rootsman4 24.08.07, 15:10 Jak zbiore 200 podpisow pod tym haslem to oznacza ze jednak lekarze maja racje a 90% polskiego spoleczenstwa jest w bledzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiomis Re: Lekarzy Pokaz Co asz W Garazu- Kto jest ZA ?? 24.08.07, 15:31 Wypracowane to hasło. Niebanalna treść, niebanalna forma. Powodzenia w zbieraniu podpisów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejskie_narty Pokaż żołnierzu co masz na talerzu IP: *.pl 24.08.07, 16:51 Pokaż spawaczu co masz na pawlaczu Pokaż rolniku co masz w chlewiku Pokaż grafiku co masz w zamrażalniku Pokaż górniku co masz w piecyku a może po prostu: Obywatelu, co masz w portfelu (i skąd?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Re: Pokaż żołnierzu co masz na talerzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 13:05 Chłopie - pokaż, co masz w szopie, Aktorze - pokaż, co masz w komorze, Posłanko - co masz w garnku? Dyrygencie - byłeś na innym kontynencie? Księgowo - skąd masz na kieckę nową? Robotniku z huty - skąd masz takie buty? Przedszkolaku - co masz w plecaku? Rybaku - co lejesz do baku? Taksówkarzu - ile masz apanażu? Protetyku - ile płacą w Rejkiawiku? Nauczycielu - masz krewnych w Izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_lekarz Czemu "nie"? IP: *.retsat1.com.pl 24.08.07, 17:52 Jestem ZA (nawet oboma rękoma), a proponuje zacząć od "rootsman4" bez względu na to czy jest lekarzem czy nie. Jeżeli chce kontrolować innych to niech sam podda się kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
zg.ierzyk Re: Lekarzy Pokaz Co asz W Garazu- Kto jest ZA ?? 24.08.07, 22:43 Nooo baaa, żeby tylko co w garażu... A sam garaż jak wygląda, a jaki domek, a ile na kontach, ile w nieruchomościach, gruntach, u mamusi... Obyśmy zdrowi byli! Pomyśleć, że niektóre społeczności płaciły lekarzom tylko wtedy, gdy pacjenci byli zdrowi... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka fajny rym 24.08.07, 23:04 ale nic więcej. czy ktoś kto ma samochód i dom ma zarabiać mniej od tego, co tego samochodu nie ma???? niby dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Brak lustracji 24.08.07, 23:10 także tej finansowej,to wielki dramat tego kraju;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: jak to sobie wyobrażasz? 24.08.07, 23:22 evonka napisała: > i jaki miałby być cel?? Jak to jaki!,walka z patologią i złodziejstwem,a także rozkradzenie majątku narodowego przez komuchów,oszukiwanie skarbówki,to już późniejsze grzechy. Chyba nie wierzysz że majątki w Polsce pochodzą z pracy rąk,czy umysłu,zwłaszcza te postkomunistyczne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka hmm.... jakbyś chciał sprawdzić 24.08.07, 23:26 skąd mam taki a nie inny majątek?? tak od strony technicznej mnie to interesuje.. kazałbyś mi przynieśc jakieś dowody, zaświadczenia, że nie ukradłam pieniędzy na samochód?? weryfikowałbyś czy aby na pewno było mnie stać na zakup? co byś brał pod uwage? tylko dochody? miałam znikome.. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: hmm.... jakbyś chciał sprawdzić 25.08.07, 10:23 evonka napisała: > skąd mam taki a nie inny majątek?? Wbrew pozorom można to łatwo sprawdzić przez urząd skarbowy Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no ale jak? 25.08.07, 11:39 jak bys sie do tego zabrał?? kazałbys wszystkim co mają samochody(a takich osób jest dosc sporo w polsce) wylegitymować się z umów kupna-sprzedaży i okazać zaswiadczeni o odprowadzeniu podatku?? podobnie sprawdziłbyś wszystkich, co mają własne eM??... albo nie daj boże maja w nim jakieś skarby, jakieś bogactwa, które cię kłują w oczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Longeta sobie nie wyobraża, 25.08.07, 10:18 więc pytanie go o cel jest raczej bezzasadne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADam Re: Lekarzy Pokaz Co asz W Garazu- Kto jest ZA ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 00:55 Jestem LEKARZEM.Jeżdżę Audi A6 2007r.Zmieniam samochody średnio co 3 lata.Pracuję dużo(codzienne godz. pracy 8-15+dyżury+prywatna praktyka).W szpitalu zarabiam ok 2300zł,w prywatnym gabinecie 2x tyle.Od razu zaznaczę,że przez 24 lata pracy NIGDY nie wziąłem grosza od pacjentów i ich rodzin.A tym,ktorzy próbowali mi wcisnąć kopertę wyrzucałem z gabinetu.Ale pewnie nikt i tak nie uwierzy...Nieważne.Chciałbym powiedzieć,że hasło "pokaż lekarzu,co masz w garażu" jest niedorzeczne. Bo,skąd Wy-prowadzący krucjaty przeciw ludziom mającym jakiekolwiek majątki- wiecie,że zawód wykonywany jest jedyną formą zarobku?Ja oszczędności inwestuje-Giełda,lokaty,nieruchomości.Podobnie jak każdy trzeźwo myślący człowiek-WIĘC,PYTAM- CZEMU NIE MOGĘ SOBIE POZWOLIĆ CHOCIAŻBY NA SAMOCHÓD,KTÓRY MI SIĘ PODOBA?CZEMU MAM SOBIE ODMÓWIĆ, BUDOWY DOMU SKORO MNIE NA TO STAĆ? I po 2-gie-weźcie pod uwagę,że nasi małżonkowie też mogą pracować (przyjemniej i za lepsze pieniądze). Ps.Życzę Wam wszystkim,którzy publikujecie takie posty,żebyście wiedli życie mega-dostatnie.Nie rozliczam was.Nie każę pokazywać stanu konta i w końcu nie sprawdzam jaki zawód wykonujecie(i przede wszystkim na ile solidnie i rzetelnie pracujecie.A od kontroli są odpowiednie,prawnie ustalone jednostki-NIE WY. Aaa, zapomniałbym- jest jeszcze SUMIENIE.Mnie nie dręczy!!A WAS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafafafa Czyli uważasz się za majętnego człowieka, czy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 12:23 też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Lekarzy Pokaz Co asz W Garazu- Kto jest ZA ?? 28.08.07, 16:44 twój dom i samochód jest kosztem pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak, tak! święte słowa! 28.08.07, 17:00 a mój kosztem klientów. A kierowcy kosztem pasażerów. A piekarza kosztem konsumentów! Najlepiej to jakby ustawowo zakazać lekarzom zarabiać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Pokaż smutasie co masz na kutasie. 28.08.07, 15:46 też niezbędne i też ważne do ochrony zdrowia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius pokaż wuju co masz na ch..u 28.08.07, 15:50 że się wpiszę w ten beztroski klimat ;) Odpowiedz Link Zgłoś