janior 16.06.03, 21:51 Zapraszm do odwiedzenia poniższych linków: www.rotfl.pl/bo.php/701 www.rotfl.pl/bo.php/702 www.rotfl.pl/bo.php/703 www.rotfl.pl/bo.php/704 www.rotfl.pl/bo.php/705 www.rotfl.pl/bo.php/706 :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 16.06.03, 21:53 janior napisał: www.rotfl.pl/bo.php/704-- Mnie ten grozi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 16.06.03, 21:56 Jeszcze raz ktoś mi wyśle łańcuszek... to go postraszę, że będzie tak <a href="http://www.rotfl.pl/bo.php/701"target="Blank"> wyglądał </a> :D Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (errata) 16.06.03, 21:58 Jeszcze raz ktoś mi wyśle łańcuszek... to go postraszę, że będzie tak wyglądał :D Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 16.06.03, 22:28 samo gg też powinno oberwac bo się psuje w najmniej oczekiwanym momencie ( przed chwilą :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 20.06.03, 19:21 Oj tak, znam ten ból. Czasem mam ochotę wyżyć się na boguwinny komputer, za to jak działa GG :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kruczer Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 21.06.03, 21:33 Istnieje przecież alternatywa dla GG. Czemu więc należy używać tak wadliwego programu ciągle narzekając? Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: powstrzymać idiotyzm wśród użytkowników gg 21.06.03, 21:43 szczerze? z lenistwa... nie chce mi sie instalowac nic innego i jeszcze domyślać jak to ustrojstwo działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruczer alternatywa 21.06.03, 21:49 A ciekawe jaka by była nieszczera odpowiedź... :) Pisząc o alternatywie miałem dokładnie na myśli Tlen Komunikator (jest jeszcze chyba coś takiego jak Onet Komunikator - who knows...). Działa on na tej samej zasadzie co GG, z tego co słyszałem jest stabilniejszy i pewniejszy oraz importuje listę kontaktów z GG. Dlaczego więc nie jest on aż tak rozpowszechniony? Bo ma słabe emotikony? Tylko mi nie mówcie, że siła przyzwyczajenia jest aż tak silna. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: alternatywa 21.06.03, 22:02 może to jest troszkę na takiej zasadzie: mało moich znajomych ma tlen to po co mi? Zostane przy gg... Odpowiedz Link Zgłoś
kruczer Re: alternatywa 21.06.03, 22:08 Tylko, że Tlen ma wszystko to co ma GG a oferuje znacznie więcej... czyż nie powinno się wybierać produktu najlepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: alternatywa 21.06.03, 22:20 Hmpf... może po powrocie z wakacji... :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: alternatywa 21.06.03, 22:23 kruczer napisał: >A ciekawe jaka by była nieszczera odpowiedź... :) Pisząc o alternatywie miałem > dokładnie na myśli Tlen Komunikator -- Ja mam Tlen, ale dużo osób ma jedynie GG i tak się ze mną komunikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kruczer Re: alternatywa 21.06.03, 22:52 Właśnie o to mi chodziło. Użytkownicy GG nie widzą Tlenu, ale Tlen widzi GG. A jak mi się wydaje GG ma ciągle więcej użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Diabeł tkwi w prostocie /nt/ IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.03, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: alternatywa 22.06.03, 00:50 Szkopuł w tym, że ja mam już GG podpięte pod Tlen, a drugiego numeru już się nie da :-/ Dlatego jestem zmuszony do odbierania z GG. Odpowiedz Link Zgłoś