04.07.07, 11:50
Kto Wam zafundował taki koszmarny rynek ? Czy już został powieszony ? Te
koszmarne skrzynie na kwiaty i drzewka. Pustynia i tylko ten wodopój z
fontanny, który znając praktykę przestanie wkrótce działać bo wody albo
funduszy na prąd zabraknie. Wszędzie duże drzewa przesadzają w w Skierkach
wycinają. Kto to wymyślił ? Czytałem, że zimą była tam ślizgawka czy w tym
roku planują także ? i dlatego drzew nie sadzą ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ania_53 Re: Rynek 29.07.07, 10:34
      To jest koszmar!Stary rynek był o 1000% lepszy.Były drzewa,ławeczki i dużo
      zieleni. Teraz są skrzynki jak na węgiel,ławki jak na lekarstwo (smażysz się
      latem jak na patelni). Władze mają problem z głowy - raz na pół roku zorganizują
      imprezkę na rynku i jest ok. Ja chcę dawnego rynku!
      • mirek113 Re: Rynek 29.07.07, 13:05
        A mi sie ten nowy rynek na 1000% lepiej podoba. Nie czuję, ze mieszkam na wsi
        tylko w mieście. Drzewa i ławeczki były, tylko kto na nich przesiadywał !!!!?
        Imprezy raz na pól roku? To po prostu mijasz się z faktami. A ile imprez było w
        starym wydaniu rynku. Miej też na uwadze, że tam mieszkają ludzie i bale co
        tydzień do rana nie są do przyjęcia.
        Mirek
        • ania_53 Re: Rynek 31.07.07, 22:55
          To prawda,że na ławeczkach w rynku siedzieli piwosze i inny element tego
          gatunku. Czasami można było spotkać i spokojnych ludzi odpoczywających po pracy
          czy zakupach.Mieszkałam o rzut beretem od rynku i być może przyzwyczaiłam się do
          tego wszystkiego co stare i dobre.Moim zdaniem rynek wygląda jak ponura
          pustynia, można byłoby posadzić kilka drzewek jakieś małe kwietniki i już byłoby
          inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka