Dodaj do ulubionych

Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta

12.07.07, 21:18
Kolejne utrudnienie w komunikacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: rednosek Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 00:14
      i to wszystko na mojej codziennej trasie eh... mam jednak nadzieję, że drogi
      też wyremontują tzn. położą nowe nawierzchnie
    • Gość: r Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:18
      nie rozumiem dlaczego ten artykuł (i nie tylko ten) napisany jest w tonie
      pretensji...będą nowe tory, będzie lepszy dojazd. Przecież trzeba coś robić bo
      niedługo te piękne łódzkie tory się rozjadą....a jak jest remont to jest i
      bałagan.

Mieszkańcy miasta powinni wspierać władze w takich działaniach a tym bardziej
      media.. "powód jest jeden - kolejne rozgrzebane tory na środku skrzyzowania"
      (czy coś takiego ;))co to ma być? skąd wy bierzecie takich błyskotliwych
      dziennikarzy? a co tam ma niby być? może lepiej nic nie robić?

pozdrawiam łódzką GW
      • jimmy_twister walker 13.07.07, 08:31
        A ja właśnie kupiłem sobie nowe kapcie i taki kawałeczek chętnie zrobię "a piedi" :-D - pozdrowienia dla rowerzystów i chodziarzy!!!
    • Gość: fso Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 09:04
      A ja bym zamknął całkowicie Pietryne, dla ruchu samochodowego ,bo w wiekszośći
      miast turystycznych na świecie takie Place i Ulice to perełki i skarbonki i tam
      dobrze wiedza jak to wykorzystac.
    • Gość: niedźwiedź I dobrze ,ale jak zrobia byle jak i za rok trzeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:47
      będzie remontowac znowu to wtedy będę bardzo zły .
    • brite "Reprezentacyjna ulica miasta" 13.07.07, 14:07
      "Reprezentacyjna ulica miasta również została całkowicie zamknięta dla ruchu (na
      odcinku Żwirki - Radwańska)"

Jeżeli Pietryna na odcinku Żwirki - Radwańska reprezentuje miasto, to ja jestem
      Di Caprio.
    • geograf Re: Uwaga kierowcy: Piotrkowska zamknięta 13.07.07, 16:41
      "Po remoncie mamy podróżować całkiem nowymi tramwajami, a i stare mają
      przyśpieszyć, gdy wyjadą na nowe, proste tory."

Ciekawe ile czasu te nowe tory beda w dobrym stanie przy lodzkim podejsciu do
      konserwacji szyn i tramwajow :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka