Dodaj do ulubionych

hotele, noclegi

24.08.07, 19:18
Zamierzam studiowac na Wyzszej Szkole Humanistyczno- Ekonomicznej.
Wiem ze akademik tej szkoly znajduje sie na ulicy pomorskiej. Prosze o podanie
mi adresow jakis hoteli lub schronisk gdzie mozna zatrzymac sie w czasie
zjazdu. Chcialabym aby ten hotel znajdowal sie blisko szkoly, ktora jest na
Rewolucji 1905 ale tez nie daleko dworca głównego PKS.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrex80 Re: hotele, noclegi IP: *.lutn.cable.ntl.com 28.08.07, 17:03
      w odpowiedzi dla wszystich ktorzy szukaja niedrogiego noclegu w
      lodzi... otoz chcialbym w tym miejscu odradzic szeroko reklamujacy
      sie hotele arka i grosik... wlasciciele w/w hoteli nie szanuja
      wczesniej dokonywanyc rezerwacji.. mialem osobista nieprzyjemnosc
      doswiadczyc tego na wlasnej skorze kiedy to zabukowalem kilka pokoi
      dla siebie i kilku przyjaciol na okolicznosc imprezy naszego
      przyjaciela(dotyczy obu w/w hoteli 'arka'i'grosik'..rezerwacji
      dokonalem na 2miesiace przed data.. co sie okazalo.. na dzien przed
      przyjazdem cos mnie tchnelo by zadzwonic i potwierdzic nasz
      przyjazd.. uslyszalem ze nikt nas nie przyjmie gdyz pokoje zostaly
      juz wynajete!!!! absurd.. odradzam!!! cena moze i konkurencyjna..ale
      jakosc dziadoska.. polecam za to np.hotel w poblizu..na ulicy
      topolowej(dokladnego adresu nie znam..ale ulica nie ma wiecej niz
      500m wiec latwo znajdziecie)..pozdrawiam
    • efkajot Re: hotele, noclegi 28.08.07, 20:49
      Polecam Schronisko Młodzieżowe na Legionów 27. Sama szukałam ostatnio czegoś
      niezbyt drogiego na "przechowalnię" znajomych i choć co prawda nie
      skorzystaliśmy z ich usług to warunki mają nienajgorsze... Poszukaj strony i
      sprawdź sama.
      • Gość: gość Re: hotele, noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:40
        polecam hotel "Polonia Palast".Jest po remoncie,i stosuje promocje
        studencki weekend.
    • Gość: Wojtek Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 19.08.14, 15:39
      polecam hotel Campoverde.pl trochę dalej , ale wygoda i cena przyciągają..
    • Gość: danka Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 27.08.14, 23:45
      Polecam Campoverde.pl !!Super hotel dobrrze wyposazony, nie mozna nic zazucic:)
      • Gość: Daniel Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 00:17
        Odwiedzilem niedawno Campoverede.pl i jestem bardzo zadowolony. Polecam :)
        • Gość: kazik Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 00:58
          Zgadzam sie z opinią powyżej. Hotel na wysokim standarcie, dobre ceny, fajna atmosfera:)
          • Gość: keni Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 21:03
            Campoverde.pl to świetny hotel. Gościlem tam niejednokrotnie i zawsze bede polecac.
            • Gość: kate Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 21:04
              Można zorganizowac tam fajne imp jak gril ognisko, paintball, zorbing a przy tym jest nocleg :))
              • Gość: emanuel Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 21:08
                fajny hotel w zacisznym miejscu, pełno rozrywek :) Campoverde.pl jest wszystko :)
                • Gość: Matt Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 21:38
                  Campoverde.pl jeden z najlepszych hoteli w Łodzi :) Polecam szczególnie:)
                  • Gość: witek Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 28.08.14, 22:19
                    Podpisuje sie pod opiniami wyzej doskonaly hotel Campoverde.pl
                    • Gość: doniu Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 00:33
                      w CAmpverde.pl organizuja wiele imprez okolicznosciwoych, ucza jezdzic na koniach, grile ogniska to jest normalna sprawa, fajnie czasami jest sie tam wybrac :)
                      • Gość: dania Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 01:39
                        ceny adekwatne do standartu. cisza i spokoj polecam campoverde.pl
                        • Gość: Kania Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 07:34
                          W Łodzi bylam nie w jednym hotelu i zawsze jednak wracam do Campoverde.pl Miły przytulny hotel daleko od miejskiego zgiełku. Bardzo mi się tam podobało, wiele atrakcji i ladne czyste pokoje :)
                          • Gość: Aneta Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 07:36
                            Skoro tak wszyscy piszą o tym hotelu to musi być naprawdę super:) Wybieram się niedługo do Łodzi i na pewno zerknę na ten hotel. Podobno jest tam szkółka jazdy konnej :) To mi się podoba najbardziej :)
                            • Gość: Kania Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 07:40
                              Moja siostra robiła tam wesele i zostali później w apartamencie. Była zaowolona. 4 apartamenty kazdy prezdstawia 4 pory roku, codziennie sprzątane i odświeżane :) darmowe kosmetyki w każdym pokoju, woda mineralna, suszarka do włosów, :) Polecam Campoverde.pl
                              • Gość: Aneta Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 07:42
                                Dobrze jest tam zorganizowac jakiegos grila albo ognisko. Nie wiem czy jeszcze gdzies na obrzeżach Lodzi można sobie na takie cos pozwolic. dobrze zorganizowana ekiipa.
                                • Gość: Kania Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 08:39
                                  A jakie atrakcje dla dzieci. W Campoverde.pl
                                  • Gość: Aneta Re: hotele, noclegi IP: *.toya.net.pl 29.08.14, 08:40
                                    hm...na pewno konie,plac zabaw, zespół animatorów, nie wiem co jeszcze trzeba zadzwonic i dopytac Campoverde.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka