teufel 25.06.03, 07:35 Bus na linii 88 wczoraj widział. Brzydki jakiś zielono - zółty. Szybko przemknął nawet nie widziałem jakiej marki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Bus na linii 88 25.06.03, 11:22 może toto było Urbinetto? (Solaris 10) Nikt nic nie mówił o kolejnych testach...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Bus na linii 88 IP: *.toya.net.pl 25.06.03, 11:45 geograf napisał: > może toto było Urbinetto? (Solaris 10) > Nikt nic nie mówił o kolejnych testach...:-) > Ojej, czy o wszystkim trzeba zaraz trącić? :) To Kapena. Jeździ od wczoraj. pzdr, luki P.S. Też uważam, że jest brzydka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Bus na linii 88 25.06.03, 12:07 To jeszcze jeździ? No to zapowiada się długi powrót z Bałut na Chojny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Jechałem 25.06.03, 20:54 Ano jechałem i pobiłem kolejny reork.. Łagiewnicka-Kurczaki w 3 godziny:-) Autobus rzeczywiście taki sobie z wyglądu;-) W środku ciasnawy. 18 miejsc siedzących i 14 stojących. Niestety większość staczy preferuje stanie w drzwiach, które lekko zablokowane-nie otwierają się dalej. Jedzie się nim ciho i wygodnie. Do Kalonki dojechał komplet pasażerów. były problemy z wyjściem, podobna "zawartość" dojechała na Doły. Autobus jest jednak za ciasny nawet na taką linię w dzień powszedni, ale moim zdaniem odpowiedni w weekendy na takie linie jak 71, czy 63-oczywiście zwiękzając częstotliwość. Do tego można w nim sprzedawać bilety u kierowcy;-) Tak, jak to robią w Wałbrzychu, skąd tenże przyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Jechałem IP: *.wshe.lodz.pl 26.06.03, 10:31 Z zewnątrz jest, hmmmm, delikatnie mówiąc brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jechałem 26.06.03, 13:54 myślę, że jest to sprawa przyzwyczajenia... wszak przyzwyczajeni jesteśmy do "płaskich" przodów, a tu nagle jakieś nowe nadwozie... Poza tym może w kolorach łódzkich wyglądałby lepiej?;-) A przede wszystkim-najważniejsza jest funckjonalność, a bus jest stanowczo za mały (chyba, że tylko w weekendy byłby wykorzystywany, ew. wynajmowany do wycieczek, co jednak jest stratą pieniędzy...) Odpowiedz Link Zgłoś