chateau 12.08.07, 21:10 Pali się pod tyłkami, a z wyliczeń wynika, że w Łodzi, Zgierzu, Łasku, Pabianicach etc. jest ciut więcej wyborców niż w Bełchatowie i Piotrkowie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lowee Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:20 chyba jednak kiełbasa ...:) Wegetarianin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis_da Re: Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.07, 00:52 Rozwiesić teraz w całej Łodzi billboardy o treści: Rząd "IV RP" zabrał naszemu miastu S8 i pieniądze na lotnisko. Na kogo zagłosujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YkY Re: Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: 82.177.55.* 13.08.07, 08:21 Proponuję wprowadzić stan permanentnej kampanii wyborczej. Tak żeby to nie normalni ludzie a oni żyli w ciągłej niepewności "czy nas wybiorą czy nie". Może wtedy te obiecanki cacanki nabierałyby realnego kształtu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzy Łódź już nie da się PISowi nabrać 12.08.07, 21:26 W ani jedno słowo Pisowcom nikt już w Łodzi nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaksa Re: Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.toya.net.pl 12.08.07, 21:42 Ciekawe - członkowie jednego rządu spotykający się na posiedzeniach muszą pisać do siebie pisma. Jeśli rzeczywiście popieraliby Łódzki wariant Gosiu na posiedzeniu rządu szepnąłby Polaczkowi: co ty tam odp.. z tą S8 ludzie chcą przez Łódź, Jarek chce ja też chcę więc ma być przez Łódź. Wykonać! W pisemka nie wierzę i sorry ale przez tą historię z S8 ani ja nikt z mojej rodziny na Pisuarów nie zagłosuje. Przekonam nawet babkę choć nie będzie łatwo wygrać z ojcem dyrektorem :) Dość wąski horyzont wyborczy ale miarka się przebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Bez rozpoczęcia S8 nie głosować na PiS 12.08.07, 21:45 Bez rozpoczęcia S8 nie głosować na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Bez rozpoczęcia S8 nie głosować na PiS 12.08.07, 21:47 Zgadzam się z drugą częścią zdania ;-) Wyborcy nie muszą dotrzymywać swoich obietnic, skoro politycy robią ich w jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolityk ale sie smieje z tej babaki i ojca dyktatora :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 17:09 Popieram-precz z pisuarami- tylko powiedzcie na kogo glosowac bo ja zadnemu obecnemu politykowi nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tauro Pisma, obietnice... Kiedy fakty? IP: *.rainbownet.pl 12.08.07, 21:54 Kiedy rząd podejmie w końcu osteczną decyzję - odrzuci plan dyrekcji dróg?! Dopóki tego nie zrobi to nadal puste obietnice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Pisma, obietnice... Kiedy fakty? IP: *.toya.net.pl 12.08.07, 22:07 Nie bedzie zadnych faktów. Po prostu idą wybory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Pytanie?Kiedy S8 zostalo by IP: *.bel.vectranet.pl 12.08.07, 21:58 wykonane na odcinku Wroclaw-Warszawa(realnie), oraz drugie pytanie, kiedy Lodz polaczy sie autostrada z Warszawa(realnie) oraz kiedy skoncza szybki pociag(realnie na calym odcinku z Warszawa).Wiadomo ze brak odpowiedniego polaczenia z Warszawa, jest decydujacy w rozwoju Łodzi(a wlasciwie "sredniego" rozwoju na mozliwosci Łodzi i w porównaniu z innymi duzymi miastami. A szybkiego wykonania chocby jednego z tych polaczen w calosci w najblizszych latach nie widac. Wladze miasta sa - prawie zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:20 Popiera źle, nie popiera też źle ludzie co Wy k.... w końcu chceta. Bydzie S-8 i tyle! Zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPiSuar Gosiewski - prawicowa szmata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:30 Niech ta PiSowska szmata, ten załosny kurdupel Gosiewski - odpierdzieli się od Łodzi. W tym mieście tylko skończony debil zagłosowałby jeszcze ba PiSuar. PiSuary potrafią tylko robić loda tej faszystowskiej świni rydzolowi. PiSuary - won z Łodzi. Każdy, kto się przyzna do głosowania na te nazistowskie pomioty, powinien dostawać w ryj! Edgar Perron - wydawało się, że nie możesz baranie być śmieszniejszy, a tu niespodzianka! Co, głosów by się chciało, ty prawicowa szmato?! Idź, dogadaj się z Tuskiem, to kolejna szmata, pewnie oszuka wyborców i da ci stołek. Gosiewski, rzygać mi się chce, jak cię widzę w telewizji, ty neandertalu. Nadajesz się tylko do tego, żeby wbić ci w ten pusty łeb gwoździe i przymocować blacik - byłbyś niezłym stoliczkiem do piwa, gdybyś tak nie śmierdział szmatą! Nigdy nikt tak wiele złego nie zrobił Łodzi w tak krótkim czasie, jak wy - PiSowskie wypierdki. Odwalcie się od nas, szmaty!!! A łódzcy posłowie PiSuaru to już w ogóle szczyt zeszmacenia i zdrady wyborców oraz rodzinnego miasta. Miller, Belka - wracajcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk1 Re: Gosiewski - prawicowa szmata 13.08.07, 23:35 hehehe czlowieku nono podoba mi sie to za tekst o stoliczku do piwa dostajesz honorowy order marianczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi75 Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.07, 22:22 Brawo Edgar, krok w dobrą stronę. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Przed wyborami 12.08.07, 22:55 Konieczne są dowody. Przed wyborami chcę widzieć wykup gruntów i plan oraz potwierdzenie GDDiA. Wtedy dopiero zagłosuję na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:36 > Konieczne są dowody. Przed wyborami chcę widzieć wykup gruntów i > plan oraz potwierdzenie GDDiA. Wtedy dopiero zagłosuję na PIS. nie zapominaj że to oni z s8 od początku namieszali (co za skutkowało m.in. tym że odcięto nam na ten cel środki przeznaczone na s8 w łódzkim na rok obecny) i już za sam ten fakt bym na nich nigdy nie głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPiSuar tylko szmaty głosują na PiSuar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:32 to głosuj na PiSuar, debilu! trzeba być kompletnym baranem, żeby głosować na takie dno. Tylko lewica daje Łodzi warunki normalnego rozwoju! Jak ktoś ma wątpliwości, to chyba jest ślepy i głuchy na to, co się w Polsce dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 Dziwna ta twoja retorytka 13.08.07, 11:50 Nie głosowałem na pis i mam o nich jak najgorsze zdanie w którym utwierdziły mnie ostatnie poczynania tych ludzi raz jest koalicja raz jej nie ma, nie potrafią wziąć odpowiedzialności za Państwo wszystkimi środkami starali się aby ten rząd upadł ale tak aby to przypadkiem nie oni byli sprawcą jego upadku i udało się. Teraz w kampanii wykorzystają to co się wyważyło będą udowadniać że chcieli dobrze ale samoobrona i lpr im nie pozwoliła przy wsparciu PO i LiD-u. Myślę że takimi argumentami nie znajdziesz wielu chętnych do głosowania na Lewicę (tylko gdzie ona jest ???) jeżeli reprezentujesz Lewicę to powinieneś używać języka mniej obraźliwego a bardziej tolerancyjnego w końcu mamy demokrację i każdy może rządzić jak go naród wybierze tak już jest i należy się z tym pogodzić ale nie obrażać innych ludzi no chyba że marzy Ci się powrót do jednej i nie omylnej władzy jaką była Polska Ludowa ze swoim socjalizmem. ------------------------ Winning odpowiedzi Trzy głębokie oddechy Odżywianie według pięciu przemian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPiSuar dziwne są tylko Twoje założenia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:13 Dziwny jest tylko i wyłącznie Twój pogląd, że człowiek lewicy powinien być zawsze taktowny i tolerancyjny dla wszelkich gnid oraz, że nie wolno mu nikogo obrażać. Mój pogląd jest natomiast taki, że nadmiernie przez te 18 lat wolnej Polski cackaliśmy się z tępą, prawicową hołotą. Rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Jeśli ktoś jest debilem i głosuje na PiSuar, czyli dopuszcza się zdrady państwa (bo PiSuar uprawia politykę antypolską), to trzeba go nazwać po imieniu i potępić. Skoro PiSuarowi wolno było nazywać nas złodziejami itp., to i nam wolno ich nazwać po imieniu - szmatami i debilami. Uważasz, że są różne standardy dla Lewicy i dla nazistów? Ja tak nie uważam. I chcę też dodać, że kiedy prawica niszczyła dobre obyczaje w polskiej polityce (przypomnij sobie spektakle nienawiści i pomówień nazywane "komisjami śledczymi"), my - Lewica - uprzedzaliśmy, że upadek obyczajów w polityce do niczego dobrego nie prowadzi. Ale skoro faszystowska hołota nie chciała słuchać głosu rozsądku, to dzisiaj ma za swoje. Moje hasło to "zero tolerancji dla wrogów tolerancji". Nie widzę powodu, dla którego mam mieć szacunek dla kogoś, kto nie ma go dla mnie - nie szanuję więc prawicowych ciemniaków, moherowych suk, pazernych księży-pedofilów, pseudointelektualistów typu Terlikowski czy Legutko, spasionych "ojców rodzin" z wąsami i w sandałach do skarpet (typowu obraz Polaka) itp. łajna. A te aluzje do "tęsknot za PRL-em" możesz sobie darować - ja jestem za młody, żeby choć pamiętać PRL. Tęsknię do normalnego, przyjaznego ludziom, otwartego, tolerancyjnego, świeckiego i opiekuńczego państwa, a nie do PRL-u. Do PRL-u to tęsknią chyba głównie PiS- faszyści - sądząc po metodach i retoryce. Kaczyński to chyba nieślubny syn Gomułki, a ziobro - dzierżyńskiego albo berii. I jeszcze jedno - wybierają obywatele, a nie "naród", bo "naród" to pojęcie o konotacji etnicznej, a mimo wszystko w wyborach do Sejmu wolno jeszcze głosować nie będąc etnicznie Polakiem. Rozumiem, że Twoje tęsknoty do III Rzeszy wyrażają się w tym, żeby odebrać czynne prawo wyborcze osobom niebędącym etnicznie Polakami - ale to dopiero PiSowska faszystowska przyszłość. I jeszcze jeden drobiazg - plujesz, żuczku, na socjalizm? To porównaj sobie standard życia i tempo rozwoju gospodarki w liberalnej Polsce i w socjalistycznej Szwecji. Może w Szwecji PKB zwiększa się o 2% rocznie, a u nas o 6%, ale te 2% u nich to 600$, a te 6% u nas to 400$. Miną lata świetle, nim dogonimy ten socjalistyczny kraj. I zapytaj też swoich znajomych, gdzie woleliby żyć - w szwedzkim socjalizmie, czy w polskim "raju na ziemi". Ciekaw jestem, co powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisień Re: dziwne są tylko Twoje założenia... IP: 81.168.185.* 13.08.07, 18:25 A jak dla mnie to poza rządami Mazowieckiego, cały czas w Polsce rządzi lewica, z tym, że raz pobożna, a raz nie. To czy ktoś może mienić się prawicą czy lewicą nie decyduje logo, nazwa partii lecz program wyborczy. PiS ma program lewicowy LiD i LiS również... to jest ten problem, którego większość ludzi wychowana w socjalu nie dostrzega i przyczyna, czemu jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pejan Gosiewski popiera S-8 przez Łódź 12.08.07, 23:15 W liście Gosiewskiego zdanie: "Zwracam się do Pana z prośbą o rozważenie podjęcia działań mających na celu zmianę przebiegu drogi ekspresowej S-8 łączącej Warszawę z Wrocławiem, zgodnie z propozycjami zawartymi w »wariancie północnym « powinno brzmieć: "Przypominam o wcześniejszej decyzji Rady Ministrów o wyborze wariantu północnego przebiegu trasy S-8 przez Sieradz, Zduńską Wolę, Łask, Pabianice, Łódź jako najkorzystniejszego i podjęcie działań zmierzających do jego realizacji". Byłby to dowód, że rząd nie robi z gęby cholewy. A tak to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydomason Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.08.07, 23:24 Smiech;-)))) Edgar Peron niczego juz nie zalatwi, ani nie poprze. Teraz oni wszyscy sa zajeci pilnowaniem stolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojas łodzki pis ma same ofermy , dlatego Edgar ratuj! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.08.07, 06:19 Tym samym Kropiwnicki udowadnia po raz kolejny że nie ma z kim rozmawawiać w łódzkim PIS.Same miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:12 PiS-ka kiełbaska wyborcza. W Łodzi już niesmaczna Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 Gosiewski może poprzeć nawet lądowanie nam Marsie 13.08.07, 08:26 Przecież ten rząd już nie istnieje i zaczyna się kampania wyborcza tak więc może nam obiecywać różne dziwne i niespotykane rzeczy ------------------------ <a aref="www.varia24.pl/odzywianie-wedlug-pieciu-przemian-p- 43.html">Odżywianie według pięciu przemian</a> Winning odpowiedzi Trzy głębokie oddechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archifun kiedy głupia władza potraktuje obywateli poważnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:51 I tak oto się okazuje w sposób obiektywny i naturalny , którędy powinna iść droga. Prosta sprawa: więcej wyborców, więcej użytkowników drogi, zatem droga powinna iść tam gdzie są jej użytkownicy, czyli przez metropolie i aglomeracje, a nie przez polskie wiochy. Przez nasze piękne polskie wiochy powinny iść nasze piękne polskie pola i lasy. To jest tak oczywiste, że potrzeba wyborów, żeby wyprostować rozum chorym politykom. Trochę dziwi nieco miękki jak na decydenta inwestycji ton listu - jakby rząd bał się feudałów z GDDKiA. Mozna przeforsować wbrew rozsądkowi i ekonomi stację w szczerym polu, a strach przed kategorycznym rostrzygnięciem kwesti przebiego s8 zgodnie ze zdrowym rozsądkiem. Albo ten rząd nic nie znaczy, albo ma poprzewracane idee. Na koniec powiem, że obiecanki przedwyborcze to jedno, a praktyka powyborcza to zupełnie inna rzecz. Taki sobie liścik i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Gosiewski popiera S-8 przez Łódź IP: *.smrw.lodz.pl 13.08.07, 11:56 Nie wiem po co ten list do GDDKiA.Przecież GDDKiA złożyła wniosek do rządu o zmianę.Więc wszyscy oczekują oficjalnego stanowiska rządu czyli odpowiedzi na ten wniosek.Listy to można pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eswu niestety, Gosiewski nie popiera S-8 przez Łódź IP: 83.2.170.* 08.09.07, 17:13 dawno już by wywalił GDDKiA za kompromitujące opinie i kłamliwe uzasadnienia Odpowiedz Link Zgłoś