Dodaj do ulubionych

Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany

06.07.07, 12:06
.
Obserwuj wątek
    • Gość: cvb Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: 134.146.212.* 06.07.07, 12:34
      zwykly oszust i tyle..
      • tetlian Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 08.07.07, 20:01
        Pełno takich niestety na świecie.
    • jan1180 Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 06.07.07, 12:43
      wkurza to gazetowe upraszczanie - co ma do tego Di Caprio, przeciez to tylko
      aktor, ktory zagral wiele roznych ról, w tym Franka Abagnale, i prędzej o
      "łódzkim Abagnale" można tu mówić.
      Wystarczy zajrzeć do netu en.wikipedia.org/wiki/Frank_Abagnale

• brite coraz bliżej "Faktu" 06.07.07, 14:43
        Nie jest ważna treść merytoryczna, istotne jest by tytuł, nieważne jak głupi,
        bił po oczach. Redaktorzy Gazety, staczacie się!
    • Gość: dzej%dzej Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 12:48
      z ta roznica ze filmowy bohater mial twardy charakter i nic nie bral...
    • Gość: gks belchatow no.1 LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.bel.vectranet.pl 06.07.07, 12:55
      kropiwnicki to pomylka lodz to pomylka widzew to katastrofa boniek wiecznie rudy
      • Gość: michal Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.07.07, 13:14
        A co to ma do tematu, Panie Bełchatowski??
        • Gość: lanka Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 13:32
          bełchatów utrzymuje sie z pieniedzy wszystkich podatników.
          to spółka skarbu państwa.
          i co ma piernik do wiatraka
          • Gość: gks belchatow Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.bel.vectranet.pl 06.07.07, 13:53
            nic. ale lubie sie pozbijac z tego niedorozwinietego miasta ktore z roku na rok
            jest coraz bardziej w tyle za innymi duzymi miastami, a pseudo prezydent
            kropiwnicki marudzi cos o metropolli XXI wieku.lodz pajace, przegrancy,
            frajerzy...................................................................................................................................
            • Gość: lodzermensch O patrzcie dupek z metropolii się znalazł IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 14:07
              GKS Bełchatów, WICEMISTRZ Polski w piłce kopanej. Ha, ha, ha, ha. Fanik z
              puszeczką taniego piwka i szalikiem wrzeszczący swoje kretyńskie hasełka. Ale
              tylko w grupie jest mocny, sam, cichutko zdejmuje swój ulubiony szaliczek i
              idzie kanałami do domu, bo cała Polska się smieje z drużyny, która ma kasy jak
              lodu, prowadzi przez prawie całe rozgrywki aby w końcu wystawić tyłek i...
              powiedzieć: jak mi dobrze zrobiłeś kolego!!!
              Czy Tobie też tak zrobili kibice z Łodzi a może lepiej Ci było z tymi z Lubina?
              Przyznaj się. Przyjemnie było, co?
      • Gość: Skierniewice Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 15:37
        To prawda. Widze, że w Bełchatowie macie ten sma problem co my w
        Skierniewicach. Mam dość utrzymywania bandy darmozjadów w Łodzi. To miejsce
        jest kulą u nogi wszystkich miast, które wbrew swojej woli zostały włączone do
        województwa łódzkiego. Mieszkam w Skierniewicach 27 lat i nigdy nie byłem w
        Łodzi, bo wszystkie sprawy moge załatwić w Warszawie, gdzie dojade bez problemu
        w godzine i wiem gdzie co jest, gdzie czego szukać, tam pracuje i to jest
        stolica mojego regionu i tam chce żeby szła czesc pieniedzy z moich podatków i
        Warszawa stawała się jeszcze piekniejsza. A Łódź sciaga haracz z okolic,
        blokuje dotacje unijne, umieszcze w Skierniewicach, Łowiczu, Rawie Mazowieckiej
        decydentów, żeby okradać nas. To nieszczesne wojewodztwo łódzkie polega na tym,
        aby utrzymać przy życiu jego stolice, która bez tego nie mogła by wydawać kasy
        na drogi, na place i na cały szpan. Nienawidze Łodzi.
      • Gość: michal Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.07.07, 15:49
        „Przegrańcy” a cóż to za słowo wymyślił nasz elokwentny gość z brunatnej metropolii.
        A wracając do tematu, to czemu mieszkańcy Bełchatowa studiują, zapewne także przyjeżdżają do teatru, kina czy na większe zakupy do tak niedorozwiniętego miasta jakim jest ponoć Łódź.

