Dodaj do ulubionych

W ŁKS płacą i płaczą

IP: 89.100.42.* 12.07.07, 23:18
ahahaha,zproponowali 2 tysiace???no niezłe,szkoda ze nie za darmo chcieli
grac na mieskim obiekcie.Chciwe garbole przeczytrzyli samych siebie :D
Obserwuj wątek
    • Gość: karolew W ŁKS płacą i płaczą IP: *.range86-146.btcentralplus.com 12.07.07, 23:32
      w ŁKS jak za komuny, wszystko by chcieli za darmo. ale dać im za darmo, to nie
      dość, że nie uszanują to jeszcze zostawią po sobie ruinę i to jeszcze zadłużoną
      ruinę.
      a skoro Goszczyński prezio nie płacił 2 tysięcy za wynajem stowarzyszeniu, to
      tym bardziej nie będzie go stać na 30 tysięcy za miesiąc. chyba że znowu miasto
      zapłaci za żebrzący zakon...
      • Gość: daj Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.197.rev.vline.pl 13.07.07, 00:13
        daj daj daj daj ... a ZdANOWSKA DAJE
    • Gość: Maria W ŁKS płacą i płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:48
      2 tys? E tam, dajcie tym zebrakom za 2 zl, albo 20 gr. Jak Wasz nie stac dziady, to grajcie w 3 lidze.
      Podatnicy nie beda ciagle za Was placic!!!!!!
      • Gość: rwt bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:40
        za korzystanie z głównej płyty, boiska ze sztuczną murawą, dwóch boisk
        treningowych na terenie Energetyka oraz pomieszczeń klubowych (około 500 mkw)
        miasto zażądało ok. 30 tys. zł na miesiąc. ŁKS zaproponował 2 tys. zł.

Ja z kilkoma kumplami chętnie wynajmiemy sobie podgrzewane boisko za 2000
        miesięcznie. Co wtorek lubimy się spotkać i pograć amatorsko w piłę. Zrzucimy
        się po 150-200 zł/mies. i StadioDaGruz jest nasz.
        • Gość: sea Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 10:03
          tez gram co wtorek moze wtedy jakis sparing sobie zrobimy?:)
          • Gość: rwt Re: bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:20
            Nie ma sprawy.
            P.S. Sorry za to "podgrzewane" boisko na Energetyku. Trochę się przejęzyczyłem.
            • Gość: sea Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 12:16
              rwt, a moze w te wtorki to my gramy razem? tylko nie wiemy o tym:)
            • Gość: yoda Re: bezczelność IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:05
              sea jak cos to ja sie tez na to pisze:)
          • Gość: DICK Re: bezczelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:04
            Wchodze w to. Od kiedy zaczynamy? Meczyk na podgrzewanej murawie? SUPER!
          • Gość: Poznaniak Stadion Miejski IP: *.icpnet.pl 13.07.07, 17:08
            Żal mi was jak czytam te brednie.Wy jesteście łódzkimi kibicami?Dziwicie się
            oburzeniu działaczy ŁKS,bo ja nie.Władze waszego miasta nic nie
            rozumieją.Przecież klub ma w nazwie łódzki,a to znaczy,że promuje również
            miasto,a to że jest prywatny nie ma nic do rzeczy.U nas w Poznaniu klub płaci
            bodaj 350 zł na rok za wynajem stadionu 100 razy lepszego od stadionu ŁKS i
            oprócz tego dostaje jeszcze co roku dotacje milion zł od miasta.Wszyscy są
            zadowoleni,miasto ma reklamę,prezydent trzecią kadencje,klub ma stadion,a
            kibice dobre warunki do oglądania meczy i coraz bogatszy klub.Życzę wam tego
            byście kiedyś to zrozumieli.
            • Gość: fulko Re: Stadion Miejski IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 17:46
              moze to i sposób - tylko Łódź nie taka majetna jak Poznań..
              niech zmienią nazwe naprzykład na NowoJorski Klub Sportowy i niech im New York
              stadion opłaca za reklame nazwową!
            • Gość: polonista Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:46
              Nic takiego się nie zdarzy. Miasto juz pomogło jednemu klubowi , wyremontowało mu stadion to juz więcej nie chce remontować.
              • Gość: rwt Re: Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.centertel.pl 13.07.07, 23:11
                Bo ten jeden klub (jak to napisałeś) był jak do tej pory najlepszą kampanią
                reklamową Łodzi w jej historii.
                • Gość: Młody B. Re: Dopóki Boniek miesza w Łodzi...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 10:43
                  Brawo Polonista!!!

Odkryłes spisek!! A tak sie starano go zatuszowac. Normalnie porucznik Colombo
                  z ciebie!

Znowu ten Rudy...
    • Gość: boski widzewek chorągiewki? IP: *.netburg.pl 13.07.07, 02:09
      czekaj tatka latka.. Pobożne zyczenia. troche juz czekasz.Ty sie raczej módl zeby 10-latki z kozin czy retkini wiedzieli za kilka lat co to za IV ligowy klub o nazwie ŁKS.

A Miasto niech przestanie dokładać do żebrzącego zakonu (trafne okreslenie), wszyscy płacimy podatki i jesli juz dopłacaja niech robią to sprawiedliwe bo znowu jak za czasów komuny, jestescie pupilkiem władz.
      Ale Widzewek i bez Zdanowskiej sobie poradzi.

do zobaczenia za kilka lat na derbach Boruta- Łks.
      • Gość: aaa Re: chorągiewki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 03:04
        nie czaje o co chodzi z ta Boruta????
        • Gość: Roosevelt5 Re: chorągiewki? IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:19
          Gość portalu: aaa napisał(a):

> nie czaje o co chodzi z ta Boruta????
          ---------------
          Kiedyś był taki klub Boruta Zgierz.
          Czy jeszcze jest, tego nie wiem.
    • Gość: jakuboboe W ŁKS płacą i płaczą IP: *.centertel.pl 13.07.07, 03:00
      Tylko czekać na pełne oburzenia komenty łks-iaków, jak to znów Gazeta czepia
      się ich ukochanego klubu...
    • Gość: arek W ŁKS płacą i płaczą IP: 212.160.172.* 13.07.07, 09:19
      Chyba normalne, że trzeba płacić za użytkowanie obiektów. żebracy z łks
      chcieliby wszystko za darmo, czasy komunizmu się już skończyły ale ten żałosny
      klubik tkwi w nich obiema stopami.
      • Gość: m ja krotko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:22
        lks frajerzy!!!
    • Gość: mit niech płacą IP: 193.24.14.* 13.07.07, 10:21
      jestem mieszkańcem tego miasta i nie zgadzam się żeby dokładało ono do
      prywatnego biznesu jakiegoś Pana.
    • Gość: Olek1908 30 tysięcy to zbyt duzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:56
      Korona płaci 93 tys i co z tego,ma nieporównywalnie wyzszy standard.
      20 tys to bym jeszcze sie zgodził,ale 30 to zbyt wiele jak na razie.Zdaje sobie
      jednak sprawe ze to sprawi iz działacze zaczna szukac wiekszej liczyby sponsorów
      i udziałowców,aby miec na wszystkie koszta.
    • Gość: Radek komuna się skończyła IP: *.tkdami.net 13.07.07, 10:58
      2 tysięcy złotych miesięcznie? Komedia. Klub jest właścicielem pana
      goszczyńskiego, nie miasta i normalne, że musi płacić miastu za wynajem. I tak
      kwota 30 tysiecy zł to mało, biorąc pod uwabę, że wynakmuja pomieszczenia o
      powierzchni 500 metrów kwadratowych i 4 boiska!
      • Gość: KIBIC Re: komuna się skończyła IP: 195.117.116.* 13.07.07, 11:51
        i po lksie!!! a tak cieszyli sie ze to u nich bedzie stadion miejski chcieli i
        maja!!! zenada zeby placili 2tys za wynajem ale jeszcze wieksza zenada jest to
        ze nie placili nawet tych symbolicznych 2tys!!! co to za klub ??? zaraz beda
        mowic i pisac ze to wlasnie miasto ich pograzylo ze to wszystko przez wladze i
        gazete w ludzie przeciez was na NIC nie stac!!! prowadzenie klubu to nie sa
        tylko kontrakty pilkarzy ale w lksie jeszcze do tego nie doszli!!! jacy kibice
        tacy dzialacze i caly klub!!! LODZKI KLUB ZEBRAKOW!!!
        • Gość: ŁKS RTK Re: komuna się skończyła IP: 165.72.200.* 13.07.07, 13:15
          jak zwykle w artykule o ŁKS mają najwięcej do powiedzenia czerwoni.. tyle w
          temacie :-)
          • Gość: zielony Re: komuna się skończyła IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 13:41
            a ja jestem zielony.....nie mam zamiaru sponsorowac tego dziadoskiego klubu tyle w temacie
          • Gość: jakuboboe Re: komuna się skończyła IP: *.centertel.pl 13.07.07, 13:46
            No a cóż wy, biali, możecie powiedzieć po takim artykule?
            Skoro nie komentujecie to widać komentarz jest zbyteczny.
            Po prostu się wstydzicie.
            A my.....
            My się najzwyczajniej w świecie nabijamy. To już się pośmiać nie można?
            A takie kluby jak wasz, czy Pogoń nadają się do tego lepiej niż najlepszy
            kabaret.
            Tyle w temacie :-)
            • Gość: ala ŁKS IP: *.mofnet.gov.pl 13.07.07, 14:37
              a czego mamy sie wstydzić ??? to ty sie wstydz buraczyno , ze wylaewasz tutaj
              swoje żale ........ kibice są od kibicowania i tyle w temacie
              na dobre i na złe ŁKS
              POŻYJEMY ZOBACZYNY JAK BEDZIE
              VAMOS ŁKS
              • Gość: KIBIC Re: ŁKS IP: 195.117.116.* 13.07.07, 14:49
                najlepszym komentarzem jest brak komentarzy ze ze stony lksu!!! juz sie wstydza
              • Gość: alamakota Re: ŁKS IP: *.centertel.pl 13.07.07, 23:30
                to ty sie wstydz buraczyno , ze wylaewasz tutaj
                swoje żale

