Dodaj do ulubionych

Gdzie mikrodermabrazja?

13.09.07, 09:39
Dzień dobry,
Czy moglibyście (mogłybyście?) mi doradzić, gdzie w Łoszi można
dobrze zrobić zabieg mikrodermabrazji? Raczej u kosmetyczki niż u
lekarza. Zależy mina nie najwyższej cenie, ale bardziej na
wiarygodności zakładu. Boję się iść w ciemno, bo to jednak zabieg
dość inwazyjny.
Miezzkam na Widzewie, ale może byc gdzie indziej.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Gdzie mikrodermabrazja? 13.09.07, 09:47
      tiny.pl/1q7c
      • niunia9911 Re: Gdzie mikrodermabrazja? 13.09.07, 10:19
        Drogi (a) big-news
        Umiem korzystac z wykusziwarki. Podsyłanie mi takiego linku było
        więc całkiem chybione. Napisałam wyraźnie, że zależy mi na opiniach
        z pierwszej ręki, a tego raczej google mi nie zapewni.
        Niepotrzebnie się fatygowałe(a)ś
        • big_news Re: Gdzie mikrodermabrazja? 13.09.07, 10:29
          Przepraszam za uchybienie.
          Za nieporozumienie.
          Gratuluję umiejętności.
          Duże serdeczności.
    • Gość: h Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.is.net.pl 13.09.07, 15:12
      której codziennie języczkiem czyścisz roweczek
      • Gość: i Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:39
        morda kiepie
    • Gość: asia Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.centertel.pl 24.10.13, 18:01
      ostatnio też szukałam. doradził mi lekarz, więc nie było wyjścia. Znalazłam obok siebie na osiedlu, ale od Ciebie to też niedaleko. Ceny spoko a seria musiała być, więc to ważne. Sprawdź sobie wyspa piękna przy matejki, ale ile to nie pamiętam - naprzeciwko banku środowiska.
      • Gość: asai Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.centertel.pl 24.10.13, 18:01
        o a tu masz stronę: www.wyspapiekna.com
    • agata.ku Re: Gdzie mikrodermabrazja? 21.12.13, 14:37
      Jeśli mikrodermabrazja korundowa czy mikrodermabrazja diamentowa ma być dobrze wykonana to polecam Laser Glamour na Podrzecznej niedaleko Manufaktury: laserglamour.pl/index.php/zabiegi-depilacji-laserowej-w-lodzi/mikrodermabrazja-lodz.html Bardzo dokładnie wykonywane zabiegi.
      • Gość: Soska Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.internetia.net.pl 21.03.14, 14:33
        Ja wykonywałam mikrodermabrazję w www.laserdelux.pl/kielce/mikrodermabrazja-diamentowa/ . Bardzo dobrze ją wykonali, a efekty są bardzo dobre. Skóra jest oczyszczona, blizny zanikają, a no i nie ma zaskórników.
        • Gość: kasienka Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 12:33
          ja robiłam zabieg w salonie Arkadia w opolu i jestem zadowolona, skóra jak nowa ;) troszkę byłam czerwona po samym zabiegu, ale dla takich efektów warto było pocierpieć ;)
      • Gość: cyklopik Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.play-internet.pl 20.09.15, 18:36
        polec gabinet Lilia w Łodzi na ul. Nawrot 18/20 bardzo miła obsługa i ceny przystępne.
    • Gość: Kośka Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.internetia.net.pl 20.03.14, 15:29
      Bardzo fajnie robią w www.laserdelux.pl/lodz/mikrodermabrazja-diamentowa/ . Po tym zabiegu będziesz miał/a spłycone i wygładzone blizny, poprawioną strukturę skóry i ujędrnioną skórę. Efekt jest naprawdę rewelacyjny.
    • Gość: StudioLaBellezza Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.teoc.pl 23.03.14, 20:57
      Może to trochę jak reklama ale nie będziemy udawać, że tak nie jest podpisując się jako Zosia34 :)

Zapraszamy do nas, jesteśmy nowym gabinetem kosmetycznym w Łodzi na Niciarnianej 9
      Tak się składa, że co jakiś czas organizujemy jakieś promocje i własnie teraz do 10 kwietnia mamy takie dość atrakcyjne ceny na usługę mikrodermabrazji w Łodzi
      Mikrodermabrazja z maską - 60 zł.
      Mikrodermabrazja z ampułką i maską – 70 zł.
      Mikrodermabrazja z ampułką, masażem i maską – 80 zł.

Nasz personel zadba o Wasz komfort i dobre samopoczucie po zabiegu
      Zapraszamy
      Studio Urody La Bellezza
      Niciarniana 9
      tel 42-207-33-03
      studiolabellezza.pl
    • Gość: scarlet Re: Gdzie mikrodermabrazja? IP: *.mnc.pl 26.09.15, 18:08
      A gdzie w Łodzi robią dobry masaż twarzy?
    • nadia84_84 Re: Gdzie mikrodermabrazja? 09.11.18, 10:03
      Polecam zabiegi mikrodermobrazji w Centrum Siódemka przy ul. Pomorskiej 88 w Łodzi tel. 793-001-315, cena bardzo przystępna, bo tylko 70 zł , dla większych grup udzielane są zniżki, super efekty, profesjonalne podejście do klienta, sympatyczna kosmetyczka i właścicielka, miła atmosfera, poza tym w salonie wykonywane są inne zabiegi medycyny estetycznej, centrumsiodemka.eu/cennik.html
    • nadia84_84 Re: Gdzie mikrodermabrazja? 09.11.18, 10:03
      Polecam zabiegi mikrodermobrazji w Centrum Siódemka przy ul. Pomorskiej 88 w Łodzi tel. 793-001-315, cena bardzo przystępna, bo tylko 70 zł , dla większych grup udzielane są zniżki, super efekty, profesjonalne podejście do klienta, sympatyczna kosmetyczka i właścicielka, miła atmosfera, poza tym w salonie wykonywane są inne zabiegi medycyny estetycznej, centrumsiodemka.eu/cennik.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka