Gość: SZKRAB IP: 195.117.244.* 15.07.03, 13:27 ...Kocie...Wiesz, ze strasznie lubie, gdy lezysz blisko i moge spojrzec Ci w oczy... Uwielbiam JE przygryzac...I przesuwac dlonia po Twoich udach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keltoi Re: UWIELBIAM CIE.... 15.07.03, 14:22 Gość portalu: SZKRAB napisał(a): > ...Kocie...Wiesz, ze strasznie lubie, gdy lezysz blisko > i moge spojrzec Ci w oczy... > Uwielbiam JE przygryzac...I przesuwac dlonia po Twoich > udach... Fajne, tylko do kogo ??? Acha, pierwsze skojarzenie..."przygryzać oczy ??!!?"..no ale się wczytałam.Nie ma to jak czytać coś tuż po drzemce-zamajaczona jestem jakaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: UWIELBIAM CIE.... IP: 193.128.25.* 15.07.03, 16:01 O rany, Keltoi, ja dopiero teraz skojarzyłam, co to są te ONE. Przedtem pomyslałam, że nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek mi przygryzał oczy.... 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: UWIELBIAM CIE.... 15.07.03, 20:44 keltoi napisała: > Fajne, tylko do kogo ???Acha, pierwsze skojarzenie..."przygryzać oczy< Dziewczyna O-KOCIM spojrzeniu...hmmmm Facet mi wyglada na wielbiciela piwa pewnej polskij marki... TAK TRZYMAJ, SZTARY ! My na Forum popieramy polskie browarnictwo !!! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: UWIELBIAM CIE.... IP: *.toya.net.pl 15.07.03, 17:41 no nie mogę, Szkrabie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: UWIELBIAM CIE.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 21:15 Hmmmmm..... Czyżby to był....? Ale może mi się tylko zdaje ;-P Pozdrowienia dla wielbicieli kotów;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiatezyciekota Re: UWIELBIAM CIE.... 15.07.03, 21:29 cóż Ci się zdaje Micinku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: UWIELBIAM CIE.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:05 dziewiatezyciekota napisała: > cóż Ci się zdaje Micinku? Niech to pozostanie moją słodką tajemnicą, Kocie;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś