karolka2607 28.08.07, 21:03 Hej Chciałabym poznać wasze opinie na temat studiów pedagogicznych w Łodzi. Mianowicie szkoła "WSHE" oraz o szkole na ulicy Żeromskiego 115. Z góry dzięki za wszystkie opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_camelie Re: Studia 28.08.07, 22:15 slyszalam , ze kiepska szkola,niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydz Re: Studia IP: *.uml.lodz.pl 06.09.07, 11:59 Kto jak się uczy, tak postrzega uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szp. Re: Studia IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.09.07, 17:57 niekoniecznie.mój ojciec obronił pracę na 5,a średnia ze studiów to 4,8... (na WSHE) i pomimo tego nie ma zbyt dobrego zdania na temat tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Studia 29.08.07, 00:44 Spróbuj zapytać tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=756 Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Studia 02.09.07, 16:26 mój ojciec właśnie skończył studia licencjackie na kierunku pedagogika (specjalność resocjalizacja) 1.szkoła ma słabo wyposażoną bibliotekę 2.średnie czesne ale i średnie stypendia 3.szkoła,gdzie stawia się szóstki 4.zaoczne studia są bezsensu,jeżeli jesteś zaraz po maturze to lepiej iść na dzienne na Uniwersytet.ludziom z zaocznych zależy głównie ze względu na papierek(nie piszę, że wszystkim,ale większości) 5.WSHE za każdy warunek i inne pierdoły pobiera opłaty,które w momencie kumulacji dają całkiem spore pieniądze 6.WSHE ogólnie promuje się jako uczelnia pełna kultura.fakt,różne wydarzenia kulturalne mają tam miejsce dosyć często, ale równie dobrze ktoś kto nie studiuje na WSHE może wziąść w nich udział. 7.poznałam osobiście kanclerza WSHE i patrząc na politykę jaką prowadzi wobec studentów jest to polityka wyłudzania pieniędzy za byle co. 8.WSHE nie ma podpisanej umowy z Uniwersytetem w zakresie Biblioteki Uniwersyteckiej więc możesz korzystać z Buł-y , ale nie masz takich praw jak student Uniwersytetu(możesz korzystać, ale musisz płacić jakąś tam kwotę za wypożyczenie,która jest Ci zwracana wraz z zwróceniem książki.to dosyć uciążliwe) 9.Faktem jest ,że wielu wykładowców z Uniwersytetu i innych państwowych uczelni wykłada na WSHE,ale wymagają zazwyczaj mniej.(informacje z pierwszej ręki) Tyle Ci mogę powiedzieć na temat WSHE Odpowiedz Link Zgłoś