Gość: Pietja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 19:50 Jestem miłośnikem komunikacji miejskiej i staram udzielać się w tych sprawach. Przeszkodą jest mój wiek - 15 lat. Co mi radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Problemy małolata 11.12.01, 20:24 Jaka przeszkoda???!!! Nie przesadzaj, wszyscy młodzi ludzie myślą tak jak ty i wychodzą (a raczej nie-wychodzą) z tego takiego kwiatki. Uwierz mi- młodzi miłośnicy są nawet bardziej podziwiani od starszych- o ile oczywiście mają równo poukładane. Jeżeli baaardzo jesteś zainteresowany tą tematyką to dla twojej informacji istnieje Klub zajmujący się m.in. tymi sprawami(Klub Miłośników Starych Tramwajów). Nie będę mówił więcej szczegółów, z łatwościa znajdziesz je na stronach tego pod forum- wystarczy poszukać:)) Jak cos to daj znać na mail... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Problemy małolata 11.12.01, 20:27 a tak poza tym to możesz uczestniczyć w pracach TEGO forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Problemy małolata IP: *.pai.net.pl 12.12.01, 17:05 Było kiedyś takie wojenne hasło na plakatach nawołujące do wstąpienia do armii... Można je trochę przerobić i dostosować do potrzeb klubu :-). CZY TY JUŻ WSTĄPIŁEŚ DO KMST?! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Problemy małolata 12.12.01, 18:47 JA tak a ty?? (to do tego nasepnego stojącebo w kolejce do forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietja Re: Problemy małolata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 19:32 A jak się tam zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Problemy małolata IP: *.pai.net.pl 12.12.01, 19:37 - Adres klubu: ul. Tramwajowa 6. - Spotkania: każda I środa miesiąca od godziny 16. Wpadnij, zapisz się, dowiedz się wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietja Re: Problemy małolata IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 20:23 A czy można się zapisać i dowiedzieć się czegoś więcej tylko podczas spotkań? Bo jeśli tylko w środę to będe musiał iść na wagary :) (raz w miesiącu mogę się poświęcić) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Problemy małolata 14.12.01, 07:43 jeju, to ty do kiedy masz lekcje?? nie zdaszysz skonczyc lekcji do 17 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr12 Re: Problemy małolata 14.12.01, 15:42 Ale napisałeś, że spotkania rozpoczynają się o 16 czyli coś przegapię... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Problemy małolata 14.12.01, 17:32 nie bój się, jak na zeszłe spotkanie przyszedłem ok 17 to nic nie rpzegapiłem, bo oficjalne spotkanie zaczęło sie gdzieś ok. 18 (+ -), a przed tym, po prostu wszyscy gadali, lub się wymieniali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jote Re: Problemy małolata IP: 212.191.37.* 17.12.01, 13:27 Gość portalu: mch napisał(a): > - Adres klubu: > ul. Tramwajowa 6. > > - Spotkania: > każda I środa miesiąca od godziny 16. To juz 16?! Niedlugo zejdziemy do 8 rano. A uprzedzam, ze opiekun Izby Tradycji jest w pracy od 12, wiec moga byc problemy :) Oficjalne spotkanie zaczyna sie o 18, a ludzie zbieraja sie od 17. Pozdrawiam, Jan Szulew (jote@go2.pl) Klub Milosnikow Starych Tramwajow w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Re: Problemy małolata IP: *.pai.net.pl 17.12.01, 17:51 Ja "zbieram się" o 16. A dużą część i tak spóźnia się nawet na część oficjalną i przychodzi po 18. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Problemy małolata 17.12.01, 20:44 oj tam, narzekasz na takich kilku spóźnialskim..pewnie tramwaj im uciekł ;) a tak w ogóle to ZAWSZE o 18 sie zaczyna? bo takto nie będę się zbytnio na spotkania spieszył;) Odpowiedz Link Zgłoś