excentrix 24.07.07, 14:05 Pozdrawiam wszystkich forumian z goscinnej wyspy. Ladnie, cicho i psy tu chyba wcale nie robia kupki, bo nie widac zadnych sladow. Brak polskich znakow z oczywistych wzgledow uzasadniony :) pzdr!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Ale zaśmierdziało 24.07.07, 14:09 zagranicą! A co, psy tam srają do muszli, tak? I jeszcze wodę spuszczają po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Ale zaśmierdziało 24.07.07, 14:24 W pampersy poubierane, zmutuja się. Może wreszcie tak daleko elektronika zadziałała, że czipy umożliwiają sterowanie psiknięciami i wydalaniem psich granatów. Może też uchodźcy oddają mocznik i zamiast azofoski coś w rodzaju kompostu miejscowym przyrządzają. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Hallo from Spalding - England 24.07.07, 14:15 Ta, nie ma zadnych sladow, bo powodz zmyla. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
djo4 Re: Hallo from Spalding - England 24.07.07, 14:16 a ja macham do Ciebie:) widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lavetti Re: Hallo from Spalding - England 24.07.07, 14:51 Nie ma psich kup, bo tam mało kto ma psa. Wiem, co mówię, byłam, wróciłam i nie tęsknię :D Tęskniłam, jak tam byłam, za Łodzią, za psami, psimi kupami- to takie swojskie :) No może brakuje mi tylko takiej pasty serowo- cebulowej z Tesco albo z Sainsbury's ;) Ale macham również i pozdrawiam. Podrzuć trochę tej pasty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix bogu dzieki 24.07.07, 15:06 ta czesc Albionu woda nie tknieta, choc dnia niedeszczowego nie pamietam. Oops, dzis nie padalo... odpukac <knock/knock> Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: ale wrócisz kiedyś? 24.07.07, 15:07 :) nie wiem kiedy, jakos sie malo na powrot zanosi. Cheddara ? Cidera chyba, bo tego pelno. A i Tyskie jest i w bibliotece polskie ksiazki. To mnie ucieszylo. Odpowiedz Link Zgłoś