brite 05.07.07, 20:04 Link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48162 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzewiak Re: Urzędnik z sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:13 Brawo dla tego Pana. Oby wiecej takich ludzi w Lodzi. Moze nawet Prezydent len czegos by sie nauczyl od tego goscia Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 05.07.07, 23:04 Ech, Przemo, Przemo, niepoprawny jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 06.07.07, 11:10 Byłaby już teraz setka, ale Przemo poprzednie ponad 70 postów wyrzucił do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_pomoze Pisałem przecież że nic nie poszło do kosza 27.07.07, 15:56 Nic, ani jeden post nie poszedł do kosza. Bardzo Mocno skupiam sie teraz na pasach drogowych, na tych które są w mojej gestii.Ze spraw do mnie zgłaszanych: Polecam ul. Okopową, al. Piłsudskiego, Łąkową 7/9, będą zlecone trawniki wzdłuż torowisk wydzielonych w całej Łodzi do prawidłowego wykoszenia tudzież zlikwidowano odrosty z drzew na Telefonicznej, Matejki, Tamka itp. Na retkini też trwają prace porzadkowe i jak kończą jedną ulicę wchodzą na drugą. Zbiornik przeciwpożarowy przy Teatrze Wielkim, Pomnik Czynu Rewolucyjnego na Zdrowiu itp. Podejmowane są liczne kontrole i rekontrole jak wprowadzane są w życie różnego rodzaju nakazy zalecenia itp. Sprawy sa też przekazywane dalej. Bo żeby było w Łodzi czysto wszyscy współpracują i porządkują sąsiadujące ze sobą tereny. Myślę też że może wreszcie zmniejszy się plaga wandalizmu i bezmyślnych zachowań osób wracających z dykotek np. okolice Sienkiewicza / Piłsudskiego gdzuie wywracane są nowe kosze na śmieci. Na razie zaczynają sypać się coraz surowsze kary ale tu potrzeba edukacji, edukacji i jeszcze raz edukacji społęczeństwa i przykładu jak należy się zachowywać. Acha jeśli bierzecie jakiekolwiek ultki gazetki zawsze wrzucajcie je do koszy na śmieci. Od 10.08 - 27-08 jestem na urlopie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_pomoze Re: 70 wpisów? Nie ma nawet 40. 09.09.07, 01:23 uwaga . opaski bezpieczeństwa idą do czyszcenia. komunikat dla kierowców na forum . Odpowiedz Link Zgłoś