Gość: anka IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 14:36 pytanie do studentów wydziału stosunków międzynarodowych i politologii - jaki jest poziom matematyki? jestem po klasie humanistycznej nie wiem czy ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczen Re: elementy matematyki IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.07, 16:06 ryzykuj;], ja z matmy jestem tragikomiczny ale poradziłem sobie w tym roku zarówno z matematyki jak i ze statysytki, tak jak więkoszość, jak nie wszyscy z roku, to są absolutne podstawy, wiec bez problemu sobie dasz rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: elementy matematyki IP: *.lodz.mm.pl 17.07.07, 19:31 Matma to dopiero poczatek... Dolicz caloroczna ekonomie, egzamin ze statystyki, potem dojdzie prognozowanie i symulacje miedzynarodowe oraz miedzynarodowe stosunki gospodarcze. Wbrew pozorom przedmiotow zwiazanych z matematyka jest calkiem sporo. Pozdrawiam i do zobaczenia na WSMiP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grb Re: elementy matematyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:50 przykro mi ale prognozowanie i symulacje nie maja nic wspólnego z matmą.sama matematyka jest spoko,wykładowcy wiedzą że mają do czynienia z humanistami.ja w liceum miałem 3 z matematyki a na studiach zdobyłem "czwóreczkę":)bój się raczej historii niż matematyki... Odpowiedz Link Zgłoś
jamm-pt Re: elementy matematyki 18.07.07, 21:14 nie masz się czym martwić. wykładowca jak i prowadzący ćwiczenia sa w porządku - wiedzą z kim maja do czynienia. popieram - bój się historii z kimkolwiek na wydziale byś jej nie miała... choć zdać się da... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: elementy matematyki IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 18:37 dzięki wszystkim i do zobaczenia w październiku Odpowiedz Link Zgłoś