Dodaj do ulubionych

Nie skaczę po to, by się zabić

IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 19:21
podać wam nazwisko lekarza łapowkarza?
fajnie by było gdyby dziennikarze GW wzieli się za poważniejsze tematy.

Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Nie skaczę po to, by się zabić??? - ja tego nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:22
      To nie jest moja wypowiedz, a przekrecone zdania z tlumaczenia pani tego co
      to jest base jumping.
      Przeslano mi wypowiedz do autoryzacji i nie zgodzilem sie na jej publikacje,
      bo jest to przekreceni tego co mowile plus wymyslenie sobie wielu rzeczy,
      których w ogole nie wypowiedziałem.
      • Gość: sceptyk O rly? IP: *.skomur.pl 03.07.07, 19:55
        to umieść film/koment na You Tubie bo tutaj to każdy może udawać Olka Domalewskiego :/
    • Gość: antoni Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.toya.net.pl 03.07.07, 19:32
      Mam nadzieję że ten bezczelny huligan zostanie należycie ukarany aż mu się
      odechce skoków, piwa i wszystkiego. Tamtędy mogły przejeżdżać w wózku moje
      wnuki, strach pomyśleć co by było gdyby spadł im na głowę? I kto to słyszał
      żeby chodzić po dachach?
      • dziad_borowy Re: Nie skaczę po to, by się zabić 03.07.07, 19:44
        I kto to słyszał żeby chodzić po dachach?
        Kominiarze.
        A co wnuki robia o tej porze na miescie? Coz za niedpowiedizlni rodzice!
        Dzierżżż!!!
      • Gość: lodz Mam nadzieje ze Lodz wykozysta film do reklamy IP: 89.125.96.* 03.07.07, 19:47
        i zmiany swojego wizerunku.To jest przeciez kapitalny material,oby tylko
        znalazl sie jakis urzednik z wydzialu promocji z glowa na karku.I potrafil
        przekonac wladze oraz Pana Olka do zgody.
        • Gość: sandra Re: Mam nadzieje ze Lodz wykozysta film do reklam IP: *.4web.pl 03.07.07, 19:50
          O ile dobrze sie orientuje to facet wyladowal na Roosvelta. A ta z tego co mi
          sie wydaje dwukierunkowa nie jest.
          • Gość: GAZETY_fan Re: Mam nadzieje ze Lodz wykozysta film do reklam IP: *.mnc.pl 03.07.07, 20:00
            rzeczą jasną chyba jest, że autorzy tego wywiadu i wczorajszego artykułu, to
            mierne pismaki i mają gdzieś, czy ta ulica jedno, czy dwukierunkowa jest, czy
            samochody hamowały i prawie karambol tam był, czy jak widać wyraźnie na filmie -
            był tam jeden ledwotoczący się samochód, zatrzymany przez osoby koordynujące z
            dołu cały skok. najważniejsze jest to, że gościa szuka policja, którą sami na
            niego przez te wypociny nasłali. miejmy nadzieje, że nie skończy się to
            spektakularnym zatrzymaniem, bo wtedy marcin masłowski z izabellą adamczewską
            swoim dzienikarstwem sięgną dna.
            • Gość: Aron McAron Re: Mam nadzieje ze Lodz wykozysta film do reklam IP: *.mnc.pl 04.07.07, 01:36
              Iza to w ogole ja nie wiem, boshhhhhh
              IZA! Naucz sie pisac teksty!
    • hubar dwukierunkowa? 03.07.07, 20:13
      Czy z redakcji GW na ulicę Roosevelta jest aż tak daleko, aby nie móc się
      upewnić czy ta droga jest dwukierunkowa? A może coś innego zawiodło, bo w
      nieznajomość miasta przez dziennikarza GW nie wierzę :->
    • Gość: Siku Nie skaczę po to, by się zabić IP: 91.90.58.* 03.07.07, 20:30
      Dzięki Domalewskiemu ten świat nie jest szaro-bury. Jesteś gosciu, Domal!
      Podziwiam Twoją pasję i tyle a gazeta robi z tego łał bo z czegos musi kazdy
      jest jak robak w kupie..potrzebny by nic się nie zmarnowało. :)
      • Gość: MW Re: Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:48
        Mam wrażenie, że podróż miejskimi ulicami jest bardziej niebezpieczna niż skoki
        base wykonywane przez profesjonalistę. Trudno oceniać "organizację" skoku, jeśli
        nie ma się pojęcia o tej dziedzinie (ja też nie mam).
        Pewnie, że skok był nielegalny, ale nielegalna jest też jazda bez biletów w
        pojazdach MPK. Ton ostatnich dwóch artykułów w GW nie jest wyważony.
        Pozdrawiam Olka i życzę wysokich lotów.
    • Gość: zenada Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:47
      Gazeta Wyborcza ulepsza swiat
      wielki problem. chcial to skoczyl. co wam do tego?
      • Gość: jery Re: Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:38
        Faktycznie można by promować miasto takimi akcjami. Swoją drogą codziennie
        ryzykuje się bardziej wsiadając do samochodu. Olek to profesjonalista i jego
        sprawą jest co robi, ważne że okolica jest zabezpieczana.
        Dziennikarzom życzę obiektywizmu a nie gonienia za wierszówką.
        • Gość: kolo Re: Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.icpnet.pl 03.07.07, 23:00
          Chyba wynajme jakiegos detektywa, zeby zrobil zdjecia jak ci wspaniali
          dziennikarze cudzoloza ale przekraczaja predkosc samochodem i zrobimy z tego
          afere miedzynarodowa :) Kto jest za?

Co za dno... proponuje przeniesc sie do bardziej kolorowej gazetki gdzie pisza o
          romasach gwiazdek bo tam nie ma znaczenia co jest prawda i liczy sie tylko tania
          sensacja...
    • Gość: ? Łódzka Wyborcza = dno IP: 195.150.224.* 04.07.07, 00:28
      Jak można publikować wywiad bez autoryzacji? Przecież to jest karalne w polskim prawie! Też kiedyś przyszło mi autoryzować własny wywiad i niepojęte co dzinnikarze są w stanie wrzucić w usta swemu rozmówcy.
      Dno i 10 metrów mułu - to jest poziom łódzkiej GW, która na dodatek mija się z faktami (dwukierunkowa jezdnia, zatrzymujące się samochody itp.)

Chyba pora przewietrzyć kadry:)
      • Gość: jfk Re: IP: *.grs-k0.g1.pl 04.07.07, 10:22
        Jesteś politykiem, że uważasz nieautoryzowany wywiad za łamanie prawa? Poza tym
        skąd wiesz, że brak mu akceptacji?
        • Gość: Olek Re: IP: *.c246.petrotel.pl 04.07.07, 10:44
          To jest w połowie zmyślony stek bzdur, a w połowie przekręcone to co
          powiedziałem.
          Nie wierzysz? Napisz do mnie maila: olek@freefly.pl ;-)
          Po obejrzeniu tekstu nie zgodziłem się na jego publikację, ale i tak
          wiedziałem, że to opublikują.
          Żałuje, że w ogóle rozmawiałem z GW-Łódź.
          To nauczka nap przyszłość.
    • Gość: Qba Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:05
      Najpierw piszecie na pierwszej stronie gazety o dyscyplinie, którą dogłębnie zna
      tak naprawdę nieliczne grono osób, z całym szacunkiem dla szefa Łódzkiego
      aeroklubu, ale nie sadzę, żeby ten Pan interesował się Basejumpingiem, bo jest
      to tak naprawdę zupełnie odrębna dyscyplina, wyglądająca podobnie tylko dla
      laika, w drugim artykule dopiero prostujecie sprawę i dajecie głos osobie,
      która jako jedyna ma coś do powiedzenia na ten temat. W krajach, gdzie skoki
      Base są wykonywane częściej ze względu na możliwości, nie każdy spadochroniarz
      na nie się decyduję, w Warszawie już kilka lat temu odbyły się piewrsze skoki
      BASE wykonane nie tylko przez Olka i jak do tej pory żaden nastolatek nie rzucił
      się z prześcieradłem z wieżowca. Teraz zapewne Policja w łodzi będzie ścigała
      startujących paralotniarzy, przy lądowaniu można przecież podciąć kogoś
      skrzydłem...lub wylądować na samochodzie..hehe Blue sky
    • artnow Nie skaczę po to, by się zabić 04.07.07, 08:08
      Zastanawia mnie jedno. Gdzie była na ruchliwej ulicy policja jak chłopak skakał ???
      • Gość: agnieshka Re: Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.toya.net.pl 04.07.07, 09:12
        tragiczny artykuł, napisany bez ładu i składu i jak sie okazuje również bez
        autoryzacji.
    • histeryx sorry ale to co On wywołał to prawie holokaust 04.07.07, 09:23
      katastrofa tunguska i masowe śnięcia tuna_fish razem wzięte .Takich ludzi winno
      sie izolować najlepiej poprzez mentalną-aborcję-postnatalną albo natychmiastową
      sterylizację praprzodka po mieczu,a w domyśle przed. To miasto zasługuje na
      systematycznie wdrażane wielkie N.I.C. którego głazy-pomniki dumnnie zbliżanie
      się do celu obwieszczają. A takie skoki to podskoki pod adresem patronów
      miasta, miłościwie umiłowanie samomiłujących, to kpina z echa wielkich triumfów
      wieszczów łódzkich, których nie pomni najstarsza starowinka. Nie chcemy tu
      takich, nie chcemy tu s8,parad równości, połaczeń kolejowych, euro2012. Niech na
      całym świecie wojna - byle nasza wieś spokojna.
      • Gość: Darek Re: sorry ale to co On wywołał to prawie holokaus IP: *.icpnet.pl 01.08.07, 23:46
        hahaha .. ostatnie zdanie -> impressive :)
    • Gość: gumis303@tlen.pl Do autorki!! IP: *.lodz.mm.pl 04.07.07, 15:34
      Zanim cos takiego pusci pani na jakikolwiek portal, niech sie pani zastanowi,
      bo jest to kawal gowna i nie obiektywny wywiad nie wnoszacy nic procz tego, ze
      po jego przeczytaniu pani szef powinien sie zastanowic nad pani przyszloscia w
      GW. Proponuje Fakt, tam cos takiego by przeszlo i jeszcze nagrode by pani
      dostala, ale uwazam ze GW czytaja ludzie na troche wyzszym poziomie... wywiad
      zenujacy!!
    • Gość: ludź Nie skaczę po to, by się zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:19
      hłopie nie łam się dobry skok ja uważam ze nic złego się niestał i tego co
      słyszałem na dole byli ludzie ktuzy dbali o bespieczeństfo uczestnikuw drogi
      upszedzali ih o tym skoku i na to niema hyba zadnrgo pszepisu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka