Dodaj do ulubionych

Urzędnik z sieci

05.07.07, 20:04
Link:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48162
Obserwuj wątek
    • Gość: Widzewiak Re: Urzędnik z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:13
      Brawo dla tego Pana. Oby wiecej takich ludzi w Lodzi. Moze nawet Prezydent len
      czegos by sie nauczyl od tego goscia
    • aaa202 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 05.07.07, 23:04
      Ech, Przemo, Przemo, niepoprawny jesteś;)
      • hubar Re: 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 06.07.07, 11:10
        Byłaby już teraz setka, ale Przemo poprzednie ponad 70 postów wyrzucił do kosza.
        • przemo_pomoze Pisałem przecież że nic nie poszło do kosza 27.07.07, 15:56
          Nic, ani jeden post nie poszedł do kosza. Bardzo Mocno skupiam sie teraz na
          pasach drogowych, na tych które są w mojej gestii.Ze spraw do mnie zgłaszanych:
          Polecam ul. Okopową, al. Piłsudskiego, Łąkową 7/9, będą zlecone trawniki wzdłuż
          torowisk wydzielonych w całej Łodzi do prawidłowego wykoszenia tudzież
          zlikwidowano odrosty z drzew na Telefonicznej, Matejki, Tamka itp. Na retkini
          też trwają prace porzadkowe i jak kończą jedną ulicę wchodzą na drugą. Zbiornik
          przeciwpożarowy przy Teatrze Wielkim, Pomnik Czynu Rewolucyjnego na Zdrowiu
          itp. Podejmowane są liczne kontrole i rekontrole jak wprowadzane są w życie
          różnego rodzaju nakazy zalecenia itp. Sprawy sa też przekazywane dalej. Bo
          żeby było w Łodzi czysto wszyscy współpracują i porządkują sąsiadujące ze sobą
          tereny. Myślę też że może wreszcie zmniejszy się plaga wandalizmu i bezmyślnych
          zachowań osób wracających z dykotek np. okolice Sienkiewicza / Piłsudskiego
          gdzuie wywracane są nowe kosze na śmieci. Na razie zaczynają sypać się coraz
          surowsze kary ale tu potrzeba edukacji, edukacji i jeszcze raz edukacji
          społęczeństwa i przykładu jak należy się zachowywać. Acha jeśli bierzecie
          jakiekolwiek ultki gazetki zawsze wrzucajcie je do koszy na śmieci. Od 10.08 -
          27-08 jestem na urlopie. Pozdrawiam.
        • przemo_pomoze Re: 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 09.09.07, 01:23
          uwaga . opaski bezpieczeństwa idą do czyszcenia. komunikat dla
          kierowców na forum .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka