julka912 29.09.07, 12:24 proszę o poradę, znacie może dobrego pulmonologa w Łodzi? szukam pomocy dla mojego 9-letniego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pulmonolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:30 dr Olejniczak, przychodnia lekarska na Myśliwskiej 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: pulmonolog IP: *.forweb.pl 29.09.07, 13:38 Pani profesor Stelmach w Koperniku. Ona jest pediatrą-alergologiem. Pomogła bardzo mojemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
pulmonolog Re: pulmonolog 02.01.15, 09:40 Dzień dobry. Nazywam się Adam Antczak, jestem prof. dr hab. med. specjalistą chorób płuc i chorób wewnętrznych. Serdecznie zapraszam do mojego gabinetu. Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie i z dużym zaangażowaniem. Więcej informacji na mojej stronie www.adamantczak.pl PRYWATNY GABINET SPECJALISTYCZNY UL.MARYSIŃSKA 117 91-849 Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
jaa.nka Re: pulmonolog 03.01.15, 19:30 dr Anna Morawska - Golnik. Pani Dr jest pulmunologiem-alergologiem. Pracuje w prywatnym gabinecie i w poradni dla dzieci w Koperniku. Człowiek o Wielkim Sercu, podchodzi z takim zaangażowaniem i cierpliwością, że dzięki Niej odzyskuje się wiarę w to, że ten zawód wykonują jeszcze Ludzie z powołania :) W poradni (ze skierowaniem do pulmunologa lub arelgologa) trzeba trochę poczekać na wizytę, natomiast w sytuacjach awaryjnych pozostaje gabinet prywatny. Jest to jeden z nielicznych specjalistów w Łodzi, u którego wizyta kosztuje poniżej 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: pulmonolog IP: *.toya.net.pl 26.05.15, 12:23 mogę to potwierdzić, ze świecą się szuka takiego lekarza, doskonale się zna na swoim fachu , jest szczegółowa, zwraca uwagę na wszystko , trafnie ocenia i skutecznie leczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwdd2 Re: pulmonolog IP: *.toya.net.pl 03.08.15, 14:13 dołączę się do dobrych głosów, pani doktor jest wyjątkowa, przemiła i rzetelna , rzadko się zdarza. pomogła mogła mojemu synowi, usłyszała jego zmiany w płucach, czego przez wiele tygodni wczesniej zaden inny lekarz jakoś nie słyszał. Wyleczyał mi dziecko. Nie ma słow, na wyrażenie, jak bardzo jestem wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ka1984 Re: pulmonolog 11.07.17, 08:31 W srode 12.07.2017. o godz.19.00, w Kosciele Srodowisk Tworczych w Lodzi przy ul. M. Sklodowskiej-Curie 22 odbedzie sie msza blagalna o uzdrowienie Ani Morawskiej-Golnik. Ania prosi wszystkich bliskich jej sercu o zjednoczenie sie w modlitwie lub uczestnictwo w tej Mszy Swietej. Marek Golnik. Odpowiedz Link Zgłoś