Słuchaj niunia; może się trochę z was nabijamy, ale umawiamy się, że nie
                będziemy się nawzajem obrażać. OK?
          • Gość: yoda Re: komuna się skończyła IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:12
            bo niestety wy zescie sie gdzies pochowali.a kto sie unosi jak w widzewie sie
            zle dzieje jak przegrywa ano wy biali.ja mam pytanie skoro 30 tysi jest za duzo
            a wy proponujecie 2 tysie to ja chce wejsc na derby u waz za zlotowke mimo ze
            bilet bedzie kosztowal 20.czy w takiej sytuacji wejde na gruzowiasko?
            • Gość: MAM POMYSŁ Re: komuna się skończyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:28
              niech wszycy z zażądu Łks czyli dzialacze i pilkarze pojda po rozum do glowy i
              niech zlikwiduja sekcje pilki noznej do ktorej miasto pakuje chorendlane
              sumy!!!! niech na Łks zostanie kosz i juz... bo w koncu na to ich bedzie moze stac.
              • Gość: polonista MAM POMYSŁ, konieczne korki z polskiego IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 22:41
                Współczuję Widzewowi takich mądrych kibiców, co to znają się lepiej niż ktokolwiek inny, na prowadzeniu drużyny piłkarskiej. Dzięki takim pomysłom to LM nie powinniście nigdy opuścić. Doradzajcie lepiej Cackowi on z pewnością czeka na wasze porady.
                • Gość: ziutek węglarz Panie Boże broń moje dzieci przez takim polonistą. IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:10
                  Z logiki pała! Gdzie ten człowiek napisał, że jest kibicem Widzewa?
                  Poza tym, panie "ups" polonisto, z szacunku, chociażby dla istoty ludzkiej o
                  trzeciej osobie piszemy wielką literą.
                  A teraz możesz iść spać.
    • Gość: Aneta W ŁKS płacą i płaczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:01
      Dosyc tego. Nie zycze sobie, aby z moich podatkow lozyc pieniadze na tych nieudacznnikow! Ciagle
      tylko daj i daj
    • Gość: swojak Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 21:40
      Tak bardzo nie lubimy Antoniego Ptaka ale on jak prowadził ŁKS S.S.A. to płacił za główną płytę boiska i jednym treningowym (na którym dzisiaj jest budowana hala) płacił miesięcznie ok.20 tyś. zł. więc kwota np. 30tyś. zł jest bardzo prawdopodobna.
      • Gość: zza węgła Re: W ŁKS płacą i płaczą IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:18
        Pan Ptak prowadzi wielomilionowe interesy. A wiesz ile trzeba sprzedać "szato"
        od Goszcza, żeby wystarczyło na opłacnie kosztów produkcji, uciechy właściciela,
        a na końcu sponsoring klubu o nazwie ŁKS?
        Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Roosevelt5 Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:33
      Zamienił stryjek, siekierke na kijek.
      Tak można krótko opisać rozumowanie działaczy ŁKS-u.
      Dobrze pamiętam jak mówiono, że ŁKS będzie korzystał z obiektu za darmo.
      I co?
      Od początku zwracalem uwagę, że to nie będzie fer w stosunku do innych klubów w
      naszym mieście.
      I nagle otworzyły im się oczy.
      Współczuję kibicom ŁKS-u.
      Taką huśtawkę nastrojów w tak krótkim czasie.
      • Gość: crisbi Re: Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.4web.pl 13.07.07, 23:36
        Wyluzuj. Oni Tobie wcale nie współczują. Chyba, że robisz to w odruchu serca i z
        miłosierdzia ;)
        A to wówczas przepraszam.
        • Gość: Roosevelt5 Re: Chyba przechytrzyli samych siebie. IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 23:43
          Gość portalu: crisbi napisał(a):

> Wyluzuj. Oni Tobie wcale nie współczują. Chyba, że robisz to w odruchu serca
          i
          > z
          > miłosierdzia ;)
          ------------
          Tak sobie pomyślałem. Jak ja bym reagował na to co sie dzieje w moim ukochanym
          klubie.
          Wychodzę z założenia, że najzdrowiej by było usłyszeć ostateczną czyli końcową
          decyzje.
          I chyba jest to odruch serca.
          Mimo, że jestem kibicem Widzewa.
          Cholera!!! Kto by pomyślał, że dożyje takich czasów.
          Pozdrawiam
    • Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 15.07.07, 00:20
      ŁKS to prywatna spółka??????
      A podobno to są "rodowici Łodzianie"
      Kto więc kłamie?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka