Dodaj do ulubionych

GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU?

IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 16:04
JESTENM GEJEM I CHCIAŁBYM SIE ZAPYTAC GDZIE SIE SPOTYKAJA GEJE W ŁOWICZU.
CZY JEST TAKIE MIEJSCE?
A MOŻE GDZIES W OKOLICY?
DZIEKI
Obserwuj wątek
    • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 09:52
      Pod pomnikiem papieża na Rynku.
      • Gość: kazik Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.proxy.aol.com 14.07.03, 05:10
        mila lowiczanko mam nadzieje ze na takich spotkaniach z milosci do blizniego,
        poruszacie wole boza co do naszego ludzkiego zycia,informujac,ze zycie wbrew
        naturze[woli Boga]nie bedzie mialo miejsca w Krolestwie Bozym na ziemi.
        • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.acn.waw.pl 14.07.03, 10:55
          Gość portalu: kazik napisał(a):

> mila lowiczanko mam nadzieje ze na takich spotkaniach z milosci do blizniego,
          > poruszacie wole boza co do naszego ludzkiego zycia,informujac,ze zycie wbrew
          > naturze[woli Boga]nie bedzie mialo miejsca w Krolestwie Bozym na ziemi.

O Matko Bosko to ty nawiedzony jakiś jesteś?Może byś spróbował?nauczę Cie tego
          i owego.
          • Gość: kazik Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.proxy.aol.com 15.07.03, 07:22
            nawiedzony to chyba tylko w tym,ze nigdy nie slyszalem by Bog mial matke.
            a po za tym,to mile dziekuje ci za twa otwartosc i checi[mam nadzieje ze
            szczere]udzielania korepetycji.
            • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 21:27

checi[mam nadzieje ze
              > szczere]udzielania korepetycji.

Ależ Kaziu kiedy tylko zechcesz!!
              • Gość: kazik Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 08:37
                ja jednak,po sprawdzeniu,nie moge sie pogodzic z tym,ze Bog ma matke.watpie
                w tym wypadku w twe checi udzielania korepetycji,moga okazac sie rowniez
                bledne i nie bedzie z nich nijakiego pozytku.madrosc jest bardzo waznym
                elementem w naszym zyciu,bo badz co badz,od niej zalezy nasze zycie.a przeciez
                chyba,kazdemu szczeremu czlowiekowi na zyciu zalezy.czyz nie?
                • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 10:17
                  Kaziu daj spokój z ta matką,zajmijmy się koorepetycjami,to moze być ciekawe a
                  u mnie chęci duże.To jak?
                  • Gość: kazik Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.proxy.aol.com 22.07.03, 08:33
                    ja jednak na pierwszym miejscu postawie na madrosc,ktora moze mi lepsze jutro
                    zapewnic tak pod wzgledem cielesnym jak i duchowym.czy sie zgadzasz?
                    • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.acn.waw.pl 23.07.03, 14:37

> ja jednak na pierwszym miejscu postawie na madrosc,ktora moze mi lepsze jutro
                      > zapewnic tak pod wzgledem cielesnym jak i duchowym.czy sie zgadzasz?

Trudno Kaziu nie wiesz ile tracisz o te względy cielesne mi chodzi,otworzył by
                      się przed Tobą świat nowych doznań jakich jeszcze nie poznałeś.Potrafię bardzo
                      dużo.Może jednak przemyślisz sprawę?Pozdrawiam zachęcając.
                      • Gość: kazik Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: *.proxy.aol.com 25.07.03, 16:34
                        bardzo slodkie sa twe zachety i slowa,ale wszystko pod niebem ma swe granice.
                        ja bym na twym miejscu nie byl taki zadufany w sobie,a co jezeli sie okaze,ze
                        mam wiecej doswiadczenia niz ty.pycha jest zdradziecka i z krotkimi nogami.
                        jezeli masz okazje to prosze przeczytaj sobie piaty rozdzial przypowiesci
                        Salomona,jest bardzo ciekawy i dajacy duzo do myslenia,kazdemu szczeremu
                        czlowiekowi.naprawde warto.pozdrawiam i powodzenia.
                        • Gość: łowiczanka_jedna Re: GEJE- GDZIE SIĘ SPOTYKACIE W ŁOWICZU? IP: 213.195.173.* 27.07.03, 19:48
                          Kaziu kochanie jeśli jesteś taki dobry w te klocki to bardzo sie cieszę.Ucz
                          mnie proszę,ucz!
                          • matka_joanna_od_aniolow Kaziu jeśli jesteś taki dobry i sex to jest to co 05.08.03, 05:11
                            lubisz najbardziej to ja też bym chciała mieć z Tobą stosunek,ale taki
                            wyuzdany.
                            • Gość: kazik Re: Kaziu jeśli jesteś taki dobry i sex to jest t IP: *.proxy.aol.com 12.08.03, 06:51
                              bys musiala byc ma zona,chyba wiesz ze te mile sprawy sa zarezerwowane tylko dla
                              meza i zony.jezeli masz meza,to zycze wspanialej zabawy,a jezeli nie,to badz
                              cierpliwa do czasu,az go bedziesz miala.
                              • Gość: łowiczanka_jedna Re: Kaziu jeśli jesteś taki dobry i sex to jest t IP: *.acn.waw.pl 13.08.03, 13:07
                                Oj Kaziu Ty to jesteś,nie znudziła Ci się ta żona?Wy tylko tak prokreacyjnie
                                czy dla przyjemności też czasami się kochacie?
                                • Gość: kazik Re:szczescia IP: *.proxy.aol.com 15.08.03, 03:54
                                  prokreacyjnie?ty masz inne chyba zrozumienie i widzisz wiele spraw z innego
                                  punktu widzenia.a tak po za tym,czy chcialas by byc w koncu znudzona dla
                                  kogos?ja w to nie wierze i zycze by sie ktos nigdy toba nie znudzil.szczerego
                                  pozdrowienia.
                                  • Gość: łowiczanka_jedna Re:szczescia- tobie również Kaziu IP: *.acn.waw.pl 15.08.03, 09:55
                                    I buziaczki takie gorące.
                                    • Gość: kazik Re:szczescia- tobie również Kaziu IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 03:40
                                      dziekuje serdecznie,bo czuje ze sa z szczerego serca.
                                      • Gość: łowiczanka_jedna Re:szczescia- tobie również Kaziu IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 16:11
                                        Ze szczerego Kaziu,jak najbardziej , mam do Ciebie słabość.Chciałabym Cię
                                        kiedyś zobaczyć,wysoki jesteś?pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka