dragonfly 14.12.01, 20:36 Co porabiacie w ten czas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mac. Re: Nareszcie WEEKEND!!! 14.12.01, 21:16 Ja się będę uczył. Niestety. Ale chyba znajdę czas na małą wizytę na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nareszcie WEEKEND!!! 14.12.01, 21:46 a ja się wyśpie!!!! nareszcie będę mógł spać do 10 !!! jej! już się nie moge doczekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Nareszcie WEEKEND!!! 14.12.01, 21:55 a je bede mial wreszcie czas by sobie spokojnie popracowac! da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Nareszcie WEEKEND!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.12.01, 13:29 mac. napisał: > Ja się będę uczył. Niestety. Ale chyba znajdę czas na małą wizytę na forum. no ja chyba też powinnam... ALe znając życie to i tak zajrzę na forum :)P > pozdrawiam pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: Nareszcie WEEKEND!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 15.12.01, 21:43 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > ALe znając życie to i tak zajrzę na forum :)P a nie mówiłam? :))))))) (przy czym prócz nauki- usiadłam i napisałam list... na 19 stron!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 16:20 Praca, Forum, Kobieta, Forum, Odpoczynek, Forum, TV, Forum, Spanie, Forum, Muza, Forum, Nauka (troszeczkę), Forum... pozdrowy KFŁ Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 21:39 hubar napisał(a): > Praca, Forum, Kobieta, Forum, Odpoczynek, Forum, TV, Forum, Spanie, Forum, > Muza, Forum, Nauka (troszeczkę), Forum... > > pozdrowy KFŁ Forumowy zawrót głowy :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 21:43 weekend jeszcze trwa a ja już marzę o następnym pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 21:57 eeee tam. już nie długo wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mac. Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 22:01 geograf napisał(a): > eeee tam. już nie długo wakacje! Tak, już tylko 6 miesięcy i 2 sesje egzaminacyjne. Po prostu super!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 22:33 Nie będę się spieszyć. Jak w każdy weekend. A jak moi panowie będą składać szafę, którą kupiłam Karolinie, to ucieknę na forum. To będzie jedyny moment, kiedy będę biegła. Bardzo prędko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nareszcie WEEKEND!!! 15.12.01, 22:42 mac. napisał(a): > > eeee tam. już nie długo wakacje! > Tak, już tylko 6 miesięcy i 2 sesje egzaminacyjne. Po prostu super!! tak, już tylko 5 miesięcy, maturka i egzaminy wstępne. Super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nareszcie WEEKEND!!! 16.12.01, 19:14 Czemu ten wolny czas jest wolnym tylko z nazwy? W rzeczywistości "pyk" i znikł! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Nareszcie WEEKEND!!! 16.12.01, 19:47 taaaaa, na maturze też jest "wolny" temat, człowiek jest "wolny" i zawsze ma prawo wyboru przekonań, studiów, pracy, prasy, programów PR i TV, jest "wolny" w mowie i piśmie...i w "wolnym" czasie może robić, co chce... ech, z tą wolnością to chyba jakiś wielki kant! Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: Nareszcie WEEKEND!!! 18.12.01, 09:10 No taaak. Czlowiek jest "wolny" wybrac prace, a jego poczucie obowiazku jest jego "wonlym wyborem"... Taaaaa. Jestem wolna. Tylko dlaczego zostaje tak malo czasu na robienie tego, co ja naprawde chce robic... :o( Bleee za taka wolnosc. Ja chce byc jak te ptaki opisane przez Jezusa. Co sobie tylko lataja a Pan Bog im jesc daje. NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: Nareszcie WEEKEND!!! IP: *.man.lodz.pl 18.12.01, 15:38 ehhh az sie prosi o pewnego klasyka wolnosc to uswiadomiona koniecznosc... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto WEEKEND, weekend i po weekendzie IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.12.01, 22:21 ech... było minęło... byle do piątku! :)P pozdroofka, Ixtlilto życzę uśmiechu od poniedziałku! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly Re: Nareszcie WEEKEND!!! 19.12.01, 17:26 dragonfly napisał(a): > Co porabiacie w ten czas? No i to znowu ja.Miło widzieć,ze Forumowicze zdradzają zainteresowanie również moim wątkem :)))))) No ale cóż-weekend jest zawsze czymś uniwersalnym;) Poza tym zbliża się kolejny-jutro już czwartek,a potem...............luuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie- kilkanaście dni wolnego!!!!!!!!! A co z Sylwestrem? pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto byle do piątku IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.12.01, 20:27 Jejq!!! luuuudzie, ja już chcę wolne! Już nawet wolę sprzątać niż... ech.. szkoda gadać... byle do piątku... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Nareszcie WEEKEND!!! 19.12.01, 20:59 Oj młodzi. Jak to miło mieć ferie A wekend świąteczny ???? Co to jest ????? poniedziałek (24) praca, czwartek(27), piątek (28), sobota (29) praca, poniedziałek (31) praca. Cieszcie się "wolnym" czasem dopóki go macie. pozdr. (szczególnie tych bez ferii.) Odpowiedz Link Zgłoś