Gość: cvb Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: 134.146.212.* 06.07.07, 12:34 zwykly oszust i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 08.07.07, 20:01 Pełno takich niestety na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan1180 Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 06.07.07, 12:43 wkurza to gazetowe upraszczanie - co ma do tego Di Caprio, przeciez to tylko aktor, ktory zagral wiele roznych ról, w tym Franka Abagnale, i prędzej o "łódzkim Abagnale" można tu mówić. Wystarczy zajrzeć do netu en.wikipedia.org/wiki/Frank_Abagnale Odpowiedz Link Zgłoś
brite coraz bliżej "Faktu" 06.07.07, 14:43 Nie jest ważna treść merytoryczna, istotne jest by tytuł, nieważne jak głupi, bił po oczach. Redaktorzy Gazety, staczacie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzej%dzej Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 12:48 z ta roznica ze filmowy bohater mial twardy charakter i nic nie bral... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks belchatow no.1 LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.bel.vectranet.pl 06.07.07, 12:55 kropiwnicki to pomylka lodz to pomylka widzew to katastrofa boniek wiecznie rudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.07.07, 13:14 A co to ma do tematu, Panie Bełchatowski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.toya.net.pl 06.07.07, 13:32 bełchatów utrzymuje sie z pieniedzy wszystkich podatników. to spółka skarbu państwa. i co ma piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks belchatow Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.bel.vectranet.pl 06.07.07, 13:53 nic. ale lubie sie pozbijac z tego niedorozwinietego miasta ktore z roku na rok jest coraz bardziej w tyle za innymi duzymi miastami, a pseudo prezydent kropiwnicki marudzi cos o metropolli XXI wieku.lodz pajace, przegrancy, frajerzy................................................................................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch O patrzcie dupek z metropolii się znalazł IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 14:07 GKS Bełchatów, WICEMISTRZ Polski w piłce kopanej. Ha, ha, ha, ha. Fanik z puszeczką taniego piwka i szalikiem wrzeszczący swoje kretyńskie hasełka. Ale tylko w grupie jest mocny, sam, cichutko zdejmuje swój ulubiony szaliczek i idzie kanałami do domu, bo cała Polska się smieje z drużyny, która ma kasy jak lodu, prowadzi przez prawie całe rozgrywki aby w końcu wystawić tyłek i... powiedzieć: jak mi dobrze zrobiłeś kolego!!! Czy Tobie też tak zrobili kibice z Łodzi a może lepiej Ci było z tymi z Lubina? Przyznaj się. Przyjemnie było, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skierniewice Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 15:37 To prawda. Widze, że w Bełchatowie macie ten sma problem co my w Skierniewicach. Mam dość utrzymywania bandy darmozjadów w Łodzi. To miejsce jest kulą u nogi wszystkich miast, które wbrew swojej woli zostały włączone do województwa łódzkiego. Mieszkam w Skierniewicach 27 lat i nigdy nie byłem w Łodzi, bo wszystkie sprawy moge załatwić w Warszawie, gdzie dojade bez problemu w godzine i wiem gdzie co jest, gdzie czego szukać, tam pracuje i to jest stolica mojego regionu i tam chce żeby szła czesc pieniedzy z moich podatków i Warszawa stawała się jeszcze piekniejsza. A Łódź sciaga haracz z okolic, blokuje dotacje unijne, umieszcze w Skierniewicach, Łowiczu, Rawie Mazowieckiej decydentów, żeby okradać nas. To nieszczesne wojewodztwo łódzkie polega na tym, aby utrzymać przy życiu jego stolice, która bez tego nie mogła by wydawać kasy na drogi, na place i na cały szpan. Nienawidze Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: LODZ co? TY BIDO!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.07.07, 15:49 „Przegrańcy” a cóż to za słowo wymyślił nasz elokwentny gość z brunatnej metropolii. A wracając do tematu, to czemu mieszkańcy Bełchatowa studiują, zapewne także przyjeżdżają do teatru, kina czy na większe zakupy do tak niedorozwiniętego miasta jakim jest ponoć Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recydywa Stare chińskie przysłowie mówi: IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 13:56 Jeżeli nie możesz z kimś wygrać, przyłącz się do niego. Proponuję aby PiS przyłączył się do Niego w zamian za Leppera i Giertycha. To znaczy tych dwóch durni, nieudolnych krętaczy, do pierdla a tego Jegomościa do rządu. Lepiej napewno nie będzie, ale za to śmieszniej. Trzym się chłopie i nie puszczaj, jesteś "yntelygentniejszy" niż nasze "elyty" więc dowalą Ci z grubej rury ale pamiętaj: nie kucaj, harcerz nie penia, choć deko waży. Dobry sprzęt i sam sobie zrobisz warunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.171.152.26.crowley.pl 06.07.07, 13:58 chylę czoła nad kreatywnością Michała, osobliwe pomysły wymagają inteligencji i polotu. Nie uważam także, aby byl grożny dla społeczeństwa- przeciwnie należy wykorzystać jego umiejętności. Z grugiej strony to jak zakpił sobie z państwowych instytucji zmusza do refleksji nad kompetencjami wszystkich urzędników, pracowników uczelni itp, którzy dali się nabrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recydywa No właśnie Aniu, IP: *.colc.cable.ntl.com 06.07.07, 14:14 to chciałem przekazać. Tacy ludzie są kreatywni i są w stanie coś stworzyć jeżeli ich inteligencję zaprzęgnie się do słusznej sprawy. Za kratami wyciągną wnioski i tylko będzie trudniej ich złapać. Myślę że to łatwiej niż edukować (o ile to możliwe) Lepperów, Begerowe (ileż to geniuszy w tej rodzinie - a jak coś powiedzą, to pomyślałabyś: debile) czy Giertychów (wszystkich, włącznie z ojcem Maciejem konfidentem)jest posłać ich w diabły i wstawić jednego takiego Klienta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeber Re: No właśnie Aniu, IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.07.07, 14:20 I dla tego postuluję, nie zaden di caprio tylko po nazwisku proszę. Warto zapamiętać, może kiedyś prezydentem najjaśniejszej RP zostanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OiKa zdolniacha ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:57 No fakt, kreatywny chłopak może jeszcze karierę zrobi... A mnie się tekst podoba, choć tytuł kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
komtusz Życzę aby taki medyczny analfabeta 06.07.07, 21:31 majstrował coś kiedyś przy tobie i innych go chwalących. Jeśli waszym zdaniem człowiek dla własnych chorych ambicji ryzykujący zdrowie i życie innych ludzi - to 'inteligentny' 'zdolniacha' - to życzę aby wypróbował na was swoje medyczne zdolności, nabyte na uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:42 Z artykulu wynika, ze chcieli go aresztowac za nieposiadanie stalego adresu zameldowania - troche to malo prawdopodobne, ciekawe jak z innymi informacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.petrus.com.pl 06.07.07, 16:51 Ja tam się nie znam,jestem w końcu tylko głupim anestezjologiem ale 2 z trzech fiolek leków na zdjęciu to leki do stosowania TYLKO w lecznictwie zamkniętym. Mówiąc po ludzku-to specyfiki które przy nieumiejętnym/zbrodniczym działaniu mogą zabić. Jeśli te fotki to materiały ze śledztwa to może warto się zainteresować PO CO temu człowiekowi akurat tak "dziwne" leki..Pozdrowienia dla pana prokuratora! PS: przepraszam że nie podaję który akurat lek do czego służy ale trochę się obawiam naśladownictwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaa Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.07, 19:03 powiedz do czego ja tez chce wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Lodz to bardzo smutne miasto IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.07, 19:04 Lodz to bardzo smutne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
metylofenidat-hcl Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany 06.07.07, 20:57 te z prawej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeezy Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.chello.pl 06.07.07, 21:02 Od lewej: 1 - Anatoksyna tężcowa (szczepionka przeciwtężcowa). 2 - Kalium Chloratum - chlorek potasu o wysokiej zaw. jonów potasu, stosowany w stanach prowadzących do nadmiernej utraty jonów potasowych. 3 - Mivacron - bloker receptorów acetylocholiny, o krótkotrwałym działaniu rozluźniającym mięśnie szkliletowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.petrus.com.pl 06.07.07, 23:59 No ładnie to napisałeś;-)) Przepisałeś to z LWT czy z Domowego Poradnika Medycznego? Mam nadzieję że TEN wątek całej tej idiotycznej opowieści na tym zakończymy. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gww Ech, cosmo, cosmo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 02:01 Cosmo, cosmo...a jednym specjalista w zakresie medycyny (wszelakiej) jestes Ty, prawda? To az bije z tych pogardliwych slow. Co za czasy. A Twe pretensjonalne podekscytowanie zasobem wlasnej wiedzy, nuzy. Wole nie sprawdzac, skad bierze sie ta taka stracencza pewnosc siebie: z klinicznego doswiadczenia, czy czystej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.dsl.bell.ca 06.07.07, 19:11 tak to jest jak sie ma w genach odmienna orientacje seksualna ; najbardziej zaszkodzilo mu,to ogladanie pacjentek na oddziale ginekologii; to tak jak w tym kawale: co mowi ginekolog po wyjsciu ze szpitala na ulice - nareszcie same twarze;uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Di Caprio spod Łodzi znów zatrzymany IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 22:08 Drodzy redaktorzy, Jeżeli już przywołujecie jakieś linki, to z filmu, a nie jakies "podróbki" ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENIO ch.j mu w d.pe!!!!!!!!! IP: 195.74.51.* 06.07.07, 23:02 Debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyn z Gdańska prawdziwi Słowianie w Łódzkiem IP: *.sm-rozstaje.pl 07.07.07, 00:28 kogo tylko nie poznaje z tego rejonu to ciemna karnacja i brunet/brunetka jak ten pan z artykułu - no i uczciwość też taka jakby inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs Bourne Taki agent to skarb! IP: *.lodz.msk.pl 19.07.07, 23:26 DiCaprio może nie. On jest tylko aktorem. Ale Michał nie powinien pójść siedzieć... Tak, nie pomyliłam się ;) Pamiętacie bohatera właśnie "Złap mnie, jeśli potrafisz"? Amerykanie wykorzystali sytuację i zatrudnili faceta jako agenta swojego wywiadu, czy konsultanta. Nasi z rządu też nie powinni być gorsi ;) Bo inaczej ubiegną ich cfaniaczki ze świata przestępczego ;) Taki człowiek to skarb! :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś