 16.07.07, 00:30 No widzisz Mescalero? :) Wystarczyło Podróżnikowi zagrozić, że się zabierze stąd swoje zabawki i zmieni piaskownice na inną i od razu zaczął działać. Wiec Ty też nie udawaj Wróbelka-Elemelka pisząc "no... no....fiu... fiu....ciekawa sprawa ... :)))" tylko bierz sie za robotę i stukaj w klawiszki tworząc ciekawe wpisy :))))) A tak w ogóle, to ciekawe, kto z młodych wie, a ze starszych pamięta gdzie mieszkał ten Wróbelek-Elemelek :)))) A dla informacji dla tych, co nie wiedza, to Wróbelek-Elemelek to przesympatyczna postać z dobranocek z lat......... eeee.. nie powiem których ;)))) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mescalero1 Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:27 witam Podróżniku :))) napis istnieje na garażach za rzeką ( można go przeczytać idąc od strony osiedla Łąkowa przez mały mostek w stronę szkoły Podst. Nr 2). Znam też inny napis z Żychlina,napisany na metalowym pojemniku na śmieci : " Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy " . Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Do Podróżnika 16.07.07, 00:33 Łłłaaaaaaaaa............. :( A tamtego na garażach raczej nie przeczytam.... nie "moja ścieżka" ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka witaj Mescalero :) 16.07.07, 00:35 za chwilkę coś Ci wyślę na skrzynke gazetową :) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 02:08 Raz jeszcze: witajcie weterani tego forum. Widzę, że łatwo sie nie poddajecie, a więc powalczymy :-) A nawiązując do ściennych napisów, mnie bardzo ujął napis, który gdzieś widziałem wyskrobany na samym dole ściany. Napis brzmiał: "jak dorosnę zamaluję cały sufit" :-) I tak trzymać forumowicze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 02:30 Zychliniak, przepraszam, ale dopiero dziś przeczytałem Twój list. Odpowiedź masz już w skrzynce. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuponiedzialek Re: witaj Mescalero :) 02.08.07, 11:45 acid, fajnie się poczułem, gdy przypomniałeś napis, który dla mnie po prostu przestał być widoczny, mimo że powstawał na moich oczach (trzymałem słoiczek z farbą, hehe)... tak tak, autor napisu dorabia się Warszawie... mało kto wie, że miał być trzeci wers, który po prostu się nie zmieścił: "Miejcie wstręt do złego, Podążajcie za dobrem, A miłość niech będzie bez obłudy" Pozdro acid!!! P. Odpowiedz Link Zgłoś