tetlian 12.07.07, 21:18 Kolejne utrudnienie w komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rednosek Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 00:14 i to wszystko na mojej codziennej trasie eh... mam jednak nadzieję, że drogi też wyremontują tzn. położą nowe nawierzchnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:18 nie rozumiem dlaczego ten artykuł (i nie tylko ten) napisany jest w tonie pretensji...będą nowe tory, będzie lepszy dojazd. Przecież trzeba coś robić bo niedługo te piękne łódzkie tory się rozjadą....a jak jest remont to jest i bałagan. Mieszkańcy miasta powinni wspierać władze w takich działaniach a tym bardziej media.. "powód jest jeden - kolejne rozgrzebane tory na środku skrzyzowania" (czy coś takiego ;))co to ma być? skąd wy bierzecie takich błyskotliwych dziennikarzy? a co tam ma niby być? może lepiej nic nie robić? pozdrawiam łódzką GW Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy_twister walker 13.07.07, 08:31 A ja właśnie kupiłem sobie nowe kapcie i taki kawałeczek chętnie zrobię "a piedi" :-D - pozdrowienia dla rowerzystów i chodziarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fso Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 09:04 A ja bym zamknął całkowicie Pietryne, dla ruchu samochodowego ,bo w wiekszośći miast turystycznych na świecie takie Place i Ulice to perełki i skarbonki i tam dobrze wiedza jak to wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedźwiedź I dobrze ,ale jak zrobia byle jak i za rok trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:47 będzie remontowac znowu to wtedy będę bardzo zły . Odpowiedz Link Zgłoś
brite "Reprezentacyjna ulica miasta" 13.07.07, 14:07 "Reprezentacyjna ulica miasta również została całkowicie zamknięta dla ruchu (na odcinku Żwirki - Radwańska)" Jeżeli Pietryna na odcinku Żwirki - Radwańska reprezentuje miasto, to ja jestem Di Caprio. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta 13.07.07, 16:41 "Po remoncie mamy podróżować całkiem nowymi tramwajami, a i stare mają przyśpieszyć, gdy wyjadą na nowe, proste tory." Ciekawe ile czasu te nowe tory beda w dobrym stanie przy lodzkim podejsciu do konserwacji szyn i tramwajow :> Odpowiedz Link Zgłoś