• Gość: recydywa Stare chińskie przysłowie mówi: IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 13:56
      Jeżeli nie możesz z kimś wygrać, przyłącz się do niego.
      Proponuję aby PiS przyłączył się do Niego w zamian za Leppera i Giertycha. To
      znaczy tych dwóch durni, nieudolnych krętaczy, do pierdla a tego Jegomościa do
      rządu. Lepiej napewno nie będzie, ale za to śmieszniej.
      Trzym się chłopie i nie puszczaj, jesteś "yntelygentniejszy" niż nasze "elyty"
      więc dowalą Ci z grubej rury ale pamiętaj: nie kucaj, harcerz nie penia, choć
      deko waży. Dobry sprzęt i sam sobie zrobisz warunek.
    • Gość: ania Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.171.152.26.crowley.pl 06.07.07, 13:58
      chylę czoła nad kreatywnością Michała, osobliwe pomysły wymagają inteligencji i
      polotu. Nie uważam także, aby byl grożny dla społeczeństwa- przeciwnie należy
      wykorzystać jego umiejętności. Z grugiej strony to jak zakpił sobie z
      państwowych instytucji zmusza do refleksji nad kompetencjami wszystkich
      urzędników, pracowników uczelni itp, którzy dali się nabrać:)
      • Gość: recydywa No właśnie Aniu, IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 14:14
        to chciałem przekazać. Tacy ludzie są kreatywni i są w stanie coś stworzyć
        jeżeli ich inteligencję zaprzęgnie się do słusznej sprawy. Za kratami wyciągną
        wnioski i tylko będzie trudniej ich złapać. Myślę że to łatwiej niż edukować (o
        ile to możliwe) Lepperów, Begerowe (ileż to geniuszy w tej rodzinie - a jak coś
        powiedzą, to pomyślałabyś: debile) czy Giertychów (wszystkich, włącznie z ojcem
        Maciejem konfidentem)jest posłać ich w diabły i wstawić jednego takiego
        Klienta. Pozdrawiam.
        • Gość: zeber Re: No właśnie Aniu, IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 14:20
          I dla tego postuluję, nie zaden di caprio tylko po nazwisku proszę.
          Warto zapamiętać, może kiedyś prezydentem najjaśniejszej RP zostanie :D
          • Gość: OiKa zdolniacha ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:57
            No fakt, kreatywny chłopak może jeszcze karierę zrobi...
            A mnie się tekst podoba, choć tytuł kiepski.
            • komtusz Życzę aby taki medyczny analfabeta 06.07.07, 21:31
              majstrował coś kiedyś przy tobie i innych go chwalących. Jeśli waszym zdaniem
              człowiek dla własnych chorych ambicji ryzykujący zdrowie i życie innych ludzi -
              to 'inteligentny' 'zdolniacha' - to życzę aby wypróbował na was swoje medyczne
              zdolności, nabyte na uczelniach.
    • Gość: gosc Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:42
      Z artykulu wynika, ze chcieli go aresztowac za nieposiadanie stalego adresu
      zameldowania - troche to malo prawdopodobne, ciekawe jak z innymi
      informacjami...
    • Gość: cosmo Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.petrus.com.pl 06.07.07, 16:51
      Ja tam się nie znam,jestem w końcu tylko głupim anestezjologiem ale 2 z trzech
      fiolek leków na zdjęciu to leki do stosowania TYLKO w lecznictwie zamkniętym.
      Mówiąc po ludzku-to specyfiki które przy nieumiejętnym/zbrodniczym działaniu
      mogą zabić. Jeśli te fotki to materiały ze śledztwa to może warto się
      zainteresować PO CO temu człowiekowi akurat tak "dziwne" leki..Pozdrowienia dla
