Gość: bartuch IP: 195.117.244.* 19.06.03, 15:53 ...wszystkie kobiety za Toba szaleja???MICINEK traci glowe i wzdycha...LEA wrecz oswiadcza sie na forum...Inne jeszcze sie krepuja:-))) Musisz udzielic mi kilku lekcji...Pozdrawiam TABAKOWO... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijaw Inne się krępują? 19.06.03, 17:08 Zajrzyj na podforum KFŁ - tam idą na całość :-))))) Może Aard powinien opublikować jakiś poradnik? Np. na forum, w odcinkach. Poradniki teraz bardzo modne są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw P.S. 19.06.03, 17:09 Aard się skałkuje (albo skałkuje sobie) i będzie w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: 62.233.180.* 20.06.03, 20:52 najwidoczniej ma coś, czego Ty nie masz. buźka w Bartuchową Mordkę Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 20.06.03, 21:38 Gość portalu: lea napisał(a): > najwidoczniej ma coś, czego Ty nie masz. buźka w Bartuchową Mordkę -- Też mi coś. Wiele osób ma coś czego Bartuch nie ma. Zlew jest wyjątkowy w swojej prostocie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty HUBCIO IP: 195.117.244.* 20.06.03, 21:54 Zamknij sie, Alkoholiku:-)))Jutro zadzwonie, zreszta pewnie widzimy sie we wtorek, nieprawdaz:-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty HUBCIO 21.06.03, 15:36 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Zamknij sie, Alkoholiku:-)))Jutro zadzwonie, zreszta pewnie widzimy sie we wtorek, nieprawdaz:-)))??? -- Kto ja? Ja alkoholik? Dobrze wiesz, że nie piję, zresztą tak samo jak Ty. We wtorek? hmmmmmm jakaś okazja czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: *.toya.net.pl 23.06.03, 12:18 hubar napisał: > Też mi coś. Wiele osób ma coś czego Bartuch nie ma. Zlew jest wyjątkowy w > swojej prostocie ;-P > > ale to, co ma jego Kochaniu w zupełności wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 24.06.03, 13:58 Gość portalu: lea napisał(a): > > Też mi coś. Wiele osób ma coś czego Bartuch nie ma. Zlew jest wyjątkowy w > > swojej prostocie ;-P > ale to, co ma jego Kochaniu w zupełności wystarcza... Hmmm... :) Bartuszku: czyżbyś miał dotrzymać noworocznej obietnicy? Czas leci... tyk tyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 13:41 Gość portalu: bartuch napisał(a): > ...wszystkie kobiety za Toba szaleja???MICINEK traci glowe i wzdycha... Ale zwróć uwagę, Bartuchu, że z wzajemnością;-)))))) Udzielam pierwszej lekcji.... Tędy droga: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6535325 a nie tędy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=6520111 ;-PPP pzdr PS. Cóż to się stało, że przestałeś się logować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: 195.117.244.* 23.06.03, 10:05 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Poraardnik. Część pierwsza: SŁOWO WSTĘPNE 23.06.03, 10:18 W zasadzie nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje. Tym bardziej, że zjawisko jest raczej nowe w moim życiu. Dlatego wszystkie poniższe rady traktuj jako moje domysły, za których skuteczność w najmniejszym stopniu nie gwarantuję. Miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Lekcja pierwsza: Kochaj je, a one pokochają Ciebie 23.06.03, 10:20 W zasadzie temat wyjaśnia wyszystko. Bądź pełen najcielpejszych dla nich uczuć i nie miej oporów (w miarę dyskretnie!) ich uzewnętrzniać. Kobiety wyczuwają to bezbłędnie i (jeśli masz odrobinę szczęścia) potrafią z nawiązką odwajemnić. Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Faktycznie, dziwne 23.06.03, 10:43 Gość portalu: bartuch napisał(a): > ...wszystkie kobiety za Toba szaleja???MICINEK traci glowe i wzdycha...LEA wrec > z oswiadcza sie na > forum...Inne jeszcze sie krepuja:-))) Faktycznie, dziwne. W sumie taki przeciętny facet. Może paniom jaśminy do głowy uderzyły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Faktycznie, dziwne IP: 195.117.244.* 23.06.03, 10:47 Zapewniam, ze AAAAARD nie jest przecietny. Za to go lubie. Miedzy innymi, rzecza jasna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard A tak swoją drogą mam przeciętne pytanie 23.06.03, 13:49 kylle napisała: > Faktycznie, dziwne. W sumie taki przeciętny facet. Może paniom jaśminy do głowy uderzyły? Pewnie uderzyły, tym milej, że tak fajnie dla mnie pachną :-) Ale mam pytanie na zdecydowanie przeciętnym poziomie: kto mnie ocenia? Nieprzeciętna kobieta czy nieprzeciętny mężczyzna? Bo po nicku nie poznać. Będę wdzięczny za mroków przeciętności rozjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: A tak swoją drogą mam przeciętne pytanie 23.06.03, 14:40 Tak bardzo sie dziwie, ze chcialo mi sie takie rzeczy robic, ale jakos chcialo. Ale do rzeczy. Kylle to kobieta, z pewnoscia nieprzecietna. Na Forum jest juz Aardzie prawie rok, co pozwala sie dowiedziec nader duzo szczegolow np. skad pochodzi, jaka szkole konczyla, czegos tam o muzyce i innych zainteresowaniach kulturalnych:-) Wiek tez nie jest zagadka, choc o wieku nie wypada przeciez rozmawiac:-)))) Ot i mroki cale. Aardzie ale dlaczego Ty jestes taki przecietny to ja juz naprawde nie wiem hłehłe;-))))) Dzierżbór Kyllllle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Drogi Dziadzie hłehłe 23.06.03, 15:13 Ja jestem zbyt przciętny, żeby wpaść na pomysł wrzucenia "kylle" w forumową wyszukiwarkę, ewentualnie zbyt nieprzeciętny, by mi się CHCIAŁO to robić. Dzierźbór hłehłe! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Drogi Dziadzie hłehłe 23.06.03, 15:23 aard napisał: > ewentualnie zbyt nieprzeciętny, by mi się CHCIAŁO to robić. No wlasnie, jak juz mowilem sam sie sobie dziwie do czego sie moge posunac jak sie nudze i nie chce mi sie przestac nudzic:-))))) > Dzierźbór hłehłe! Oddzierżbór hłehłe:-))))) ps. Kylle prosze sie udac do pokoju zwierzen!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Wielki Dziad 23.06.03, 15:14 Doprawdy, jedno zdanko rzucone w przelocie a tu takie śledztwo! Wielki Brat=Dziad Borowy. Aard: Nie chciałom (:D) nikogo urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kylle 23.06.03, 15:25 kylle napisała: > Aard: > Nie chciałom (:D) nikogo urazić. Ja się nie czuję urażony, nie wiem jak inni. Zresztą nie mam najmniejszego powodu się czuć, skoro napisałoś najszczerszą prawdę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Poraardnik. Lekcja druga: BĄDŹ SOBĄ 24.06.03, 11:17 Zawsze bądź sobą, to znaczy bądź szczery i nie próbuj udawać, że jesteś kimś innym. Wartościowe kobiety umieją to docenić, a pozostałym i tak nie warto poświęcać uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Re: Poraardnik. Lekcja druga: BĄDŹ SOBĄ 24.06.03, 12:03 Nie dość że przeciętny to jeszcze prawi takie banały! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Re: Kylle 24.06.03, 14:01 aard napisał: > Cóż z tego, że banały, skoro skuteczne? :-) taaa... chyba masz rację. Zupełnie nie rozumiem po co tu piszę. Basta! Nie jestem z Twojego kółka różańcowego. Niniejszym kończę uczestnictwo w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Poraardnik. Lekcja druga: BĄDŹ SOBĄ IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 13:19 kylle napisała: > Nie dość że przeciętny to jeszcze prawi takie banały! :P Kylle, musisz mieć bardzo nieprzeciętnego faceta! Tylko ciekawe, na czym ta jego nieprzeciętność polega. Chyba nawet nie chcę wiedzieć i pozostanę przy 'przeciętnym' Aardziku;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Micinek przy mnie pozostaje :-))) 25.06.03, 14:01 Ciekawe na to jej, niewątpliwie nieprzeciętny (znam i wiem!), facet? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Micinek przy mnie pozostaje :-))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 14:08 aard napisał: > Ciekawe na to jej, niewątpliwie nieprzeciętny (znam i wiem!), facet? :-) Znasz?? Hm... PS. Wysłałam Ci taki śmiszny tekścik 'zlew na misia'- sprawdź pocztę;-)))) Za błędy ortograficzne nie ponoszę odpowiedzialności;-))) Ale nie chciało mi się poprawiać. Leń ze mnie i tyle. Przeciętny leń! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zadziwiasz mnie... 25.06.03, 14:47 Gość portalu: micin napisał(a): > aard napisał: > > > Ciekawe na to jej, niewątpliwie nieprzeciętny (znam i wiem!), facet? :-) > > Znasz?? Hm... A co? Zdążyłaś zmienić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Zadziwiasz mnie... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 14:56 aard napisał: > Gość portalu: micin napisał(a): > > > aard napisał: > > > > > Ciekawe na to jej, niewątpliwie nieprzeciętny (znam i wiem!), facet? > :-) > > > > Znasz?? Hm... > A co? Zdążyłaś zmienić?! Ja myślałam, że Ty piszesz o nieprzeciętnym mężczyźnie Kylle;-PPP A swoją drogą, to kobieta zmienną jest, nieprawdaż? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Zadziwiasz mnie... 25.06.03, 15:01 Gość portalu: micin napisał(a): > Ja myślałam, że Ty piszesz o nieprzeciętnym mężczyźnie Kylle;-PPP :-)))) > A swoją drogą, to kobieta zmienną jest, nieprawdaż? ;-))) Oj prawdaż, prawdaż! A pierwszym z brzegu przykładem jestem ja :-p Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 24.06.03, 14:17 Bartuch nie smiem ale mnie intrygujesz...... pozdrowienia Ileana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: 195.117.244.* 25.06.03, 16:09 ileana napisała: > Bartuch nie smiem ale mnie intrygujesz...... > pozdrowienia Ileana Co to znaczy ,,nie smiem"???Rowniez pozdrawiam goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to MICINNNNNN IP: 195.117.244.* 25.06.03, 16:11 Nie loguje sie z lenistwa:-)))Ale chyba znow zaczne, mam kilka wykurwistych sygnaturek. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (bartuch) 25.06.03, 16:16 Masz u mnie minusa: nie dlatego, że przespałeś część imprezy; nie dlatego, że podrywałeś wsyzstkie dziewczyny; nie dlatego, że...; ale dlatego, że mam paskudnego siniaka na łapce! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: (bartuch) IP: 195.117.244.* 25.06.03, 16:19 Zdarza sie:-)))Mam nadzieje, ze minusa jakos anulujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: (bartuch) 25.06.03, 16:21 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Zdarza sie:-))) grrrr..... > Mam nadzieje, ze minusa jakos anulujemy. Ta... jak się ustatkujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: (bartuch) 26.06.03, 15:28 ixtlilto napisała: > > > Mam nadzieje, ze minusa jakos anulujemy. > Ta... jak się ustatkujesz! > wierzysz w to, że Bartuch się kiedyś ustatkuje????????????????????????????????? pozdrawiam serdecznie wszystkie kobiety, które Bartuś podrywa :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: 195.117.244.* 26.06.03, 15:30 Matko Boska!!!Czy jak widze kobiete, to mam schylac glowe i uciekac???Do czego to doszlo, Mile Panie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ależ nie uciekaj Bartuchu (Poraardnika część III) 27.06.03, 09:11 Podrywaj, ale rób to tak, żeby ona nawet nie wiedziały, że są podrywane... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Poderwij mnie! 01.07.03, 10:10 lea napisała: > daj sie czasem poderwac.... :* PODERWIJ MNIE (kabaret OT.TO) - fragmenty Poderwij mnie, jak atleta sztangę Poderwij mnie, zabierz na balangę Poderwij mnie jak o szóstej rano budzik Poderwij mnie jak idea budzi ludzi Poderwij, nie drwij Poderwij, nie drwij Poderwij, nie drwij, mnie Poderwij mnie Szukam Ciebie po różnych instytucjach, gdzie się rozglądam, zanika tam korupcja który już rok wzrok wbijam w mrok, byś się pojawiła, ucziniła pierwszy krok Może żyjemy w całkiem innych bajkach byc może z Ciebie jest Szwedka albo Tajka A ja przez pisma i pieczątki osaczony za dwóch miłosci pragnę, a nie za miliony (tekst z początku lat dziewięćdziesiątych :) Poderwij mnie jak fanfara harcerza Poderwij mnie jak z pinezką leżak Poderwij mnie jak się podrywa autorytet Poderwij mnie zanim będę emerytem Poderwij mnie, jak atleta sztangę Poderwij mnie, zabierz na balangę Poderwij mnie jak o szóstej rano budzik Poderwij mnie jak idea budzi ludzi Poderwij, nie drwij Poderwij, nie drwij Poderwij, nie drwij, mnie Poderwij mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Poderwij mnie! 02.07.03, 11:52 aard napisał: > Poderwij mnie > jesteś tego pewien. możesz nie przeżyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Pizza Napoletana 02.07.03, 12:00 lea napisała: > jesteś tego pewien. możesz nie przeżyć!!! Dać się poderwać i umrzeć! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!! IP: 195.117.244.* 29.06.03, 14:17 Jak tam???Czy golabek w ciescie smakowal lepiej, nizli tabaka:-)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.06.03, 17:06 Nio to juz wiem o co chodziło :))) Wszyko, no prawie wszytko;), jest juz jasne. Ja bym powiedziala ze to przez te jego oczy ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Oczy niebieskie mówią wprost... 29.06.03, 18:16 Gość portalu: blenda napisał(a): > Ja bym powiedziala ze to przez te jego oczy ;))))))))) Czy te oczy moga kłamaardź? dzierżbór oj, oj, oj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Oczy niebieskie mówią wprost... IP: 195.117.244.* 29.06.03, 18:17 Wprawdzie oczy przyslanial mi dym fajczany, ale faktycznie cos w nich jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Oczy niebieskie mówią wprost... 02.07.03, 11:53 Gość portalu: bartuch napisał(a): > Wprawdzie oczy przyslanial mi dym fajczany, ale faktycznie cos w nich jest... aż się boję! czyżby moje przewidywania miały się sprawdzić, Bartuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Strach w oczach i na wargach 02.07.03, 12:04 lea napisała: > Gość portalu: bartuch napisał(a): > > > Wprawdzie oczy przyslanial mi dym fajczany, ale faktycznie cos w nich jest > > aż się boję! czyżby moje przewidywania miały się sprawdzić, Bartuchu? Co prawda nie wiem, czego się boisz, ale żeby obawy... podsycić, dodam, że jesteśmy z Bartuchem umówieni na ten łikend :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Strach w oczach i na wargach IP: *.toya.net.pl 03.07.03, 19:00 aard napisał: > > Co prawda nie wiem, czego się boisz, ale żeby obawy... podsycić, dodam, że > jesteśmy z Bartuchem umówieni na ten łikend :-p > chyba jestem zazdrosna... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Propo 04.07.03, 08:30 Gość portalu: lea napisał(a): > chyba jestem zazdrosna... No to po prostu przyłącz się do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No wiecie, Państwo! 01.07.03, 10:03 Gość portalu: blenda napisał(a): > Nio to juz wiem o co chodziło :))) > Wszyko, no prawie wszytko;), jest juz jasne. > > Ja bym powiedziala ze to przez te jego oczy ;))))))))) Moje? A takie niewinne ponoć... Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: No wiecie, Państwo! 01.07.03, 10:09 aard napisał: > > Moje? A takie niewinne ponoć... > Ale może są miłe w dotyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Opalone, delikatne, krągłe i bardzo miłe w dotyku 01.07.03, 10:11 pijaw napisał: > > Moje? A takie niewinne ponoć... > > > Ale może są miłe w dotyku :-) Na pewno nie dla mnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 I ciekawe, jak smakują! 02.07.03, 18:33 Podpisano: pretendentka do ręki Aarda. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To jest pyszne! 03.07.03, 17:23 szprota1 napisała: > Podpisano: pretendentka do ręki Aarda. Wciąż(y)? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ależ...! 14.07.03, 13:25 Aardziq - zawsze. Zwłaszcza że przybywa ci zalet!;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard A leżę. 14.07.03, 14:43 szprota1 napisała: > Aardziq - zawsze. > Zwłaszcza że przybywa ci zalet!;) Poważnie? Ostatnio cóś mi przybyło, oprócz kilogramów? Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Dym fajczany 04.07.03, 22:01 Bartuch! Przekonujesz mnie do siebie coraz bardziej a przede wszystkim .. fajka. Uwielbiam dym z tytoniu fajkowe.)Aardzie potwierdzisz w razie czego),a jesli masz jeszcze zmyslowe oczy,blyskotliwe usta , pijesz z kolegami,umawiasz sie na weekend z Aardem,nie jestes ustatkowany,ogladasz sie za kobietami...to podobasz mi sie coraz bardziej,smiem powiedziec..i to wszystko Ci sie udalo nic nie robiac... Pozdrawiam wszystkich ileana Odpowiedz Link Zgłoś
aard Chyba Cię rozczaruję, Ileano 07.07.03, 09:20 Skąd Ci się wziął pomysł, że Bartuch pali fajkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 07.07.03, 10:02 Aaardzie Nie przepuscisz zywemu..(zartuje) Z Wami zyje w swiecie iluzji,fantazji i domnieman jesli chcesz MOje wpisy tez na tej plaszczyznie a raczej sferze sie obracaja.. Czy one musza sie pokrywac z prawda? Czytajac wpis Bartucha : "Wprawdzie oczy przyslanial mi dym fajczany, ale faktycznie cos w nich jest...: nasunely mi sie slowa...: Hmm mozna roznie interpretowac ... Masz racje jesli szukasz prawdy ,mam nadzieje ze nie urazilam nikogo zwlaszcza Bartucha,ktorego bronisz..( nie powiem jest to przyjemne) pozdr.ileana Odpowiedz Link Zgłoś
aard Brawo, pokonanym własną bronią :-) 07.07.03, 12:20 ileana napisała: > Aaardzie > Nie przepuscisz zywemu..(zartuje) > Z Wami zyje w swiecie iluzji,fantazji i domnieman jesli chcesz > MOje wpisy tez na tej plaszczyznie a raczej sferze sie obracaja.. > Czy one musza sie pokrywac z prawda? masz oczywiście rację, czuję się pobity do cna i kajam się. (nie musisz zastrzegać, że żartujesz, ja się NAPRAWDĘ rzadko obrażam :-) > Czytajac wpis Bartucha : > "Wprawdzie oczy przyslanial mi dym fajczany, ale faktycznie cos w nich jest...: > nasunely mi sie slowa...: > Hmm mozna roznie interpretowac ... Racja. Chodziło wszakże o dym z mojej fajki (właściwie to Sapera, ale ja paliłem). > Masz racje jesli szukasz prawdy ,mam nadzieje ze nie urazilam nikogo zwlaszcza > Bartucha,ktorego bronisz..( nie powiem jest to przyjemne) Ja bronię tego skurczybyka??! W życiu!! :-p Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 07.07.03, 10:25 Bartuszysko w zadnym razie nie czuje sie urazone:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze 07.07.03, 12:26 BARTUCH SKURCZYBYK!!!!Brzmi rewelacyjnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sillia Re: AAAAAAAAAAAAAAAAARDZIE!!!Jak Ty to robisz, ze IP: 195.94.196.* 12.07.03, 19:28 ja powiem tak, ja się zakochałam. Więcej nie powiem i już. I więcej o mnie nie usłyszycie. A AArd tym bardziej. gdyż mnie w ogóle zauważyć nie chce. I choć mnie zna - ja się nie zaloguję, bo nie chce zeby wiedzial i w samotnosci cierpiec bede. A przyczyna w oczach jak sadze nie tkwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard No ładnie! IP: 195.117.14.* 14.07.03, 10:13 Ja tu sobie gadu-gadu i foru-foru, a tu serce jakiejś damie łamię (cóż za aliteracja zgrabna) i to nic_o_tym_nie_wiedząc!!! Na jakże tak można? Muszę się nad sobą zastanowić. Ale jeszcze bardziej muszę się zastanowić nad tym, kimże owa dama być może. A może jednak się jeszcze odezwiesz, Sillia? aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hmm... to chyba jakaś prowokacja... 14.07.03, 10:18 Ja naprawdę nie znam zbyt wielu osób w Warszawie, a już kobiet to zaledwie kilka, a mimo to nie mam pojęcia, kim możesz być. Coś mi tu nie pasuje... Pozdraardwiam, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś