Gość: gio IP: 89.100.42.* 12.07.07, 23:18 ahahaha,zproponowali 2 tysiace???no niezłe,szkoda ze nie za darmo chcieli grac na mieskim obiekcie.Chciwe garbole przeczytrzyli samych siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolew W ŁKS płacą i płaczą IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.07.07, 23:32 w ŁKS jak za komuny, wszystko by chcieli za darmo. ale dać im za darmo, to nie dość, że nie uszanują to jeszcze zostawią po sobie ruinę i to jeszcze zadłużoną ruinę. a skoro Goszczyński prezio nie płacił 2 tysięcy za wynajem stowarzyszeniu, to tym bardziej nie będzie go stać na 30 tysięcy za miesiąc. chyba że znowu miasto zapłaci za żebrzący zakon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.197.rev.vline.pl 13.07.07, 00:13 daj daj daj daj ... a ZdANOWSKA DAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria W ŁKS płacą i płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:48 2 tys? E tam, dajcie tym zebrakom za 2 zl, albo 20 gr. Jak Wasz nie stac dziady, to grajcie w 3 lidze. Podatnicy nie beda ciagle za Was placic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:40 za korzystanie z głównej płyty, boiska ze sztuczną murawą, dwóch boisk treningowych na terenie Energetyka oraz pomieszczeń klubowych (około 500 mkw) miasto zażądało ok. 30 tys. zł na miesiąc. ŁKS zaproponował 2 tys. zł. Ja z kilkoma kumplami chętnie wynajmiemy sobie podgrzewane boisko za 2000 miesięcznie. Co wtorek lubimy się spotkać i pograć amatorsko w piłę. Zrzucimy się po 150-200 zł/mies. i StadioDaGruz jest nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 10:03 tez gram co wtorek moze wtedy jakis sparing sobie zrobimy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:20 Nie ma sprawy. P.S. Sorry za to "podgrzewane" boisko na Energetyku. Trochę się przejęzyczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 12:16 rwt, a moze w te wtorki to my gramy razem? tylko nie wiemy o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:05 sea jak cos to ja sie tez na to pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DICK Re: bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:04 Wchodze w to. Od kiedy zaczynamy? Meczyk na podgrzewanej murawie? SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Stadion Miejski IP: *.icpnet.pl 13.07.07, 17:08 Żal mi was jak czytam te brednie.Wy jesteście łódzkimi kibicami?Dziwicie się oburzeniu działaczy ŁKS,bo ja nie.Władze waszego miasta nic nie rozumieją.Przecież klub ma w nazwie łódzki,a to znaczy,że promuje również miasto,a to że jest prywatny nie ma nic do rzeczy.U nas w Poznaniu klub płaci bodaj 350 zł na rok za wynajem stadionu 100 razy lepszego od stadionu ŁKS i oprócz tego dostaje jeszcze co roku dotacje milion zł od miasta.Wszyscy są zadowoleni,miasto ma reklamę,prezydent trzecią kadencje,klub ma stadion,a kibice dobre warunki do oglądania meczy i coraz bogatszy klub.Życzę wam tego byście kiedyś to zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulko Re: Stadion Miejski IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 17:46 moze to i sposób - tylko Łódź nie taka majetna jak Poznań.. niech zmienią nazwe naprzykład na NowoJorski Klub Sportowy i niech im New York stadion opłaca za reklame nazwową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:46 Nic takiego się nie zdarzy. Miasto juz pomogło jednemu klubowi , wyremontowało mu stadion to juz więcej nie chce remontować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.centertel.pl 13.07.07, 23:11 Bo ten jeden klub (jak to napisałeś) był jak do tej pory najlepszą kampanią reklamową Łodzi w jej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Re: Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:43 Brawo Polonista!!! Odkryłes spisek!! A tak sie starano go zatuszowac. Normalnie porucznik Colombo z ciebie! Znowu ten Rudy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski widzewek chorągiewki? IP: *.netburg.pl 13.07.07, 02:09 czekaj tatka latka.. Pobożne zyczenia. troche juz czekasz.Ty sie raczej módl zeby 10-latki z kozin czy retkini wiedzieli za kilka lat co to za IV ligowy klub o nazwie ŁKS. A Miasto niech przestanie dokładać do żebrzącego zakonu (trafne okreslenie), wszyscy płacimy podatki i jesli juz dopłacaja niech robią to sprawiedliwe bo znowu jak za czasów komuny, jestescie pupilkiem władz. Ale Widzewek i bez Zdanowskiej sobie poradzi. do zobaczenia za kilka lat na derbach Boruta- Łks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: chorągiewki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 03:04 nie czaje o co chodzi z ta Boruta???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: chorągiewki? IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:19 Gość portalu: aaa napisał(a): > nie czaje o co chodzi z ta Boruta???? --------------- Kiedyś był taki klub Boruta Zgierz. Czy jeszcze jest, tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakuboboe W ŁKS płacą i płaczą IP: *.centertel.pl 13.07.07, 03:00 Tylko czekać na pełne oburzenia komenty łks-iaków, jak to znów Gazeta czepia się ich ukochanego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek W ŁKS płacą i płaczą IP: 212.160.172.* 13.07.07, 09:19 Chyba normalne, że trzeba płacić za użytkowanie obiektów. żebracy z łks chcieliby wszystko za darmo, czasy komunizmu się już skończyły ale ten żałosny klubik tkwi w nich obiema stopami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ja krotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:22 lks frajerzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mit niech płacą IP: 193.24.14.* 13.07.07, 10:21 jestem mieszkańcem tego miasta i nie zgadzam się żeby dokładało ono do prywatnego biznesu jakiegoś Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek1908 30 tysięcy to zbyt duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:56 Korona płaci 93 tys i co z tego,ma nieporównywalnie wyzszy standard. 20 tys to bym jeszcze sie zgodził,ale 30 to zbyt wiele jak na razie.Zdaje sobie jednak sprawe ze to sprawi iz działacze zaczna szukac wiekszej liczyby sponsorów i udziałowców,aby miec na wszystkie koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek komuna się skończyła IP: *.tkdami.net 13.07.07, 10:58 2 tysięcy złotych miesięcznie? Komedia. Klub jest właścicielem pana goszczyńskiego, nie miasta i normalne, że musi płacić miastu za wynajem. I tak kwota 30 tysiecy zł to mało, biorąc pod uwabę, że wynakmuja pomieszczenia o powierzchni 500 metrów kwadratowych i 4 boiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: komuna się skończyła IP: 195.117.116.* 13.07.07, 11:51 i po lksie!!! a tak cieszyli sie ze to u nich bedzie stadion miejski chcieli i maja!!! zenada zeby placili 2tys za wynajem ale jeszcze wieksza zenada jest to ze nie placili nawet tych symbolicznych 2tys!!! co to za klub ??? zaraz beda mowic i pisac ze to wlasnie miasto ich pograzylo ze to wszystko przez wladze i gazete w ludzie przeciez was na NIC nie stac!!! prowadzenie klubu to nie sa tylko kontrakty pilkarzy ale w lksie jeszcze do tego nie doszli!!! jacy kibice tacy dzialacze i caly klub!!! LODZKI KLUB ZEBRAKOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: komuna się skończyła IP: 165.72.200.* 13.07.07, 13:15 jak zwykle w artykule o ŁKS mają najwięcej do powiedzenia czerwoni.. tyle w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: komuna się skończyła IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 13:41 a ja jestem zielony.....nie mam zamiaru sponsorowac tego dziadoskiego klubu tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakuboboe Re: komuna się skończyła IP: *.centertel.pl 13.07.07, 13:46 No a cóż wy, biali, możecie powiedzieć po takim artykule? Skoro nie komentujecie to widać komentarz jest zbyteczny. Po prostu się wstydzicie. A my..... My się najzwyczajniej w świecie nabijamy. To już się pośmiać nie można? A takie kluby jak wasz, czy Pogoń nadają się do tego lepiej niż najlepszy kabaret. Tyle w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ŁKS IP: *.mofnet.gov.pl 13.07.07, 14:37 a czego mamy sie wstydzić ??? to ty sie wstydz buraczyno , ze wylaewasz tutaj swoje żale ........ kibice są od kibicowania i tyle w temacie na dobre i na złe ŁKS POŻYJEMY ZOBACZYNY JAK BEDZIE VAMOS ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: ŁKS IP: 195.117.116.* 13.07.07, 14:49 najlepszym komentarzem jest brak komentarzy ze ze stony lksu!!! juz sie wstydza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: ŁKS IP: *.centertel.pl 13.07.07, 23:30 to ty sie wstydz buraczyno , ze wylaewasz tutaj swoje żale Słuchaj niunia; może się trochę z was nabijamy, ale umawiamy się, że nie będziemy się nawzajem obrażać. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: komuna się skończyła IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:12 bo niestety wy zescie sie gdzies pochowali.a kto sie unosi jak w widzewie sie zle dzieje jak przegrywa ano wy biali.ja mam pytanie skoro 30 tysi jest za duzo a wy proponujecie 2 tysie to ja chce wejsc na derby u waz za zlotowke mimo ze bilet bedzie kosztowal 20.czy w takiej sytuacji wejde na gruzowiasko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAM POMYSŁ Re: komuna się skończyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:28 niech wszycy z zażądu Łks czyli dzialacze i pilkarze pojda po rozum do glowy i niech zlikwiduja sekcje pilki noznej do ktorej miasto pakuje chorendlane sumy!!!! niech na Łks zostanie kosz i juz... bo w koncu na to ich bedzie moze stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista MAM POMYSŁ, konieczne korki z polskiego IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:41 Współczuję Widzewowi takich mądrych kibiców, co to znają się lepiej niż ktokolwiek inny, na prowadzeniu drużyny piłkarskiej. Dzięki takim pomysłom to LM nie powinniście nigdy opuścić. Doradzajcie lepiej Cackowi on z pewnością czeka na wasze porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek węglarz Panie Boże broń moje dzieci przez takim polonistą. IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:10 Z logiki pała! Gdzie ten człowiek napisał, że jest kibicem Widzewa? Poza tym, panie "ups" polonisto, z szacunku, chociażby dla istoty ludzkiej o trzeciej osobie piszemy wielką literą. A teraz możesz iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta W ŁKS płacą i płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:01 Dosyc tego. Nie zycze sobie, aby z moich podatkow lozyc pieniadze na tych nieudacznnikow! Ciagle tylko daj i daj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 21:40 Tak bardzo nie lubimy Antoniego Ptaka ale on jak prowadził ŁKS S.S.A. to płacił za główną płytę boiska i jednym treningowym (na którym dzisiaj jest budowana hala) płacił miesięcznie ok.20 tyś. zł. więc kwota np. 30tyś. zł jest bardzo prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza węgła Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:18 Pan Ptak prowadzi wielomilionowe interesy. A wiesz ile trzeba sprzedać "szato" od Goszcza, żeby wystarczyło na opłacnie kosztów produkcji, uciechy właściciela, a na końcu sponsoring klubu o nazwie ŁKS? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:33 Zamienił stryjek, siekierke na kijek. Tak można krótko opisać rozumowanie działaczy ŁKS-u. Dobrze pamiętam jak mówiono, że ŁKS będzie korzystał z obiektu za darmo. I co? Od początku zwracalem uwagę, że to nie będzie fer w stosunku do innych klubów w naszym mieście. I nagle otworzyły im się oczy. Współczuję kibicom ŁKS-u. Taką huśtawkę nastrojów w tak krótkim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:36 Wyluzuj. Oni Tobie wcale nie współczują. Chyba, że robisz to w odruchu serca i z miłosierdzia ;) A to wówczas przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:43 Gość portalu: crisbi napisał(a): > Wyluzuj. Oni Tobie wcale nie współczują. Chyba, że robisz to w odruchu serca i > z > miłosierdzia ;) ------------ Tak sobie pomyślałem. Jak ja bym reagował na to co sie dzieje w moim ukochanym klubie. Wychodzę z założenia, że najzdrowiej by było usłyszeć ostateczną czyli końcową decyzje. I chyba jest to odruch serca. Mimo, że jestem kibicem Widzewa. Cholera!!! Kto by pomyślał, że dożyje takich czasów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.07.07, 00:20 ŁKS to prywatna spółka?????? A podobno to są "rodowici Łodzianie" Kto więc kłamie????? Odpowiedz Link Zgłoś