Gość: ja IP: *.crowley.pl 04.10.07, 18:32 dzis jadac tramwajem nr 5 rano 37 min zamiast 25 po poludniu 39 min zamiast 25 i przyjazd na przystanek 3 min wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Obserwatorzy w autobusach IP: *.crowley.pl 04.10.07, 18:33 i jeszcze jedno swietny pomysl z tym tramwajem interkontynentalnym przy jednoczesnym remoncie narutowicza gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Obserwatorzy w autobusach 04.10.07, 19:50 Czy ja dobrze zrozumiałem? W przeciągu roku na ulice Łodzi wyjadą 62 nowe niskopodłogowe przegubowe autobusy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Obserwatorzy w autobusach IP: *.pai.net.pl 04.10.07, 20:09 kto powiedzial, ze niskopodlogowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Obserwatorzy w autobusach 04.10.07, 22:05 Tosię nazywa nadinterpretacja, ale mam nadzieję, że będą niskopodłogowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Obserwatorzy w autobusach IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.07, 22:14 W tym wszystkim jest jednak problem nie w ilości nowych autobusów, ale problem gdzie one będą jeździły. Najpierw trzeba mieć pomysł na organizację ruchu kołowego w mieście. Coż znaczy kilkanaście nowych aytubusów w zakorkowanej ulicy? Jeszcze bardzie zakorkowana. Et, prezydent jakoś coś próbuje przygładzić. Co? Brak pomysłów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looner Re: Obserwatorzy w autobusach IP: *.52.rev.vline.pl 04.10.07, 22:20 Problem jest w tym że możemy sobie kupować autobusy tylko kto nimi będzie kierował bo z tego co pamietam to gdzieś słyszałem że problem jest z kierowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_winny Re: Obserwatorzy w autobusach 05.10.07, 01:50 Gość portalu: Looner napisał(a): > Problem jest w tym że możemy sobie kupować autobusy tylko kto nimi > będzie kierował bo z tego co pamietam to gdzieś słyszałem że problem > jest z kierowcami. Ostatecznie pójdą na części zamienne dla tych które się zepsują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocet_winny Re: Obserwatorzy w autobusach IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.07, 20:17 > > będzie kierował bo z tego co pamietam to gdzieś słyszałem że problem > > jest z kierowcami. > > Ostatecznie pójdą na części zamienne dla tych które się zepsują. Kierowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK1908 MPK oszukuje pasazerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:14 Wczoraj na przystanku 70 (Dw.Fabryczny)mechanik z mpk opowiadał o praktyach mpk. Mpk oszczedza na czesciach rozkrecajac uszkodzone autobusy na czesci do sprawnych zamiast je remontowac. To jest powód dla jakiego na lini Z1 Z2 jezdza zielone autobusy,(sa one z Bydgoszczy) mpk woli wynajac autobusy z kierowcami niz kupic czesci do własnych. Autobusy nie przyjezdzaja poniewaz nie ma ich na trasie stoja w zajezdniach na czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek1976 Re: MPK oszukuje pasazerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:27 Wczoraj na przystanku 70 (CZMP) kierowca z MPK powiedział mi że OLEK1908 to matoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Prawda w oczy kole? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:05 Moim zdaniem tak szybka, niemerytoryczna i ad personam odpowiedź świadczy o tym, że po pierwsze - wiesz coś na temat tych rozkręcanych na części autobusów, a po drugie - że ten, któremu odpowiadasz, ma jednak rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek1976 Re: Prawda w oczy kole? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 13:14 Tak, porozkręcane wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małomówny Re: Prawda w oczy kole? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.07, 22:51 Rzeczywiście OLEK TO GłUPEK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: Prawda w oczy kole? IP: *.toya.net.pl 08.10.07, 16:14 Komunikacja w Łodzi jest tragiczna !! 57 jeżdzi jak chce ,w piątek widziałam autobus odjeżdżający z przystanku radwańska-polietchniki o 13.25 ,a potem nie przyjechały kolejne 4 !!!o 14.05 już zwątpiłam więc nie wiem jak dalej,ale przecież to kpina -40 min czekania!!! Dzisiaj 15min spóźnienia,mogę się założyć ,że lista z biegiem czasu się wydłuży! Jak Wy Łodzianie to wytrzymujecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś