m..m 01.07.03, 11:45 Adminowi nie podoba się mój nick. Trudno, nie doczekam drugich urodzin na Forum. Z resztą i tak ostatnio niewiele pisałem. Pa pa M..M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: A co jest nie tak z Twoim nickiem? (n/t) 01.07.03, 12:32 Nie mozna miec nickow z kropkami/kreskami na poczatku i koncu lub wiecej niz jednym takim znakiem posrodku. Odczuli to juz miedzy innymi kropka. i saper_. Takie buty Panie Dziejku:-) dzierżbór buty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: A co jest nie tak z Twoim nickiem? (n/t) 01.07.03, 12:36 no dobrze, ale w czym to przeszkadza? Przecież nie ma problemów z logowaniem? I dlaczego komunikat, że dany nick nie może zostać utworzony nie jest generowany podczas jego tworzenia, a nie dopiero jak się ludzie przyzwyczają? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Standardy światowe mówią "nieeeee" 01.07.03, 12:41 No wlasnie! Blad popelniono w zamierzchlych czasach, kiedy tworzony byl portal. Wtedy to pozwolono na cos, co na calym swiecie, wlacznie z Uganda jest niedopuszczalne. I chodzi tu nie o logowanie na portalu ale o poczte. Zrobili bledy, a pozniej ludzie przezywaja swoje osobiste tragedie. Czy nie tragedie Florysto? :-)))) dzierżbór tralalala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. bez sensu IP: *.11.62.81.dial.bluewin.ch 01.07.03, 17:14 Ja mam ten sam problem. I najbardziej mnie irytuje, ze bede musiala pytac wszystkich adminow na portalach prywatnych, zeby mnie na nowo wpuscili z nowym nickiem. Niech to szlag. Az mi sie nie chce pisac. Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Standardy światowe mówią 'nieeeee' 01.07.03, 18:11 W swoim czasie bardzo mnie to zdenerwowało. Teraz podchodzę do tego spokojniej. Selawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Standardy światowe mówią 'nieeeee' 01.07.03, 18:15 Aczkolwiek czasem zdarza mi się wyciągnąć z szafy stare ubranko i je założyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. ale tylko... IP: *.11.62.81.dial.bluewin.ch 01.07.03, 21:26 do 12 lipca. Po tym czasie niestety koniec zabawy. Moze i ja sobie zrobie przerwe we wchodzeniu na forum i wroce w nowym, lepiej skrojonym ubranku? Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Rotka IP: *.tvsat364.lodz.pl 01.07.03, 21:31 Jak Do. Byłaś "Do~" i taką dłużej być nie możesz, sprawdź, może Rotka (a co, było trochę od początku, teraz może niech końcówka też się nacieszy:) może Rotka jest jeszcze wolna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Rotka IP: *.11.62.81.dial.bluewin.ch 01.07.03, 21:44 Bardzo fajny pomysl. Tylko nie zmiana nicka jest problemem, tylko prosby na prywatnych forach, zeby mnie na nowo wpuszczali. Dodam, ze jest tych for dobrych kilka.... Wolalbym zmienic nick, ale, zeby byl rozpoznawany jako poprzedni... Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Rotka=aktoR 02.07.03, 08:27 Popieram, fajny pomysł, nawet ujryte zdolności twój nowy nick by ujawniał. Mogłbym zaproponować także "dotka", albo spróbuj d_o.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nie chcą mnie tutaj :-( 02.07.03, 03:21 Oj nie pitol głupotek ;-) Zrób jakiś nowy, spełniający wymagania ale podobny do obecnego nick i z głowy. Do zobaczenia w nowym wcieleniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: mnie też nie chcą... 02.07.03, 11:56 ...ale pzrestałąm się pzrejmować -- "nie wszystko, co nas podnieca, jest dla nas dobre..." Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: u mnie wszystko gra 02.07.03, 12:05 nie mówię pzrecież o wszystkich. ale zdarzają się jednostki wybitne... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto wypowiedź admina. 02.07.03, 12:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=6774941&a=6775149 Odpowiedz Link Zgłoś