      pana prokuratora!
      PS: przepraszam że nie podaję który akurat lek do czego służy ale trochę się
      obawiam naśladownictwa;-)
      • Gość: michaa Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.07, 19:03
        powiedz do czego ja tez chce wiedziec
        • Gość: mi Lodz to bardzo smutne miasto IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.07, 19:04
          Lodz to bardzo smutne miasto
        • metylofenidat-hcl Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 06.07.07, 20:57
          te z prawej :)
        • Gość: skeezy Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.chello.pl 06.07.07, 21:02
          Od lewej:
          1 - Anatoksyna tężcowa (szczepionka przeciwtężcowa).
          2 - Kalium Chloratum - chlorek potasu o wysokiej zaw. jonów potasu, stosowany w
          stanach prowadzących do nadmiernej utraty jonów potasowych.
          3 - Mivacron - bloker receptorów acetylocholiny, o krótkotrwałym działaniu
          rozluźniającym mięśnie szkliletowe.
          • Gość: cosmo Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.petrus.com.pl 06.07.07, 23:59
            No ładnie to napisałeś;-)) Przepisałeś to z LWT czy z Domowego Poradnika
            Medycznego?
            Mam nadzieję że TEN wątek całej tej idiotycznej opowieści na tym zakończymy.
            Dobranoc!
            • Gość: gww Ech, cosmo, cosmo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 02:01
              Cosmo, cosmo...a jednym specjalista w zakresie medycyny (wszelakiej) jestes Ty,
              prawda? To az bije z tych pogardliwych slow. Co za czasy. A Twe pretensjonalne
              podekscytowanie zasobem wlasnej wiedzy, nuzy. Wole nie sprawdzac, skad bierze
              sie ta taka stracencza pewnosc siebie: z klinicznego doswiadczenia, czy czystej
              glupoty.
    • Gość: xyz Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 19:11
      tak to jest jak sie ma w genach odmienna orientacje seksualna ; najbardziej
      zaszkodzilo mu,to ogladanie pacjentek na oddziale ginekologii; to tak jak w tym
      kawale: co mowi ginekolog po wyjsciu ze szpitala na ulice - nareszcie same
      twarze;uff
    • Gość: gość Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 22:08
      Drodzy redaktorzy,

Jeżeli już przywołujecie jakieś linki, to z filmu, a nie jakies "podróbki"
      ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: HENIO ch.j mu w d.pe!!!!!!!!! IP: 195.74.51.* 06.07.07, 23:02
      Debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Blondyn z Gdańska prawdziwi Słowianie w Łódzkiem IP: *.sm-rozstaje.pl 07.07.07, 00:28
      kogo tylko nie poznaje z tego rejonu to ciemna karnacja i brunet/brunetka jak
      ten pan z artykułu - no i uczciwość też taka jakby inna
    • Gość: Mrs Bourne Taki agent to skarb! IP: *.lodz.msk.pl 19.07.07, 23:26
      DiCaprio może nie. On jest tylko aktorem.
      Ale Michał nie powinien pójść siedzieć... Tak, nie pomyliłam się ;)
      Pamiętacie bohatera właśnie "Złap mnie, jeśli potrafisz"?

Amerykanie wykorzystali sytuację i zatrudnili faceta jako agenta swojego
      wywiadu, czy konsultanta.
      Nasi z rządu też nie powinni być gorsi ;) Bo inaczej ubiegną ich cfaniaczki ze
      świata przestępczego ;)

Taki człowiek to skarb! :) ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka