Dodaj do ulubionych

Mikrodermabrazja

16.02.14, 20:58
Ktory zaklad kosmetyczny polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mu-jak-mu Re: Mikrodermabrazja IP: *.elartnet.pl 16.02.14, 21:02
      Żaden.............nie tolorujemy reklam za free
      • kim_kardashian Re: Mikrodermabrazja 16.02.14, 21:07
        czyli nie dowiem sie gdzie moge sie udac by wykonac zabieg i by mi buzki nie spiep...li?
        • Gość: mu-jak-mu Re: Mikrodermabrazja IP: *.elartnet.pl 16.02.14, 21:15
          Tu się nie dowiesz rybko
          • kim_kardashian Re: Mikrodermabrazja 16.02.14, 21:20
            a to od kiedy nie mozna zapytac o pinie innych forumowiczow?
            jakies nowe rozporzadzenia??

i tak na marginesie, rybko to mozesz do swojej laluni sie zwracac
            • Gość: jjp Re: Mikrodermabrazja IP: *.elartnet.pl 16.02.14, 22:02
              Pardon jeśli hrabiankę uraziłem..........o pinię to się możesz oprzeć wszak masz duuuuży ''parnik''
              • Gość: mu-jak-mu Re: Mikrodermabrazja IP: *.elartnet.pl 16.02.14, 22:05
                Rybko
                • Gość: Ewa Re: Mikrodermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 13:35
                  Jaskółowska na 11 pułku uł. leg.660426697
                  • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 20.02.14, 23:41
                    Na Wojska Polskiego 1, też jest 515697184 pani Małgosia
                    Polecam
                    • Gość: nick Re: Mikrodermabrazja IP: *.hostowo.eu 20.02.14, 23:46
                      a rachunki wystawia
                      • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 20.02.14, 23:51
                        pewnie tak
                        • Gość: jar Re: Mikrodermabrazja IP: *.hostowo.eu 21.02.14, 00:01
                          A makrodermabrazję robi?
                          • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 21.02.14, 00:03
                            Tak, można znaleźć liste zabiegów w sieci gabinet medimas
                            • Gość: Mag Re: Mikrodermabrazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 14:25
                              słaba reklama Antałku, słaba. Powiedz w jakim zakresie masz tak na prawdę doświadczenie.. życzę takiego rozwoju jak Ty życzysz innym hahaa
                              • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 21.02.14, 17:54
                                Boże ludzie, czy jak ktoś się pyta kogo polecacie i się udzieli na pytanie odpowiedzi, to musi być to brane za reklamę?!
                                Przecież to forum i tak to działa, polecanie kogoś w sumie to też reklamowanie tej osoby czy firmy, ale nie reklamuje siebie tylko kogoś z kogo usług korzystałem i wiem że jest warty polecenia, bo sobie na to zapracował...
                                Pozdrawiam
                                • Gość: Mag Re: Mikrodermabrazja IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 20:25
                                  @krzy-kwi

raz - dziwne, że to chłop korzystał i zachwala, ale niech Ci będzie - takie czasy mamy
                                  dwa - po tygodniowym kursie zachwalanie umiejętności to szansa na wyrządzenie komuś krzywdy
                                  trzy - karma powraca
                                  • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 21.02.14, 21:32
                                    Dobra g***o wiesz a się mądrujesz... nie będę się z tobą użerać
                                    PS.
                                    RAZ- tak korzystałem z oczyszczania skóry są i zabiegi dla mężczyzn (ale widać jak się znasz)
                                    DWA- Studia, nie kursy, bo szukałem po kursach kogoś odpowiedniego
                                    TRZY- Karma??
                                    @Mag :*
                                    • Gość: Mag Re: Mikrodermabrazja IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 21:52
                                      Dup*ko zaboli Antałka wcześniej niż mu się wydaje i dobrze wie dlaczego
                                      • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 21.02.14, 21:59
                                        "Antałka"?? dobra odpuszczam chyba dziadzieje bo już nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży
                                        • krzy-kwi Re: Mikrodermabrazja 21.02.14, 22:24
                                          @Mag
                                          Żyj w przekonaniu że jestem jakiś Antałek
                                          A jeżeli już mam robić samoreklame to:
                                          "Polecam PKO Bank Polski" ul. Pułtuska 20 - stanowisko od 1 do 4 w zależności od dnia ;)
                                          • Gość: Mag Re: Mikrodermabrazja IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.14, 00:21
                                            tak, a świstak zawija w sreberka - popracuj nad anonimowością w necie Krzysiu - mężusiu. Chociaż zmień sobie tło na FB wallu. Nie traktujcie ludzi jak idiotów - a co do Antałka - proszę Cię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka