julia.julia 12.11.03, 19:20 Czy któraś z Was jej uzywała? Interesuje mnie szczególnie krem-maska pod oczy i eliksir młodości. Jestem ciekawa opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia.julia Re: Seria Rosarium Dermiki 12.11.03, 20:59 Juz po napisaniu przypomniałam sobie, że mam próbkę kremu-maski do twarzy. Czym prędzej zastosowałam- i rozczarowanie... Różą to wcale nie pachnie (a uwielbiam kosmetyki o tym zapachu), strasznie gęsty i ciężko go na twarzy rozsmarować, b. kiepsko się wchłania. Mam jeszcze próbkę serum, wypróbuję rano, ale już bez entuzjazmu. Czy znacie może kosmetyki NAPRAWDĘ pachnące różami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Seria Rosarium Dermiki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 00:56 używałam ampułek, sa kłopotliwe i niemiłe w użyciu, ciecz ma konsystencja oleju wazelinowego ale nie daje żadnych pozytywnych efektów. wurzucę pozostałą mi połowę do śmieci, szczerze odradzam kosmetyki dermiki (inne też), sa podobne do partii przed wyborami-duzo obietnic przed użyciem, zgolenie z kasy konsumenta,a efekty? dobrze jeśli żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Seria Rosarium Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 10:00 seria rosarium jest generalnie dla zdecydowanie dojrzalej cery (mocne +40) stad gestosc i klopoty z wchlanianiem, jesli stosuje sie wczesniej. Pisze generalnie, bo mialam kiedys tonik ich (w takiej pieknej, wysokiej szklanej butelce) i byl bardzo fajny, rozany i luksusowy w uzyciu. A teraz kupilam sobie krem na dzien preventi, jeszcze nie uzywalam ale wcale nie mam az tak fatalnego zdania o kosmetykach dermiki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Seria Rosarium Dermiki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 11:26 Napisz cos o Preventi, bo ja tez przymierzam sie do zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Seria Rosarium Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 16:16 Dzis uzylam pierwszy raz, wiec za wczesnie na recenzje. ale za kilka dni postaram sie napisac cos konkretnego. Ma mila konsystencje, to krem nawilzajacy, ale widac "golym okiem" ze ma w sobie cos jeszcze, jest gestszy niz lekkie nawilzajace. Odpowiedz Link Zgłoś