aaa202 Ech, wywiady z Brajtem, reportaże o Brajcie... 29.09.07, 10:03 i premier się do niego uśmiechnął raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ech, wywiady z Brajtem, reportaże o Brajcie.. 29.09.07, 10:04 a jeszcze Poprzedziła Go Mandaryna... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Ech, wywiady z Brajtem, reportaże o Brajcie.. 29.09.07, 10:07 A jest gdzieś w sieci? Nie zdążyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anin Re: Ech, wywiady z Brajtem, reportaże o Brajcie.. IP: *.com 29.09.07, 10:14 huann napisał: > a jeszcze Poprzedziła Go Mandaryna... ech... I nawet ona wypadała dużo ciekawiej niż on. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A nie wydaje Wam się, że Mandaryna 29.09.07, 10:25 ma głos jak Himilsbach? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: A nie wydaje Wam się, że Mandaryna 29.09.07, 10:27 Mężczyzna może mieć głos jak Himilsbach, kobieta - z dna macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Teraz śpiewa. Z samego dna, 29.09.07, 10:32 czyli playbacku. Beret też ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Chyba już całe pasmo śniadaniowe się skończyło. 29.09.07, 10:41 Tak więc już się nie pokaże w TEJ audycji. Było tak: najpierw reportaż o amatorach kamerowania komórką, Brite i jeszcze jakiś ładny chłopiec, za którego mama płaci rachunek za telefon. Dosyć długi reportaż. Kawały zdjęć Pietryny. A potem obaj byli w studio + jakiś długowłosy artysta nieuk. Przepytywał ich Babiarz i Monika Richardson. Brajt występował w tiszertach wyżebranych u magazynierki z promocji miasta;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Chyba już całe pasmo śniadaniowe się skończył 29.09.07, 10:49 Więc już teraz wiadomo, dlaczego dostał tę koszulkę. Po prostu jest pod lupą wiadomych instytucji, dzielących jego pasję do kamrek. A w Promocji musieli go najpierw trochę poodsyłać, żeby mieć czas na sprawdzenie, czy to rzeczywiście ten, co jutro będzie w TV:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anin Re: W TVPiS?! IP: *.com 29.09.07, 10:15 Nie ma co się śmiać.To smutna prawda,że wielu także i z forumowiczów pluje na przykład na tę czy inną partię,ale jak można parę złotych przytulić,czy też swoją twarz pokazać w zaplutej reżimowej tv to oporów nie mają.Ot,taka moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: W TVPiS?! 29.09.07, 10:19 Hmm, czy myślisz, że forumowicze plujący na tę czy inną gazetą, którzy jednocześnie piszą na jej forum też mają ot, taką moralność? :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: W TVPiS?! 29.09.07, 10:27 E no! To nie jest forum jakiejś gazety, jeno jakiegoś koncernu. To tylko taka drobna uwaga. I jeszcze jedno. Podejrzewam, a właściwie jestem tego nawet pewien, że Brite akurat żadnej kaski za swój występ w TV nie wziął. Co z kolei nie oznacza, że cała masa niechętnych TV Publicznej osób, z wyciągniętym łapskiem nie leci po odbiór szmalu po występie u tego nadawcy. Natomiast piszący na forum portalu Agory, z całą pewnością wynagradzani za swoją aktywność nie są. No chyba..., no chyba, że o czymś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: W TVPiS?! 29.09.07, 10:31 Nie no: to co napisał gość anin, to jest paranoja po prostu, szczególnie, że wyraźnie pił(a) do Brajta. > No chyba..., no chyba, że o czymś nie wiem? To Ty nie dostajesz przelewów? Ja mam co miesiąc plus premię za co 10 post opluwający PiS:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: W TVPiS?! 29.09.07, 10:39 Teraz wiem skąd podejrzenia, że ja nie robię tu niczego sobie a muzom. PS Co 10?! Agory schodzi na... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: W TVPiS?! 01.10.07, 09:52 Generalnie Brite więcej zrobił dla Łodzi niż Ty, więc nie bądź bezczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowany ale on nie pyta ile Brite zrobił dla Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 10:04 tylko dlaczego wystąpił w reżimowej TVP? podobno TVPiS kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ale on nie pyta ile Brite zrobił dla Łodzi 01.10.07, 10:06 To znaczy, że nie wolno mu występować w TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
brite oczywiście, że kłamie! 01.10.07, 10:18 bo tak naprawdę to ja prawie nie kręcę komórką, tylko aparatem cyfrowym. =-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: oczywiście, że kłamie! IP: *.ergomedia.pl 01.10.07, 11:13 Mam niejasne wrazenie, ze w migawce z wystapienia pani oburzonej restauratorki, mignela mi twoja glowa i tel wycelowany w nia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoggi Re: oczywiście, że kłamie! IP: 212.241.168.* 01.10.07, 11:20 Ja też mam niejasne wrażenie że w ostatnim okresie za słabo się starasz więc z piwa nici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: oczywiście, że kłamie! IP: *.ergomedia.pl 01.10.07, 11:53 Co ty tak z tym piwem? Wiecznie niedopity i monotematyczny?Jedz do Brzezin, upij sie ze swym szczesciem, wez moze Fazziego, moze cos sie wydarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: oczywiście, że kłamie! 01.10.07, 11:40 > Mam niejasne wrazenie, ze w migawce z wystapienia pani oburzonej > restauratorki, mignela mi twoja glowa i tel wycelowany w nia? Nie, tam mnie nie było. Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziecie mnie w lodówce widzieć! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: oczywiście, że kłamie! IP: *.ergomedia.pl 01.10.07, 11:55 Moze nadkreatywny jestes? Ale spokojnie moge jeszcze otwierac konserwy, bez obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: oczywiście, że kłamie! 01.10.07, 17:24 brite napisał: >Jak tak dalej pójdzie, to niedługo będziecie mnie w lodówce widzieć! W lodówce to może jeszcze nie, ale w <a href="http://www.dupin.hr/pix.products/dramers/100313.jpg">kibelku</a>... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: o mamo... 29.09.07, 15:53 No popatrz! Czyli mam coś z..., no z kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Ups, 29.09.07, 10:16 W masce był Paweł Zygmunt, sorry Brajt, ale wyglądał w niej identycznie jak Ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Powiem tak: 29.09.07, 10:21 swoboda, luz, wdzięk. Musi zostać ministrem, innej drogi nie ma. Co prawda zaklinał się, że wszystko robi bezinteresownie i "nie wiąże z tym żadnych nadziei". Jakoś tak. No i Łódź była w tle Brajta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Wstyd! Kacza, reżimowa TVP przecież kłamie IP: *.zsi.pwr.wroc.pl 29.09.07, 11:32 a ludziom którzy w niej występują odgórnie się narzuca co mają mówić! GW, czyli biblia antykaczystów wielokrotnie o tym pisała. Dla mnie TVP nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Chciałem dodać, specjalnie dla forumowicza anin 29.09.07, 15:47 Że na koszt reżimowej TVP wypiliśmy z Breblebrox po kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Tak, też tam byłam. 29.09.07, 15:54 Jako jedna z bardziej prominentnych osób w Układzie pozostałam oczywiście na uboczu (kusiło, więc musiałam odegrać rolę Jandy z "Człowieka z Marmuru" na korytarzu TVP). W drodze powrotnej znowu odpadł nam uchwyt od szampana, więc naszego Maibacha zostawiliśmy na poboczu ul. Brzezińskiej. P.S.: Czy już wspominałam, że szukam autka? Może być jakiekolwiek, byle jeździło. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Tak, też tam byłam. 29.09.07, 19:42 A na jaki napęd? Benzyna, gaz, słońce, wodór czy samonożny? Odpowiedz Link Zgłoś
evonka anin: poznasz sprzedawczyka po fusach kawowych 29.09.07, 21:29 w zebach... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: anin: poznasz sprzedawczyka po fusach kawowyc 29.09.07, 21:37 Brite - gdzie jest kalka programu [w necie]? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: anin: poznasz sprzedawczyka po fusach kawowyc IP: *.retsat1.com.pl 29.09.07, 22:54 Chyba to: www.itvp.pl/video.html?channel_id=-1&site_id=-1&genre_id=-1&form_id=-1&video=28031 Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: anin: poznasz sprzedawczyka po fusach kawowyc 30.09.07, 09:31 Dzięki za link, gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Ależ wy jesteście medialni;-) 30.09.07, 09:38 To ja też muszę pogratulować tobie,dobry artykuł o origami w Dzienniku Łódzkim,parę tygodni temu,aaa.....może to Expres był(?) Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: Ależ wy jesteście medialni;-) 30.09.07, 09:51 A dziekuję :) Prawdę mówiąc, było i tu, i tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
avatary duży sceniczny progres !! 30.09.07, 09:21 image, opanowanie, dystans i poczucie humoru na plus - sporo jak na te kilka minut Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Brite w TVP2! 30.09.07, 11:41 Brawa! Resztę powiem na żywo... No może poza tym, że tv kłamie! Ta komórka ma kamerę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota :P 01.10.07, 20:20 hubar napisał: Ta komórka ma kamerę? ;-) Ma. Jak na tego producenta nawet znośną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Brite w TVP2! IP: *.toya.net.pl 30.09.07, 12:32 Gratulacje, ale jakos inaczej wygladales na Pietrynie niz w studiu. Zdradz czy hmmm pudruja tam twarze wszystkich wystepujacych, bo ze politykow to slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Brite w TVP2! 30.09.07, 21:22 Gość portalu: nett1980 napisał(a): > Zdradz czy hmmm pudruja tam twarze wszystkich wystepujacych, bo ze > politykow to slyszalam. Tak, pudrują - parę machnięć pędzelkiem po facjacie, coby się lico nie świeciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Brite to Kobieta!!! IP: *.162.rev.vline.pl 01.10.07, 16:52 przecież Brite to kobieta!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Brite to Kobieta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 17:10 Wiarygodnej odpowiedzi może ci jedynie Breble... udzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: Brite to Kobieta!!! 01.10.07, 19:28 Zygmunt, lubiem Cie, chłopie, naprawde Cie lubiem - ale jeżeli choć próbowałeś podrywać Brite'a, to niestety bendem zmuszona wpaść do Ciebie na kwadrat z kolegamy, co byśmy se poważnie pogadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Brite to Kobieta!!! IP: *.162.rev.vline.pl 01.10.07, 21:12 czyżbym wyczuwał nutkę zazdrości? nie unoś się. bądź mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
czy_jest_na_sali_lekarz Re: Brite to Kobieta!!! 02.10.07, 09:14 sKoRO bRItE to kOBiETa to BriTE to mONIkA RicZArdSOn? Ale jAK RiCHArd->>SON<< możE być KObietĄ? mONikA rICharDSon tO mĘżcZYznA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Brite to Kobieta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:54 to prawdopodobne, że syn Ryśka jest meżczyzną Odpowiedz Link Zgłoś