Gość: Tomas IP: 212.191.74.* 23.06.03, 13:44 Coś nie widać olbrzymiego ruchu na placu budowy. Te dwa walce i jeden spychacz ściągnięto specjalnie tylko do zrobienia zdjęć do prasy. Wie ktos coś wiecej czy i kedy budowa ruszy na dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Re: MANUFAKTURA c.d. IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 17:48 JEŚLI CHODZI O ROBOTY ZIEMNE, TO Z TEGO CO WIEM, WCIĄŻ TRWAJĄ NEGOCJAJCE Z PRZEWOŹNIKAMI . Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: MANUFAKTURA c.d. 23.06.03, 19:54 Gość portalu: P. napisał(a): > JEŚLI CHODZI O ROBOTY ZIEMNE, TO Z TEGO CO WIEM, WCIĄŻ TRWAJĄ NEGOCJAJCE Z > PRZEWOŹNIKAMI . Przewoźnikami czego - ziemi, ludzi, pieniędzy ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: MANUFAKTURA c.d. IP: 213.25.20.* 25.06.03, 12:04 PRZEWÓZ ZIEMI, GRUZU(...) CHYBA Z TYM KOJARZĄ SIĘ ROBOTY ZIEMNE? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Przewozy 25.06.03, 20:27 A co oni negocjują ? A moze te debaty zorganizowali tylko dla zabicia wolnego czasu ? Skąd brać i gdzie wyrzucać ? Teren spory - maja dużo mozliwości. Myślę, że negocjacje w piatek bedą zakończone i ruszy budowa juz normalnie - bez negocjacji z przewoźnikami gruzu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś