Dodaj do ulubionych

ATLAS to brudasy?

18.07.07, 21:28
Fajnie, ze mamy taka firme w Lodzi, jestem regularnie na wystawach w Altasie
Sztuki. Jednym slowem fajnie, ale.... nie rozumiem czemu wielkiej firmy
budowlanej nie stac na odmalowanie fasady swojej siedziby:
atlas.lodz.patrz.pl/
Tym bardzej, ze maja kamere wycelowana w to miejsce i raczej wiecej
bazgranie nie bedzie...
atlas.lodz.2.patrz.pl/
Obserwuj wątek
    • djo4 Re: ATLAS to brudasy? 19.07.07, 09:30
      ha ha ha ha
    • m6000 Re: ATLAS to brudasy? 23.07.07, 21:24
      moze dac im kase na farbe?
      • klawi1 Re: ATLAS to brudasy? 24.07.07, 02:22
        moim zdaniem brudas to ten kto tak oszpecił swoimi bazgrołami te ściany
        • smakaroni Re: ATLAS to brudasy? 24.07.07, 09:41
          Moze i tak, ale zalozmy, ze robi Ci pies na wycieraczke. Sprzatasz, czy nie? Dodajmy, ze jestes np
          dozorca
          • klawi1 Re: ATLAS to brudasy? 25.07.07, 01:06
            a co ma piernik do wiatraka,o co TY walczysz,o czyste ściany dla popaprańców
            którzy ukradkiem w nocy niszczą cudzą pracę i własność
            • smakaroni Re: ATLAS to brudasy? 25.07.07, 10:46
              Zalozenie, ze nie sprzatam bo i tak ktos mi nas... jest troche idiotyczne. Tym bardzej, ze mam kamere
              wycelowana w to miejsce. Gdyby wszyscy tak mysleli... nie sprzatam bo i tak ktos nabrudzi, nie
              odmalowuje bo tak ktos zamaluje....
              PS Sa ludzie, ktorzy odmalowywuja do skutku, wiec wielka firme budowlana pownno stac na troche
              farby. Uwazam tez, ze z marketingowego punktu widzenia to starszna kicha, ze ta elewacja jest tak
              brudna.
            • miejskie_narty Re: ATLAS to brudasy? 25.07.07, 11:05
              W takim razie może należałoby zlikwidować policję, skoro ta nie jest w stanie wyeliminiować przestępczości?

Właściciel ma obowiązek dbać o wygląd własnej posesji, jeśli tego nie robi, a ma taką możliwość, to chyba rzeczywiście jest brudasem...
    • zorientowany6 Re: do smakaroni 25.07.07, 16:03
      A może byś tak pochwalił się przy jakiej okazji zrobiłeś te zdjęcia i dlaczego
      akurat Atlas,a nie firmę w której pracujesz,rozmawiałem z chłopakami z ochrony
      budynku,mają Cię nagranego,wyjaśnili mi też w jakich okolicznościach zrobiłeś
      te zdjęcia,bardzo ciekawa historia,a poza tym tego pseudo artystę który
      oszpecił budynek swoimi bohomazami ochrona ujeła ,przekazała policji,sąd go
      skazał na grzywnę i odmalowanie budynku ,ale jak widać facet nie ma zamiaru
      brudzić się przy malowaniu cudzej własności którą bezmyślnie zniszczył-taki z
      niego czyścioch
      • brite Re: do smakaroni 25.07.07, 16:12
        > sąd go skazał na grzywnę i odmalowanie budynku
        > ale jak widać facet nie ma zamiaru brudzić się

Nie ma możliwości wyegzekwowania wyroku sądu? Gó..arstwo powinno publicznie w
        żarówiastych kamizelach odmalować mury.
      • smakaroni Re: do smakaroni 25.07.07, 19:54
        zorientowany6 napisał:
        A może byś tak pochwalił się przy jakiej okazji zrobiłeś te zdjęcia i dlaczego
        > akurat Atlas,a nie firmę w której pracujesz
        przy takiej okazji, ze czasami robie zdjecia czegos co mnie denerwuje np.
        www.wrzuta.pl/obraz/2hBD1G8WCp/brudas
        www.wrzuta.pl/obraz/y5xp2n7En1/lodz_proponuje
        patrz.pl/?135672
        Moze dzis wrzuce na forum zdjecia cukierni, w ktorej zamiast szyb sa dykty i debila, ktory wypisuje
        jakies glupoty w stylu "nie glosuj bo to zydy sa"...
        Dlaczego Atlas? Bo to moim zadaniem przegiecie, zeby firma, ktora produkuje materialy budowlane nie
        mogla odzalowac troche farby...
        Czy nie fotografuje swojego miejsca pracy? Owszem, pracuje we domu, czasami jak sa jakies imieniny
        cos tam pykne..

rozmawiałem z chłopakami z ochrony
        > budynku,mają Cię nagranego,wyjaśnili mi też w jakich okolicznościach zrobiłeś
        > te zdjęcia,bardzo ciekawa historia
        Interesuje Cie ta histora? No wiec jest taka, ze przyjechal do mnie kolega z nowym malym aparatem,
        a ja upuscilem go na ziemie. Strasznie sie porysowal. Musialem mu odkupic. W taki oto sposob mam
        nowy maly aprat, nosze go ze soba i forografuje roznych brudasow.
        Jak mialem wiekszy jakos sie nie chcialo....W jakich okolicznosciach zrobiles zdjecia? Raczej bylo cieplo,
        a moze zimno, ogolnie jakos tak normalnie. Moze jakies ptaki cwierkaly bo park jest blisko.
        Tak w ogole gadasz troche jej Pani dyrktor Firkowska z Atlasu, ktora nie mogla zrozumiec, o co mi
        chodzi i "jak smiem". To tak jak czasem zrywam nielegalny plakat na przystanku, a ludzie patrza na
        Ciebie jak na bandyte....
        • smakaroni ATLAS 29.07.07, 21:28
          Atlasowi nawet swastyki na ich wlasnych murach nie przeszkadzaja:
          atlas.lodz2.patrz.pl/
          • Gość: smakaroni Re: ATLAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:49
            Brawo. Wreszcie odmalowali:
            www.wrzuta.pl/obraz/aRjGRmN5cI/atlas_ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka