patel69 Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 30.08.07, 07:45 Witam!! Sorki za wcześniejszy "pusty" temat ale to przypadkowo sie zdarzyło :/ Mam taki problemik i liczę na wasza pomoc ;/ a wiec nie dawno przeprowadziłem się z Podkarpacia w okolice Sieradza i chciałbym tu rozpocząć studia, polećcie mi uczelnie które jeszcze rekrutują na rok 2007 najlepiej na kierunku informatyka zaoczna!! czekam na wasza pomoc ;) i z góry dzieki!! ;) Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gza000 Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 30.08.07, 10:39 Politechnika Łódzka - na placu wojewódzkim (nie wiem, czy już nie za późno) Wyższa Szkoła Kupiecka - grafika komputerowa (450 zł na miecha) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 30.08.07, 18:42 na pł nie za późno, ale nie ma tam informatyki już Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 30.08.07, 19:01 sprawdź jeszcze UŁ wydział zamiejscowy w Sdzu i WSHE na Mickiweicza Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 30.08.07, 22:43 > na pł nie za późno, ale nie ma tam informatyki już W Sieradzu jest zaoczna Elektronika i Telekomunikacja na PŁ Informatyka zaoczna na PŁ jest w Łodzi lub w Ostrowie Wielkopolskim Rekrutacja do 7 września www2.p.lodz.pl/main,menu339,przyjecia_na_studia_pierwszego_stopnia_index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
patel69 Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 31.08.07, 07:09 dzieki za informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyszard Re: studia w sieradzu - pomoc!!! 01.09.07, 15:36 w osrodku zamiejscowym Uniwersytetu łodzkiego zakonczyla sie rekrutacja, ale jak zagadasz to pewnie jeszcze papiery mozna zlozyc. kierunki sa interesujace, ale przyjmuja tylko na zaoczne. Odpowiedz Link Zgłoś